با سلام دوست عزیز شما باید دانگل خود را فلش کنید من لودر و فایل فلش رو اپلود میکنم فقظ به تنظیمات لودر دست نزنیدسلام دوست عزيز
من يك ميكروباكس دارم كه سريال اون 0901هست ولي هر كارميكنم نرم افزار قبول نميكنه
مدلش جيني هست
اول اين ميكرو روبه ميكروباكس2تبديل كرده بودم وتمام كانالها بازبود الان نرم افزار قبول نميكنه و مينوي ميكرو هم سياه شده فقط جراغ قرمز _برق روكه به دانكل وصل ميكنم اصلا جراغ سبز جشمك هم نميزنه با لودر ميكروباكس2 خط بالا ميره صددرصد ولي بايين روي 25درصد مي ايسته حتي با فايل كلين ميكرو2 وبا flash dump همجنين
جكار كنم درست ميشه من ديكه خسته شدم ميخاستم دور بيندازم
! متشكرم!
دوست عزیز از نرم افزار 1.71 استفاده کنیدسلام دوستان !
یه سوال داشتم از آقای علی . به یه ماکروباکس دارم به این سریال شروع میشه 098 ویرژن 1.71a زدم .نه اکسپایر میگه ونه باز میشه و درزیر twin نه بلکه Micro ظاهر میشه . بعد فکر کردم باید رسیور را هم Micro کنم که کرده پس هم همون.
لطفاً برام بگین باید چکار کنم . ممنووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووون....
کمک کمک کمکسلام من میکرو با شماه سریال *****10142 دارم فکر کنم اسی فلش اون اصلی نیست میخوام اسی فلش اصلی بخرم لطفا راهنمای کنید درضمن اگر اسی فلششو عوض کردم شماره سریال اون عوض میشه؟؟؟
بفرما دوست عزیز ولی به تنظیمات اون دست نزن -امتحان کن جواب بدهكسي هست جواب مارو بده
بله میشه از نرم افزار 1.71 استفاده کن روی جهت انتلستبا سلام . من يك ميكرو باكس قديمي با سريال 090دارم و تعويض قطعه هم نكرده ام .ايا ميتوانم مجدد از ان استفاده كنم و ايا راهي وجود دارد .خواهشمندم راهنمايي بفر ماييد
بله میشه از نرم افزار 1.71 استفاده کن روی جهت انتلست
با سلام دوست عزیز -w3 فعلا معلوم نیست برای این سریالها برقرار بشه یا نه ولی انتلست وصل الان و معلوم نیست تا کی درمورد نرم افزار به بخش نرم افزارها مراجعه کنید واز نرم افزار 1.71 استفاده کنید ودرمنو دانگل از گزنیه am استفاده کنید این مخصوص اینتلست هست موفق باشبدباتشكر از راهنمايي شما .ميشه توضيح بيشتري بديد وايا در جهت w3ميشه ميكرو را استفاده كرد .و در صورت امكان برنامه و لودر راهم قرار بديد .و اين وصل شدن موقتي است . ممنونم
دوست عزیز در قسمت تنظیمات لودر روی فلش سمت راست بالا کلیک کن درجدول باز شد درقسمتflash model مدل اسی فلش دانگل خود رو انتخاب کن-یکی یکی امتحان کن حتما یکی جواب میدهسلام دوست عزيز
بااين لودرهم هيج فرقي نكرد مثل لودر اولي جواب نميده
دوست عزیز فعلا میتونید از نرم افزار 1.71 استفاده کنید مسیر شرینگ Intesat10-02باسلام وخسته نباشید.
بنده دانگل میکروباکس یک باشماره سریال:s/n913300411
exp:01/05/2011
آیا بایدقطعه جدید بگیرم.لطف کنیدراهنمایی کنید متشکرم.