کلیه سوالات و مشکلات در مورد دانگل MicroBox و آلفاوسری جدید میکروباکس فقط اینجا

Reza99

Banned
2006-10-22
36
59
با رسیور استارست 550 میشه از دانگل استفاده کرد باید چیکار کنم ؟؟؟!!!یکی کمک کنه؟؟؟

دوست عزیز این رسیور ساپورت نمیکند

جناب TIESTO.SAT لطفا در دادن جواب دقت کنید.
شما سرپرست مدیران و ناظر سایت هستید.

دوست عزیز اگر منظورت 550d-super-ultra باشد بله میشه از دانگل استفاده کرد باید دستگاه شما تبدیل به سونی ست بشه برای اطلاعات بیشتر به اینجا مراجعه کن
http://1.irantks.biz/showthread.php?t=24293
اگر 550cx باشد که نمیشه از دانگل استفاده کرد موفق باشید

zimax45

کاربر
2008-06-18
88
367
سلام خدمت استادان گرامی
من یک میکرو باکس 2 دارم اولی که خریده بودم کار میکرد وارد منو و .... همگی می شد و با چند بار خاموش و روشن کردن انگار قفل کرده حتی وارد منو هم نمی شه خواهشا راهنمایی بکنید که ایا این یک مشکل سخت افزاری هست یا نرم افزاری ممنون

ali@5361

کاربر
2008-04-22
141
417
سلام خدمت استادان گرامی
من یک میکرو باکس 2 دارم اولی که خریده بودم کار میکرد وارد منو و .... همگی می شد و با چند بار خاموش و روشن کردن انگار قفل کرده حتی وارد منو هم نمی شه خواهشا راهنمایی بکنید که ایا این یک مشکل سخت افزاری هست یا نرم افزاری ممنون

دانگل رو با ورژن 2.13 اپدیت کن به احتمال زیاد رفع میشه اگه رفع نشد باید فلشش کنی

zimax45

کاربر
2008-06-18
88
367
ورژن 2.13 ریختم دیدم جواب نداد فایل کلین ریختم روش بعد ورژن بازم جواب نداد

mtn

کاربر
2010-10-27
8
30
Cpu&ic for microbox

سلام
من یه میکرو به امانت دستم بودکه برنامه قبول نمیکرد تمام مراحلی که دوستان ارائه داده بودند رو انجام دادم اما افاقه نکرد(قصه از اینجا شروع شد) تا اینکه دیدم چراغ قرمزش هم خاموش شد و دیگه بکلی دستگاه خاموش شد با راه حلی که تو سایتای مختلف دیده بودم امتحان کردم اما فایده نداشت به یه تعمیرکار نشونش دادم بعداز آمپرگرفتن با اهم متر اول گفت که آی سی تغذیش سوخته بعد گفت که اصلا این سی پی یوش هم مرخصه الان حدود دوهفته میشه که حیرون خ جمهوری و توپخونه شدم واسه خرید این دوتا قطعه ولی هیچکس حتی شماره آی سی به گوشش هم نخورده و سی پی یوش هم که میگن گیر نمیاد!
خواهشن اگه کسی میتونه کمکی یا تعمیرکاری جهت بازیافت این دستگاه(دانگل میکرو باکس)بکنه واقعا لطف بزرگی بمن کرده که تواین وضع بازار خراب درآمد ومخارج سنگین مجبور نشم یکی دیگه بجاش براش بخرمو بدم بهش.اگه لازم دونستید که جوابمو به ایمیلم بفرستید اینم لینکشهtorkaman.mostafa@yahoo.com

باسپاس بیکران از تمامی سروران عزیز عصر دوستی

sarbolanndd

کاربر
2008-05-18
14
41
نقل قول:نوشته اصلی توسط ALI.INTERNET
با رسیور استارست 550 میشه از دانگل استفاده کرد باید چیکار کنم ؟؟؟!!!یکی کمک کنه؟؟؟

نقل قول:نوشته اصلی توسط TIESTO.SAT
دوست عزیز این رسیور ساپورت نمیکند

نقل قول:نوشته اصلی توسط adel2009
دوست عزیز اگر منظورت 550d-super-ultra باشد بله میشه از دانگل استفاده کرد باید دستگاه شما تبدیل به سونی ست بشه برای اطلاعات بیشتر به اینجا مراجعه کن
http://1.irantks.biz/showthread.php?t=24293
اگر 550cx باشد که نمیشه از دانگل استفاده کرد موفق باشید

