کلیه سوالات و مشکلات رسیورهای istar x50000 . istar x4000 mega . 2200. 9900 classic

mapmap

عضو فعال
2009-10-27
188
639
درود
آخرین نرم افزار رو انتقال بدهید سرعت کمی بهتر شده
ولی در کل سرعت این مدل کمتر از مدلهای دیگر میباشد
ببینید اگه سیم ال ان بی رو وصل میکنید و سرعت دستگاه کم میشه و مشکل لودینگ خازنهای قسمت تغذیه را با نوع مرغوب تعویض کنید

ضمن تشکر از استاد
عرض کنم که بعداز تحقیق در مورد (موندن نرم افزار روی Loading ) فهمیدم با یه بار درآوردن و جا زدن پورت تغذیه مشکل قفل کردن بوت حل شد اما کند عمل کردن بیخیال شدم و به صاحبش برگردوندم!!
متشکرم

mapmap

عضو فعال
2009-10-27
188
639
لطفا" بعد از راهنمایی دوستمون آموزش راه اندزی وای فای Starmax x100 رو هم توضیح بدین !!

قبلا" متشکرم

vahid 6630

معاونت انجمن
2010-07-29
4,408
17,781
40
لطفا" بعد از راهنمایی دوستمون آموزش راه اندزی وای فای Starmax x100 رو هم توضیح بدین !!

قبلا" متشکرم

درود

فعال کردن وای فای در استارمکس : همان کاری که برای گرفتن IP در LAN میکنید همین کار رو برای وای فای باید انجام دهید تا IP گرفته به اینترنت وصل شوید.
ابتدا من رو زده بر روی WIFI بروید. در اینجا باید نام SID نام مودم خودتون رو انتخاب کنید.
اگرنام مودم شما درلیست نبود دکمه قرمز رو بزنید تا رفرش شود و WIFI های جدید رو مجدد جستجو کند.بر روی نام مودم خود کلیک کنید تا صفحه جدیدی بازشود.
در قسمت بالا باید پسورد وای فای خودتون رو وارد کنید و سپس بر روی گزینه متصل شدن ( Connect)اوکی کنید. در صورت درست بودن پیامی به شما می دهد.
مثل روش اتصال کابل LAN به منوی تنظیم IP بروید . وارد منو شدید حتما چک کنید تا IP گرفته باشید.
حال رسیور شما به اینترنت وصل شده و میتویند برای استفاده از شرینگ یا سایر موارد استفاده کنید.

موفق باشید.

kaskani

کاربر
2007-10-12
46
77
لطفا کمکم کنید ممنون میشم من یه ۶۰۰۰۰ دارم روی لودینگ مونده ممنون میشم کمکم کنید تورو خدا یکی کمک کنه

Alireza-Sat

مدیر بازنشسته
2010-08-17
6,564
26,904
لطفا کمکم کنید ممنون میشم من یه ۶۰۰۰۰ دارم روی لودینگ مونده ممنون میشم کمکم کنید تورو خدا یکی کمک کنه

بعد از دانلود آخرین پچ این رسیور ، فایل را از حالت فشرده خارج کرده و نام پچ را به room تغییر میدهید و در یک فلش مموری انتقال داده و ریسیور را از کلید پشت خاموش کرده و سپس فلش مموری را در درگاه usb دستگاه قرار داده و کلید استانبای یا همان کلید ( روشن و خاموش ) کردن جلوی ریسیور را با انگشتان نگه داشته و سپس کلید پشت دستگاه را روشن کرده چند ثانیه کلید جلوی دستگاه را نگه داشته و بعد از ۱۰ ثانیه برمیدارید تا نرم افزار به صورت کامل انتقال یابد و مجدداً دستگاه ریست میشود ؛ در انتقال نرم افزار به هیچ وجع به گیرنده و کنترل دست نزنید.

ضض22

کاربر
2010-01-13
3
6
26
سلام
یه آی استار 50000 به پستم خورده که افتضاحه!!!
خیلی کند و دیر عمل میکنه!!
رو قسمت بوت و Loading قفل میکنه و جلو نمیره!!
با ریست فکتوری حل شد که بعد از 2 روز مجددا" به همون مشکل دچا شده!!
چطور میتونم ردیفش کنم ؟؟
آیا مشکل نرم افزاریه ؟؟
متشکرم
مشكل از نرم افزار نيست من هم همين مشكل را داشتم مي تونم به جرات بگم اكثر مشكلات اين رسيور بر ميگرده به پاور ضعيف اين رسيور من دستگاه رو باز كردم و اكثر خازنهاي پاور رو عرض كردم و ژاپني گذاشتم شما هم خازنهاي 10 ولت 1000 پيكروفارد رو عوض كن درست ميشه پاور ضعيف اين دستگاه باعث ميشه كه فشار روي سيپيو ميادودستگاه هنگ ميكنه.

ضض22

کاربر
2010-01-13
3
6
26

مشكل از نرم افزار نيست من هم همين مشكل را داشتم مي تونم به جرات بگم اكثر مشكلات اين رسيورها بر ميگرده به پاور ضعيف اين رسيورها من دستگاه رو باز كردم و اكثر خازنهاي پاور رو عوض كردم و ژاپني گذاشتم شما هم خازنهاي 10 ولت 1000 پيكروفاردخازن بشكه اي بزرگ 450 ولت رو عوض كن درست ميشه پاور ضعيف اين دستگاه باعث ميشه كه فشار روي سيپيو ميادودستگاه هنگ ميكنه. اگه اين كار رو نكني باز هم همين بلا سر رسيورتون ميادابتدا فقط كافيه كه هر نرم افزاري كه از رسيورت داري پسوند نرم افزار رو به romتغيير بده روي فلش بريز وفلش رو به دستگاه متصل كن و بعد رسيور از كليد پشت بايد خاموش باشه بعد همزمان دكمه پاور دستگاه رو بگيرد چند ثانيه و همزمان كليد پشت دستگاه رو بزن دستگاه شروع به اپگرد كردن ميكنه وقتي كل نرم افزار منتقل شد ورسيور بالا امد كارهايي كه گفتم در مورد پاورت انجام بده موفق باشي.

