khoon_2012
کاربر
- 2011-02-02
- 6
- 5
با سلام و خسته نباشی ببخشید من یه دونه دانگل الفا خریدم البته روش نوشته الپا بعد هالا بلد نیستم ابدیتش کنم میخاستم کمکم کنید ممنون از شما
سلام گلمبا سلام و خسته نباشی ببخشید من یه دونه دانگل الفا خریدم البته روش نوشته الپا بعد هالا بلد نیستم ابدیتش کنم میخاستم کمکم کنید ممنون از شما
سلامسلام
میکرو من سری جدیده که با سریال 10142 شروع میشه با برنامه 1.66 شیرینگم تو مسیر w3 برقرار بود و کانالها باز میشود ولی برنامه 1.68 که اومد اونو انتقال دادم اصلا کانالها باز نمیشه برنامه 1.66 هم میریزم بازم باز نمیشه واسه چیه؟ممنون
سلامسلام
میکرو من سری جدیده که با سریال 10142 شروع میشه با برنامه 1.66 شیرینگم تو مسیر w3 برقرار بود و کانالها باز میشود ولی برنامه 1.68 که اومد اونو انتقال دادم اصلا کانالها باز نمیشه برنامه 1.66 هم میریزم بازم باز نمیشه واسه چیه؟ممنون
با سلام خدمت همه دوستان عزیز من میکرو 1 دارم که بعد از پروگرام کردن روی حالت میکرو میره و نمیشه گزینه توین را فعال کرد تمامی نرم افزارها را هم تست کردم دانگل را فلاش کردم فایل کلین را هم امتحان کردم ولی جواب نداد لطفا من را راهنمایی کنید
دوست عزیز بعد از تغییر با کنترل از منوی دستگاه خارج نشو و بزار تو همون حالت بمونه .با سلام !
من برنامه 1.70 را به دانگل ریختم وقتی که میخواهم جهت شیرنگ را تغیر میدهم یعنی از دبلیو 3 به هلاسات یا انتل 1002 جهت را تغیر نمیدهد با ریموت کنترول تغیر میدهم وقتی که جهت را تغیر دادم و از مینو خارج شدم پس به دبلیو 3 قرار میگیرد لطف نموده کمکم کنید.
مرسی .