درود بر شما...تبدیل به سونی ست لازم نیست....پچ با قابلیت ساپورت دانگل خیلی وقته که توی سایتها واسه دانلود گذاشته شده...بگردید حتما پیدا میکنین....زمانیکه نرم افزار را دانلود و به رسیور منتقل کردین فقط کافیه دانگل را متصل و حالشو ببرین

آخرین ویرایش:

mehdi20mis

کاربر
2009-08-21
7
5
سلام . من دانگل میکرو کارتن سفید رنگ خریداری کردم .ورزن1.56 استفاده کرده بودم . ولی بعد از یک مدتی اتوماتیک تاریخ اکسپایر 27.7.2033 شد.اگه راهنمایی کنید ممنون میشم.

ali@5361

کاربر
2008-04-22
141
417
سلام . من دانگل میکرو کارتن سفید رنگ خریداری کردم .ورزن1.56 استفاده کرده بودم . ولی بعد از یک مدتی اتوماتیک تاریخ اکسپایر 27.7.2033 شد.اگه راهنمایی کنید ممنون میشم.

دوست عزیز اگه شرینگ دانگل شما وصله که تاریخ مهم نیست و نیازی به راهنمایی نداره

NIGHTSTAR

کاربر
2006-10-16
130
256
سلام به دوستان و اساتید عزیز
من میخوام واسه باز کردن کانالهای مارتی دانگلی بخرم شما چی پیشنهاد میدین که بهتر عمل کنه ؛ کاراییش خوب باشه ؛ شرینگ اینترنتی نخواد و زود اکسپرید نشه
ممنون
کسی نیست جواب بده؟؟؟

hojjat651

کاربر
2009-02-28
64
128
برای میکرو1 به غیر از w3 از چه جهتی میتوان استفاده کرد ؟ من از w3 استفاده میکنم وبر روی همه کانال ها فریز شدید دارم (نرم افزار 1.58 رسیور کروز 400)

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
نقل قول:
نوشته اصلی توسط nightstar
سلام به دوستان و اساتید عزیز
من میخوام واسه باز کردن کانالهای مارتی دانگلی بخرم شما چی پیشنهاد میدین که بهتر عمل کنه ؛ کاراییش خوب باشه ؛ شرینگ اینترنتی نخواد و زود اکسپرید نشه
ممنون

کسی نیست جواب بده؟؟؟
با درود
دوستان گرامی دانگل وشیرینگ ماهواره ای یک کار ریسکی هست چون هیچ تضمینی وجود نداره که دانگل درست کار کند ومدتی که اعلام میکنند درست باشه اگر هم پشتیبانی قطع کنند مثل بلایی که تعداد زیادی از دانگل ها سر مردم آوردند هیچ کاری نمی توانید بکنید.
برخی مارک ها بهتر جواب داده ولی ما نمی توانیم چیزی تبلیغ کنیم.
اینطور سوالها مطرح نکنید کسی پاسخ نمی تواند بدهد.

dariush61

کاربر
2009-05-19
40
78
43
سلام من دانگل الفا گرفتم برنامه 1.56 میکرو باکس ریختم روش ولی کانالها بیشتر وقتا قطعه
وقتیم که بازه بعد از 10 دقیقه قطع میشه در حالیکه میکرو باکس دوستم همون موقع بازه...ورژن 1.42 هم که میریزم چیزی باز نمیکنه دستگاه من ای کلاس 9595 تک کارته تو منو تنظیماتشم انجام دادم اگه میشه مدیران راهنمایی کنن
متشکرم

dariush61

کاربر
2009-05-19
40
78
43
سلام من دانگل الفا گرفتم برنامه 1.56 میکرو باکس ریختم روش ولی کانالها بیشتر وقتا قطعه
وقتیم که بازه بعد از 10 دقیقه قطع میشه در حالیکه میکرو باکس دوستم همون موقع بازه...ورژن 1.42 هم که میریزم چیزی باز نمیکنه دستگاه من ای کلاس 9595 تک کارته تو منو تنظیماتشم انجام دادم اگه میشه مدیران راهنمایی کنن
متشکرم

dariush61

کاربر
2009-05-19
40
78
43
و سوال دیگه اینکه واسه استفاده از دانگل الفا باید چه فرکانسهایی از یوتل ست قوی تر باشند لطفا درصد و فرکانس رو بهم بگین