آخرین ویرایش:

ضض22

کاربر
2010-01-13
3
6
26
مشكل من در مورد 50000 اينه كه در هنگام ضبط تصوير وقتي ظبط تموم ميشه ميخوايي چيزي ديگه ضبط كني دستگاه فايلي اولي رو پاك ميكنه حالا من نميدونم اگه تنظيماتي داره لطف كنيد توضيح بدييد با تشكر

Alireza-Sat

مدیر بازنشسته
2010-08-17
6,564
26,904
مشكل من در مورد 50000 اينه كه در هنگام ضبط تصوير وقتي ظبط تموم ميشه ميخوايي چيزي ديگه ضبط كني دستگاه فايلي اولي رو پاك ميكنه حالا من نميدونم اگه تنظيماتي داره لطف كنيد توضيح بدييد با تشكر

سلام
دوست عزیز چنین چیزی میگی در منو این رسیور ندیدم
شاید به قول شما تنظیماتی داره به قسمت ستینگ
بروید و چک کنید احتمال داره گزینه ای فعال کرده باشید
که برنامه ضبط شده قبلی را پاک میکند

majid3770

کاربر
2006-10-03
9
14
سلام دوستان

یه مشکلی با دو تا ای استار 30000 دارم و اینه که روشن نمیشه و از همون اول که دکمه پاور رو میزنم فقط چراغ خروجی spdif (خروجی اپتیکال) تند تند چشمک میزنه
سی پی یو رو هم یکبار عوض کردم همین نتیجه حاصل شد. گرمای سی پی یو هم در حد طبیعی هست (بدون هیت سینگ ) و دست رو نمیسوزونه.
رگولاتور ها رو هم تست کردم اتصالی ندارن و ولتاژ ها رو هم دارن درست میدن
به نظرتون مشکل کجا هست آیا برخورد داشتید؟

سپاس

reza195

کاربر
2009-01-03
158
404
39
مدیران گرامی چرا شما نرم افزار های ای استار را بروز در سایت اپلود نمیکنید چرا دیگر توجی به سایت ندارید یک مکی دلسوز سایت باشید این سایت حیف است از بین برود

aleto

کاربر
2014-02-25
2
4
با سلام خدمت مدیران و دوستان عزیز
اگه کسی این مشکل را بلد هست حل کند لطفا راهنمایی کند ممنون میشوم
1-من از شیرینگ هوایی استفاده میکنم کانال های کارتی چند دقیقا باز می شود ولی بعد دوباره قفل میشود ریست میکنم ولی باز مشکل سر جاش میباشد
2-فلش مموری بعد از خاموش و روشن کردن دستگاه دیگر شناخته نمیشود باز باید خارج کرد و واردش کرد که دوباره شناخته شود
دستگاه 50000 و با اخرین نرم افزار بروزرسانی شده و با منوی جدید می باشد.
با تشکر

Alireza-Sat

مدیر بازنشسته
2010-08-17
6,564
26,904
با سلام خدمت مدیران و دوستان عزیز
اگه کسی این مشکل را بلد هست حل کند لطفا راهنمایی کند ممنون میشوم
1-من از شیرینگ هوایی استفاده میکنم کانال های کارتی چند دقیقا باز می شود ولی بعد دوباره قفل میشود ریست میکنم ولی باز مشکل سر جاش میباشد
2-فلش مموری بعد از خاموش و روشن کردن دستگاه دیگر شناخته نمیشود باز باید خارج کرد و واردش کرد که دوباره شناخته شود
دستگاه 50000 و با اخرین نرم افزار بروزرسانی شده و با منوی جدید می باشد.
با تشکر

سلام جهت شرینگ را عوض کنید روی w6 تنظیم کنید

msarian9

کاربر
2011-04-25
14
28
مشکل شما ناشی از قطعی متناوب دیتای ارسالی از طریق جهت یوتلست w3a هست و راه چاره هم مطابق فرموده دوستمون تغییر جهت به یاهست یا یوتلست w6 میباشد . در مورد عدم شناسائی یواس بی در زمان خاموش روشن شدن هم مشکلی نیست و این از تنظیمات دستگاهه و غیر قابل اصلاح هست . نگران نباشید .

aleto

کاربر
2014-02-25
2
4
سلام جهت شرینگ را عوض کنید روی w6 تنظیم کنید

مشکل شما ناشی از قطعی متناوب دیتای ارسالی از طریق جهت یوتلست w3a هست و راه چاره هم مطابق فرموده دوستمون تغییر جهت به یاهست یا یوتلست w6 میباشد . در مورد عدم شناسائی یواس بی در زمان خاموش روشن شدن هم مشکلی نیست و این از تنظیمات دستگاهه و غیر قابل اصلاح هست . نگران نباشید .

ممنونم از راهنمایی جهت من یوتل ست 7a می باشد،
ایا یاهست هم دیتا دارد؟
بازهم ممنون از همگی

بالا