کلیه سوالات و مشکلات در مورد دانگل MicroBox و آلفاوسری جدید میکروباکس فقط اینجا

4030

Banned
2010-08-29
28
20
من یه مشگل پیدا کردم دانگل رو هر جوری بود ابدیت کردم اما دانگل فقط چند ثانیه روشن میمونه و کانالها باز میشن یعنی بعد ار یک دقیقه دانگل خاموش میشه و باید ادابتور رو از برق بکشم تا روشن شه و دوباره هم بعد از یک دقیقه دوباره خاموش میشه مشگل چی؟
و این-رسیور روی تویین پروتوکل باشد
این گزینه کجای رسیور هست

4030

Banned
2010-08-29
28
20
من یه مشگل پیدا کردم دانگل رو هر جوری بود ابدیت کردم اما دانگل فقط چند ثانیه روشن میمونه و کانالها باز میشن یعنی بعد ار یک دقیقه دانگل خاموش میشه و باید ادابتور رو از برق بکشم تا روشن شه و دوباره هم بعد از یک دقیقه دوباره خاموش میشه مشگل چی؟
این گزینه کجای رسیور هست
کسی نیست کمک کنه

arash3400

کنترل
2009-03-26
9,700
37,570
45
سلام به همه دوستان

این گزینه کجای رسیور هست

سلام
مدل رسيور شما؟
با كدام برنامه آپ كرديد؟
دانگل را يك بار ديگر كلين و با ورژن 1.40 آپ گريد كنيد
با يك آدابتور 12 ولت يك آمپر مرغوب تست كنيد

4030

Banned
2010-08-29
28
20
سلام

مدل رسيور شما؟
با كدام برنامه آپ كرديد؟
دانگل را يك بار ديگر كلين و با ورژن 1.40 آپ گريد كنيد
با يك آدابتور 12 ولت يك آمپر مرغوب تست كنيد
ممنون از جوابت تمام اتصالات چک شد و درست بود تا دیشب روی دانگل سیگنال دریافت میکردم اما الان سیگنالی دریافت نمیکنم با همون سیمی که به دانگل و دیتا نصب هست رو هم به رسیور زدم و کنالها با سیگنال بالا دریافت شد اما سیم دیتا رو به دانگل میزنم دانگل سیگنالی دریافت نمیکنه و فقط از دو قدرت q و s فقط s قدرت داره و قرمز میشه و q قدرت نداره و سبز نیست ادابتور هم همونی هست که تو جعبه بوده شما بگید از کدوم برنامه باید استفاده کنم
اینم عکسی از ادابتور

پیوست‌ها

• 96.3 کیلوبایت بازدیدها: 89
آخرین ویرایش توسط مدیر:

arash3400

کنترل
2009-03-26
9,700
37,570
45
سلام به همه دوستان

ميكرو باكس شما يك يا دو ؟
اين آدابتور ميكرو 2 برنامه ها و توضيحات در بخش هست
جعبه قرمز يا
زرد و سفيد؟
برنامه هم در بخش موجود است

4030

Banned
2010-08-29
28
20
ميكرو باكس شما يك يا دو ؟
اين آدابتور ميكرو 2 برنامه ها و توضيحات در بخش هست
جعبه قرمز يا
زرد و سفيد؟
برنامه هم در بخش موجود است
ممنون خوب مشگلم همینه که نمیدونم کدوم برنامه رو بریزم میکرو باکس 2 دارم اما تا دیشب سیگنال میداد اما دانگل خاموش میشد حالا سیگنال نمیده دانگل خاموش نمیشه

TiestoSat

کنترل سايت
2009-07-05
2,742
14,917
ممنون خوب مشگلم همینه که نمیدونم کدوم برنامه رو بریزم میکرو باکس 2 دارم اما تا دیشب سیگنال میداد اما دانگل خاموش میشد حالا سیگنال نمیده دانگل خاموش نمیشه

