کلیه سوالات و مشکلات در مورد دانگل MicroBox و آلفاوسری جدید میکروباکس فقط اینجا

canalsat

Banned
2009-09-08
257
1,240
44
آقا هیچکی نیست یه راهنمایی کنه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
با دورود:eek:k:
دوست عزيز اول از اينكه سي پيو مغز دستگاه هست و سوخته باشد ديگر براي هميشه از كار افتاده ميشود مثال
مغز ادم از كار بيقتد ديگر ميتوان كاري كرد ؟ نه

من دارم تو ادمكها ميپوسم
تو داري از پريها غصه ميگي
روزگار غريبيست

shihan

مدیر بازنشسته
2007-07-20
635
3,596
49
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mtn
سلام
من یه میکرو به امانت دستم بودکه برنامه قبول نمیکرد تمام مراحلی که دوستان ارائه داده بودند رو انجام دادم اما افاقه نکرد(قصه از اینجا شروع شد) تا اینکه دیدم چراغ قرمزش هم خاموش شد و دیگه بکلی دستگاه خاموش شد با راه حلی که تو سایتای مختلف دیده بودم امتحان کردم اما فایده نداشت به یه تعمیرکار نشونش دادم بعداز آمپرگرفتن با اهم متر اول گفت که آی سی تغذیش سوخته بعد گفت که اصلا این سی پی یوش هم مرخصه الان حدود دوهفته میشه که حیرون خ جمهوری و توپخونه شدم واسه خرید این دوتا قطعه ولی هیچکس حتی شماره آی سی به گوشش هم نخورده و سی پی یوش هم که میگن گیر نمیاد!
خواهشن اگه کسی میتونه کمکی یا تعمیرکاری جهت بازیافت این دستگاه(دانگل میکرو باکس)بکنه واقعا لطف بزرگی بمن کرده که تواین وضع بازار خراب درآمد ومخارج سنگین مجبور نشم یکی دیگه بجاش براش بخرمو بدم بهش.اگه لازم دونستید که جوابمو به ایمیلم بفرستید اینم لینکشه http;//torkaman.mostafa@yahoo.com

باسپاس بیکران از تمامی سروران عزیز عصر دوستی

آقا هیچکی نیست یه راهنمایی کنه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوست عزیزم شما درد را گفته اید درمان را هم گفته اید خودتان بهتر میدانید که با این اوضاع و احوالی که شما گفته اید به احتمال زیاد قطعات مورد نظر براحتی برای شما پیدا نمیشود و اگر هم پیدا شود باز مقرون به صرفه نیست . پس بهتر است بیخیال بشوید.

shihan

مدیر بازنشسته
2007-07-20
635
3,596
49
سلام به همه دوستان

وقتي ميكرو 2 رو ميخواهم آپگريد كنم برنامه قبول نميكنه نه با كابل يو اس بي نه ار 232
و روي ران بوت لودر ميمونه
ولي با ميكرو يك مشكلي ندارم
فقط رو ي كامپيوتر قديمي ميتونم ميكرو 2 رو آپ كنم
آيا با تعويض كابل ار 232 ميشه كاري كرد چون فقط مشكل با ميكرو 2
اصلن با لپ تاب و كابل تبديل ميشه يا حتمن ار 232 خود كامپيوتر
احتمالا شما ویندوز 7 دارید و برروی ویندوز دیگری تست کن.

arash3400

کنترل
2009-03-26
9,700
37,570
44
سلام دوست عزيز

ويندوز من ايكس پي و روي چند كامپيوتر و لپ تاب يك ورژن ويندوز نصب ميباشد
و با چند كامپيوتر موجود هر دستگاهي آپ ميكنم مشگلي نداره
فقط ميكرو 2 با يك كامپيوتر كه قديمي تره ميشه آپ كرد !

يك سوال اصلن ميشه ميكرو 2 رو با كابل تبديل usb r232 آپ كرد
من فقط ميتونم با سيستم قديمي آپ كنم ؟
اين مشكل فقط با ميكرو 2 ميباشد

ممنون

shihan

مدیر بازنشسته
2007-07-20
635
3,596
49
ويندوز من ايكس پي و روي چند كامپيوتر و لپ تاب يك ورژن ويندوز نصب ميباشد

و با چند كامپيوتر موجود هر دستگاهي آپ ميكنم مشگلي نداره
فقط ميكرو 2 با يك كامپيوتر كه قديمي تره ميشه آپ كرد !

