کلیه سوالات و مشکلات در مورد دانگل MicroBox و آلفاوسری جدید میکروباکس فقط اینجا

inter.md1360

کاربر
2009-03-29
259
765
44
با سلام میخواستم بدونم دانگلی که به رسیور تبدیل میشه مثلا دانگل دلتا که به اف تی ا تبدیل میشه ایا کانالهای رای ۱،۲،۳،۴ و کانالای ابست که تو رسیورهای معمولی با سافتکم باز میشه رو میشه تو دانگل به رسیور تبدیل شده باز کرد ؟ اگر میشه باید چه سافتکمی رو بهش وارد کنیم ؟ با تشکر

ahmadbibi

کاربر
2007-07-28
345
787
باعرض سلام
اساتید محترم وقتیکه کابل میکرورابه پورت پشت رسیور وصل می کنم کلیه سیگنال رسیورم قطع میشه مشکل چیه

Nokia n73

کاربر
2009-05-28
148
465
39
با سلام. پك سوال داشتم من و پدرم دوتا ميكروباكس سري قديمي باهم گرفتيم . تا ديروز هر دو فعال بود . اما ديروز تا حالا از پدرم قطع شده ولي از او قطع . هر دو با نرم افزار ‎1.56است . تاريخ هردو 13.4.2011است تمامي كابلها هم تست شده.آيا امانش هست از رده خوارج شده باشد. لطفا به سوال من پاسخ دهيد.با تشكر

jakii

Banned
2009-08-05
2
3
با سلام. پك سوال داشتم من و پدرم دوتا ميكروباكس سري قديمي باهم گرفتيم . تا ديروز هر دو فعال بود . اما ديروز تا حالا از پدرم قطع شده ولي از او قطع . هر دو با نرم افزار ‎1.56است . تاريخ هردو 13.4.2011است تمامي كابلها هم تست شده.آيا امانش هست از رده خوارج شده باشد. لطفا به سوال من پاسخ دهيد.با تشكر

شاید پدرت کانلهای ................

اخطار
پست شما ویرایش شد لطفا رعایت کنید

آخرین ویرایش توسط مدیر:

inter.md1360

کاربر
2009-03-29
259
765
44
با سلام میخواستم بدونم دانگلی که به رسیور تبدیل میشه مثلا دانگل دلتا که به اف تی ا تبدیل میشه ایا کانالهای رای ۱،۲،۳،۴ و کانالای ابست که تو رسیورهای معمولی با سافتکم باز میشه رو میشه تو دانگل به رسیور تبدیل شده باز کرد ؟ اگر میشه باید چه سافتکمی رو بهش وارد کنیم ؟ با تشکر
یکی نیست جواب مارو بده خواهش میشه ضروریه .

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150
یکی نیست جواب مارو بده خواهش میشه ضروریه .

دوست عزیز تنها دانگلی که به رسیور تبدیل می شود و قابلیت بازگشایی کانالهای کارتی را دارد میکرو باکس 1 که توسط آخرین ورژن که در بخش قرار دادم 1.42 هم پکیج bis هاتبرد باز می شود همه مجموعه کانالهای rai و همچنین سیستم غیر استاندارد بیس جهت بازگشایی کانالهای مانند شبکه 3 ایران لیدر تی وی هنگام پخش مسابقات ساپورت می کند دیگر دانگلها مانند تایمر هایتک و .........هیچ یک قابلیت های فوق را ندارند

sheypoorchi99

کاربر
2010-10-22
2
2
45
من هفته ي پيش يه ميكروباكس 2 گرفتم ولي تا الان هنوز نتونستم راش بندازم
من فركانس 11617 روي w6 رو با رسيور 9696 ايكلاس 93 درصد گرفتم ولي روي دانگل با برنامه ي ورژن 2.13 سيگنالي نمياد و چراغ سبز روشن نميشه ولي وقتي نرم افزار اصلي ميكروباكس رو روش upload ميكنم و تبديل به رسيور ميشه
سيگنالي با درصد 45 رو فركانس 11617 مياد
كسي ميتونه كمكم كنه اقا بيچاره شدم يه هفتس دارم ديش تنظيم ميكنم
اين فركانس تنظيم ديش رو w6 چنده؟
رو چه فركانسي Data ي شرينگ ارسال ميشه؟