سلام

دوست عزيز وقتي شما ميکروباکس 2 داريد بايد ازبرنامه زير استفاده کنيد:

http://www.forum.asredoosti.com/showpost.php?p=174916&postcount=1

4030

Banned
2010-08-29
28
20
سلام

دوست عزيز وقتي شما ميکروباکس 2 داريد بايد ازبرنامه زير استفاده کنيد:

http://www.forum.asredoosti.com/showpost.php?p=174916&postcount=1
دوست عزیز من مشگلم عدم سیگنال هست یعنی روی دانگل اصلا سیگنالی دریافت نمیکنم اما همون سیم دیتا رو به رسیور میزنم با سیگنال بالا روی دبلیو 3 سیگنال دارم مشگل چی چی چی کمک کنید تا امروز صبح سیگنال داشتم اما حالا دانگل سیگنال نمیده نگین دیش تنظیم نیست که هست سیمها هم درسته چک کردم همه رو

aftab

کاربر
2006-10-04
237
530
سلام

مديران عزيز براي من يك ميكرو باكس اكبند اوردند كه كارتن سفيد داشت و برنامه ميني رسيور روش بود و پايين تصوير منو رسيور سريال رو 000000 نوشته بود من اومدم اين دستگاه رو با لودر ميكرو باكس2 و اخرين نرم افزار ميكرو باكس 2 ابگريد كردم اما متاسفانه دانگل ديگه بالا نمياد و فقط چراغ قرمز روشن ميشه من با تمامي برنامه هاي داخل سايت و فايل فلش تست كردم برنامه رو قبول ميكنه ولي دستگاه بالا نمياد البته فقط با لودر ميكرو باكس 2 برنامه هارو قبول ميكنه لطفا منو راهنمايي كنيد بايد چكار كنم
با تشكر

mohammadfargi

کاربر
2008-05-28
4
6
کارتن سفید بدون نام و نشان خاص

مديران عزيز براي من يك ميكرو باكس اكبند اوردند كه كارتن سفيد داشت و برنامه ميني رسيور روش بود و پايين تصوير منو رسيور سريال رو 000000 نوشته بود من اومدم اين دستگاه رو با لودر ميكرو باكس2 و اخرين نرم افزار ميكرو باكس 2 ابگريد كردم اما متاسفانه دانگل ديگه بالا نمياد و فقط چراغ قرمز روشن ميشه من با تمامي برنامه هاي داخل سايت و فايل فلش تست كردم برنامه رو قبول ميكنه ولي دستگاه بالا نمياد البته فقط با لودر ميكرو باكس 2 برنامه هارو قبول ميكنه لطفا منو راهنمايي كنيد بايد چكار كنم

4030

Banned
2010-08-29
28
20
با تشكر
دوست عزیز این مشگل بیش از 90 درصد کاربرا هست خود منم دقیقا این مشگل رو دارم و با هیچ نرم افزاری هم نتونستم کاری بکنم کسی هم پاسخ گو نیست

sazekhamosh

کاربر
2009-07-28
37
64
46
باسلام.من دوتا سئوال داشتم 1- آیا میشه میکروباکسی رو که تبدیل کردیم به رسیور به میکرو باکس 2 وصل کنیم؟ یعنی گزینه twin رو داره که بشه فعالش کرد؟ 2-اگه مثلا ما بیایم با میکروباکسی که به رسیور تبدیل شده شبکه های استانی رو بگیریم آیا شبکه سه اون موقع پخش فوتبال زنده قطع میشه؟راهی هست اگه قطع بشه مثل رسیو به اون کددستی بدیم؟...من از منوی برنامه خیلی خوشم اومد .

aftab

کاربر
2006-10-04
237
530
سلام

دوستان عزيز اين مشكل رو فقط دوست عزيز ali risiver ميتونه حل كنه كه ايشونم فكر ميكنم سرشون خيلي شلوغه ؟

آخرین ویرایش:

aftab

کاربر
2006-10-04
237
530
سلام

مديران عزيز ايا امكان اين هست كه ايسي فلش ميكرو باكس كه 8 پايه هست رو روي رسيور اي كلاس 9696 قرار بديم و بعد با برنامه جي تگ اي كلاس فلش رو پروگرام كنيم ممنون ميشم راهنمايي كنيد ؟

arash3400

کنترل
2009-03-26
9,700
37,570
45
سلام به همه دوستان

در مورد ميكروباكس 2 جديد
كنترول اين دستگاه با چه دستگاهي مشابه ميباشد
ممنون

b_p

کاربر
2010-04-01
30
54
44
سلام به همه دانگل داران عزیز و محترم.
یکی اگر تونست مشکل منو حل بکنه!
من دانگل میکرو باکس 1 دارم و از جهت w3 استفاده می کنم. به طور حتم جهت دیش و سیم درست است و بهترین تنظیم انجام شده است. چون وقتی به رسیور متصل میکنم عالی کانالهای w3 رو می گیریم. اما ... دانگل من کار نمی کند و هیچ کانالی را باز نمی کند. از برنامه 1.40 استفاده می کنم و رسیور من startrak usb5000 می باشد. من قبلا با همین تنظیمات و اتصال بین رسیور و دانگل بدون هیچ مشکلی تمام کانالها را باز می کردم، یک مدت نبودم، الان دریغ از یک کانال!
دانگل رو حتی یک بار کلین کردم و برنامه 1.41 رو دادم کار نکرد. باز کلین کردم و برنامه 1.40 رو دادم کار نمی کنه.
ممنون میشم یکی راهنماییم کنه.