يك سوال اصلن ميشه ميكرو 2 رو با كابل تبديل usb r232 آپ كرد
من فقط ميتونم با سيستم قديمي آپ كنم ؟
اين مشكل فقط با ميكرو 2 ميباشد

ممنون

در لودر میکروباکس قدیمی یک گزینه داره نوشته usb که باید به هنگام اپگرید تیک ان را بزنید.اما لودر میکرو2 فاقد چنین گزینه ای است

nabi395

کاربر VIP
2008-03-12
67
473
سلام دوستان عزیز من دانگل میکرو دارم که چند روز پیش کار می کرد ولی قطعه شد نرم افزار جدید که در سایت بود استفاده کردم دانگل با نرم افزار تبدیل یه ریسور جواب می دهد و شبکه هم نشان می دهد ولی با نرم افزار دیگر روشن نمی شود باید فلاش بزنم تا دوباره کار کند ولی همون اش همون کاسه

najimeh

کاربر
2010-09-17
5
2
44
چرا دانگل میکروباکس 2 با x95usb mega جواب نمیده. دستگاه رو روی towin portocol هم گذاشتم فایده ای نداره . لطفا راهنمایی کنید.ضمنا جهت شرینگ هم دبلیو تری هست.

آخرین ویرایش:

hado

کاربر
2010-12-04
8
2
تو رو خدا یکی کمک من کنه......
من یه دانگل الفا خریدم که نمیدونم چکارش کنم که شبکه ها رو باز کنه..فقط یه صفحه ابی داره که روش کار کرد دکمه ها رو نوشته و دیگر هیچ
چکار کنم که کار کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

nabi395

کاربر VIP
2008-03-12
67
473
سلام دوستان عزیز من دانگل میکرو یک دارم که چند روز پیش کار می کرد ولی قطعه شد نرم افزار جدید که در سایت بود استفاده کردم دانگل با نرم افزار تبدیل یه ریسور ftaجواب می دهد و شبکه هم نشان می دهد ولی با نرم افزار تبدیل دانگل دیگر روشن نمی شود باید فلاش بزنم تا دوباره کار کند ولی همون اش همون کاسه

nasratsat

کاربر
2009-06-27
94
170
سلام دوستان عزیز من دانگل میکرو یک دارم که چند روز پیش کار می کرد ولی قطعه شد نرم افزار جدید که در سایت بود استفاده کردم دانگل با نرم افزار تبدیل یه ریسور ftaجواب می دهد و شبکه هم نشان می دهد ولی با نرم افزار تبدیل دانگل دیگر روشن نمی شود باید فلاش بزنم تا دوباره کار کند ولی همون اش همون کاسه

با این لودر مشکل شما حل میشود GxDownloaderIII_sbox V2.003.exe تو سایت موجود است
بعدآ توسط همین لودر فایل 1.58 را بریز 100%
این هم لنک http://1.irantks.biz/attachment.php?attachmentid=40989&d=1291627414

ebrahim1348

کاربر
2010-10-25
1
1
78
من یک دانگل هاتیک دارم چند بار ابدید کردم با ورزن 3.24 هیچ برنامه باز نکرد لطف رهنمایم کنید ممنونم

adel2009

مدیریت کل سایت
2009-06-15
10,502
47,857
من یک دانگل هاتیک دارم چند بار ابدید کردم با ورزن 3.24 هیچ برنامه باز نکرد لطف رهنمایم کنید ممنونم
دوست عزیز لطفا دقت کن سوال شما جاش اینجا نیست وهیچ کس جواب شما را نمی دهد این تایپک مخصوص میکرو می باشد شما به قسمت دانگل y4 مراجعه کنید وسوالتون آنجا مطرح کنید

hahh

کاربر افتخاری
2009-10-22
540
967
42
دوستان یک میکر2 خریدم امانمی دانم تفاوتش با میکرو1 چیست لطفا توضیح دهید چگونه تشخیص دهیم؟

hamid_121

مدیر بازنشسته
2010-07-25
1,206
8,538

fcchelsea

کاربر
2008-11-10
4
9
41
من نرم افزار 1.58 هک شده رو روی دانگل الفا ریختم که سریالشو عوض کرده حالا که قطع شده و سریال اصلی دانگلو میخوام بدونم راحتترین روش برای فهمیدنش چیه. جعبش هم در دسترس نیست. با تشکر

farzan25

کاربر
2009-05-31
43
114
سلام
من یک مشکلی دارم
میکروباکس من قطع شده ولی تاریخ اکسپایر اون 2011/01/02 هستش
با هر نرم افزاری هم امتحان میکنم کانال باز نمیکنه.
آیا برای همه همینطور هست ؟
در کل سریال اون اکسپایر ننوشته

بالا