از نرم افزارهای پست شماره10 تاپیک زیر استفاده کن.كسي هست به داد ما برسه
با سلام من هم به این مشکل برخوردم لطفا راهنمایی کنید ضمنا کانالی نیز باز نمی شودسلام.من 1ماهی هست قطعه رو تعویض کردم.تا دیروز همه کانال ها رو باز میکرد.امروز پیام دادهsn is expired.قطعه رو از همین سایت خریدم.لطفا راهنمایی کنید.ممنون
سلام منم دقیقا همین مشکلو دارم بگید چه کنیمبا سلام من هم به این مشکل برخوردم لطفا راهنمایی کنید ضمنا کانالی نیز باز نمی شود
سلام منم دقیقا همین مشکلو دارم بگید چه کنیم
سلام منم دقیقا همین مشکلو دارم بگید چه کنیم
سلام.من 1ماهی هست قطعه رو تعویض کردم.تا دیروز همه کانال ها رو باز میکرد.امروز پیام دادهsn is expired.قطعه رو از همین سایت خریدم.لطفا راهنمایی کنید.ممنون
با سلام من هم به این مشکل برخوردم لطفا راهنمایی کنید ضمنا کانالی نیز باز نمی شود
سلام من هم به این مشکل بر خوردم.
شاید قطعه اصلی نبوده.
علی آقا لطفا کمک کنید.
ازهمه ي اين نرم افزارهاي بست 10 رو استفاده كردم ولي هيج فايده اي نداره لودر تا 25درصد كميرسه مي ايسته
متشكرم دوست عزيز جواب مارو دادي يعني خراب شده ديكه فايده اي نداره
با دوردسلام دوست عزيز
كابل هم امتحان كردم خوبه روي دانكل ديكه ميكروباكس تجربه كردم كار ميكنه
nدوست عزیزسلامخدمت علی اقای عزیز اگه این نوشته منو بحساب تملق نزارین تو کل سایتهای ایرانی شما تنها کسی هستی که من به صحبتاش ایمان و اطمینان کامل دارم وامیدوارم همیشه برقرار وسرافراز باشید.
یه سوال هم دارم لطفا بگید الان بهترین دانگل هوایی چیه ؟ مطمنم خیلی از دوستان هم با همین سوال روبرو هستند .از تمام زحمات خالصانه شما کمال تشکر را دارم.
يكي بداد ما برسه سلام دوست عزيز
بااين فايل bootولودري كه كذاشتي هم امتحان كردم ولي فرقي نداره همون سطر اول ميره صددرصد ولي سطر بايين روي 25درصد مي ايسته
لودرهم مثل همونجوري كه ازمايش دادي
gx6102
13.5mhz
spi-flash
en25b16
sdram
64mbit