منتظرم

shihan

مدیر بازنشسته
2007-07-20
635
3,596
49
QUOTE=dariush61;191598]سلام من دانگل الفا گرفتم برنامه 1.56 میکرو باکس ریختم روش ولی کانالها بیشتر وقتا قطعه
متشکرم[/QUOTE]

و سوال دیگه اینکه واسه استفاده از دانگل الفا باید چه فرکانسهایی از یوتل ست قوی تر باشند لطفا درصد و فرکانس رو بهم بگین

منتظرم
دوست عزیز گاهی اوقات عوامل دیگری همچون طول سیم از ال انبی تا دانگل و یا ساعت ال ان بی نیز در کیفیت دریافت دیتا و سیگنال تاثیر دارد.

shihan

مدیر بازنشسته
2007-07-20
635
3,596
49
سلام خدمت استادان گرامی
دوست عزیز از فایل بوت داخل بخش استفاده کن و زمانی که میخواهی در لودر گزینه دانلود را کلیک کنی همزمان دانگل را هم به برق بزن.

shihan

مدیر بازنشسته
2007-07-20
635
3,596
49
دانگل را به ریسور تبدیل کردم ولی هیچ سیگنالی ندارد

دوست عزیز دانگل شما مشکل سخت افزاری داره به احتمال زیاد از تیونرش باشه که باید تعویض بشه
دوستان دقت نمائید که این مشکل در نرم افزارهای ارائه شده برای تبدیل وجود داشت که تا حدودی در اخرین پچ مشکل رفع شده است اما با این حال قبل از ریختن نرم افزار از کلین استفاده کنید و بهد از ان هم به تنظیمات کارخانه برگردید و گاهی اوقات شاید لازم باشد ریختن نرم افزار را هم تگرار کنید.من شخصا چندین مورد مشاهده کردم که با این کارها مشکل برطرف شده است.

arash3400

کنترل
2009-03-26
9,700
37,570
45
سلام به همه دوستان

سلام به همه دوستان
وقتي ميكرو 2 رو ميخواهم آپگريد كنم برنامه قبول نميكنه نه با كابل يو اس بي نه ار 232
و روي ران بوت لودر ميمونه
ولي با ميكرو يك مشكلي ندارم
فقط رو ي كامپيوتر قديمي ميتونم ميكرو 2 رو آپ كنم
آيا با تعويض كابل ار 232 ميشه كاري كرد چون فقط مشكل با ميكرو 2
اصلن با لپ تاب و كابل تبديل ميشه يا حتمن ار 232 خود كامپيوتر

پیوست‌ها

• 46 کیلوبایت بازدیدها: 83
آخرین ویرایش:

mtn

کاربر
2010-10-27
8
30
سلام
من یه میکرو به امانت دستم بودکه برنامه قبول نمیکرد تمام مراحلی که دوستان ارائه داده بودند رو انجام دادم اما افاقه نکرد(قصه از اینجا شروع شد) تا اینکه دیدم چراغ قرمزش هم خاموش شد و دیگه بکلی دستگاه خاموش شد با راه حلی که تو سایتای مختلف دیده بودم امتحان کردم اما فایده نداشت به یه تعمیرکار نشونش دادم بعداز آمپرگرفتن با اهم متر اول گفت که آی سی تغذیش سوخته بعد گفت که اصلا این سی پی یوش هم مرخصه الان حدود دوهفته میشه که حیرون خ جمهوری و توپخونه شدم واسه خرید این دوتا قطعه ولی هیچکس حتی شماره آی سی به گوشش هم نخورده و سی پی یوش هم که میگن گیر نمیاد!
خواهشن اگه کسی میتونه کمکی یا تعمیرکاری جهت بازیافت این دستگاه(دانگل میکرو باکس)بکنه واقعا لطف بزرگی بمن کرده که تواین وضع بازار خراب درآمد ومخارج سنگین مجبور نشم یکی دیگه بجاش براش بخرمو بدم بهش.اگه لازم دونستید که جوابمو به ایمیلم بفرستید اینم لینکشه http;//torkaman.mostafa@yahoo.com

باسپاس بیکران از تمامی سروران عزیز عصر دوستی

آقا هیچکی نیست یه راهنمایی کنه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

بالا