4030

Banned
2010-08-29
28
20
سلام به همه دانگل داران عزیز و محترم.
یکی اگر تونست مشکل منو حل بکنه!
من دانگل میکرو باکس 1 دارم و از جهت w3 استفاده می کنم. به طور حتم جهت دیش و سیم درست است و بهترین تنظیم انجام شده است. چون وقتی به رسیور متصل میکنم عالی کانالهای w3 رو می گیریم. اما ... دانگل من کار نمی کند و هیچ کانالی را باز نمی کند. از برنامه 1.40 استفاده می کنم و رسیور من startrak usb5000 می باشد. من قبلا با همین تنظیمات و اتصال بین رسیور و دانگل بدون هیچ مشکلی تمام کانالها را باز می کردم، یک مدت نبودم، الان دریغ از یک کانال!
دانگل رو حتی یک بار کلین کردم و برنامه 1.41 رو دادم کار نکرد. باز کلین کردم و برنامه 1.40 رو دادم کار نمی کنه.
ممنون میشم یکی راهنماییم کنه.
این مشگلی که تمامی کاربرا با اون مواجه شدن و هنوز کسی پیدا نشده جواب درستی بهش بده چون فقط میگن نرم افزار فلان رو بریز میریزی نمیشه دوباره میگن فلان نرم افزار رو بریز که دوباره هم نمیشه

4030

Banned
2010-08-29
28
20
سلام به تعمیر کار هم مراجعه کردم و ایشون بعد تست تیونر و عیب یابی مشگل سخت افزاری رو رد کردن و گفتن دانگل شما هیچ ایرادی نداره ولی هر کاری کردن نتونستن سیگنال رو که روی دانگل نمیاد رو رفع کنن ایشون خودشون تو چندین سایت عضو هستن و گفتم مشگل 80 درصد کاربرا همین هست که بعد از ابدیت دانگل .دانگل مدت کمی شاید بین 1 یا 2 ساعت کار میکنه و از کار میافته و دیگه سیگنالی دریافت نمیکنه مطیننا مشگا نرم افزاری داره ولی تاکنون کسی نتونسته این مشگل رو حل کنه انواع برنامه ها از قبیل فایل بوت .فلش . برنامه کلین و خود سافتور دانگل رو همه هم من هم ایشون امتحان کردن اما جوابی نگرفتن لطفا دوستان اگه فکری به ذهنشون میرسه راهنمایی کنن چون تو چندین سایت بیشتر کاربران همین مشگل منو دارن عدم دادن سیگنال روی دانگل ممنون

4030

Banned
2010-08-29
28
20
سلام به تعمیر کار هم مراجعه کردم و ایشون بعد تست تیونر و عیب یابی مشگل سخت افزاری رو رد کردن و گفتن دانگل شما هیچ ایرادی نداره ولی هر کاری کردن نتونستن سیگنال رو که روی دانگل نمیاد رو رفع کنن ایشون خودشون تو چندین سایت عضو هستن و گفتم مشگل 80 درصد کاربرا همین هست که بعد از ابدیت دانگل .دانگل مدت کمی شاید بین 1 یا 2 ساعت کار میکنه و از کار میافته و دیگه سیگنالی دریافت نمیکنه مطیننا مشگا نرم افزاری داره ولی تاکنون کسی نتونسته این مشگل رو حل کنه انواع برنامه ها از قبیل فایل بوت .فلش . برنامه کلین و خود سافتور دانگل رو همه هم من هم ایشون امتحان کردن اما جوابی نگرفتن لطفا دوستان اگه فکری به ذهنشون میرسه راهنمایی کنن چون تو چندین سایت بیشتر کاربران همین مشگل منو دارن عدم دادن سیگنال روی دانگل ممنون
کسی چیزی به ذهنش نمیرسه برای رفع این مشگل

بالا