arash3400

کنترل
2009-03-26
9,700
37,570
44
سلام به همه دوستان

من هفته ي پيش يه ميكروباكس 2 گرفتم ولي تا الان هنوز نتونستم راش بندازم
من فركانس 11617 روي w6 رو با رسيور 9696 ايكلاس 93 درصد گرفتم ولي روي دانگل با برنامه ي ورژن 2.13 سيگنالي نمياد و چراغ سبز روشن نميشه ولي وقتي نرم افزار اصلي ميكروباكس رو روش upload ميكنم و تبديل به رسيور ميشه
سيگنالي با درصد 45 رو فركانس 11617 مياد
كسي ميتونه كمكم كنه اقا بيچاره شدم يه هفتس دارم ديش تنظيم ميكنم
اين فركانس تنظيم ديش رو w6 چنده؟
رو چه فركانسي Data ي شرينگ ارسال ميشه؟
اینجا مربوط به میکرو باکس 1 میباشد

از جهت w3 , و یا اینتل 1002 برای شرینگ میکرو باکس 2 استفاده کنید

shapoor5657

کاربر
2010-08-31
5
7
با سلام به همه دوستان
من رسیورم Strong 4622Xii هست یه مشکله اساسی با دانگل Microbox II دارم .الان حدوده ۲ ماه هست که این دانگل رو خریدم ولی فقط حدود ۲ دقیقه هر کانال کارتی رو نشون میده بعد قطع میشه و باید یه بار اون کانال رو بالا پایین کنم تا دوباره تصویر بیاد !!!این مشکل رو توی سایتهای دیگه هم مطرح کردم ولی متاسفانه همه راه هایی که اونجا هم مطرح میشد هیچکدوم مشکله منو حل نکرد میخواستم خواهش کنم دوستانی که رسیور و دانگلشون مثله منه نظر بدن که آیا اونا هم همین مشکل رو داران یا خیر ؟و از مدیران بخش هم خواهش میکنم اگر راه حلی داران بگن .
در ضمن حامی تنظیمات رو دقیق انجام دادم :
*همه ی پچها از ۱۲۹ تا ۱۵۷ همه رو امتحان کردم
*برای دریافت دیتا از W3 دیش جدا با دریافت سیگنال بالا دارم
*رسیور رو چند بار Factory Reset کردم.

*و .....و....خلاصه هر کاری که لازم بوده رو انجام دادم

arash3400

کنترل
2009-03-26
9,700
37,570
44
سلام به همه دوستان

با سلام به همه دوستان
من رسیورم strong 4622xii هست یه مشکله اساسی با دانگل microbox ii دارم .الان حدوده ۲ ماه هست که این دانگل رو خریدم ولی فقط حدود ۲ دقیقه هر کانال کارتی رو نشون میده بعد قطع میشه و باید یه بار اون کانال رو بالا پایین کنم تا دوباره تصویر بیاد !!!این مشکل رو توی سایتهای دیگه هم مطرح کردم ولی متاسفانه همه راه هایی که اونجا هم مطرح میشد هیچکدوم مشکله منو حل نکرد میخواستم خواهش کنم دوستانی که رسیور و دانگلشون مثله منه نظر بدن که آیا اونا هم همین مشکل رو داران یا خیر ؟و از مدیران بخش هم خواهش میکنم اگر راه حلی داران بگن .
در ضمن حامی تنظیمات رو دقیق انجام دادم :
*همه ی پچها از ۱۲۹ تا ۱۵۷ همه رو امتحان کردم
*برای دریافت دیتا از w3 دیش جدا با دریافت سیگنال بالا دارم
*رسیور رو چند بار factory reset کردم.

*و .....و....خلاصه هر کاری که لازم بوده رو انجام دادم
اول دانگل را با یک دستگاه دیگر تست کنید

sat2020

کاربر
2008-10-28
196
387
سلام.داداش فقط شما باید یه دیش مجزا بگیریدوسیگنال بالای 85درصد داشته باشید.من این کارو کردم میکروباکس2 من خوب شد.والسلام

بالا