باسلامپدرام صدر هستم.عضوجدیدانجمننرم افزارجدیدای استار99سوپراچ دی ام ای روازکجامیتونم دریافت کنم.ضمناشرینگ هوایی ای استار50000فول اچ دی روی ماهواره یوتل ست قطع شده چه کار باید بکنم.متشکرم
رسیورتو با اخرین پچ اپگرید کن 63 بعد تو منو سرور صفحه 40 f1 رو بزن بعد او کی دوباره f1 دوباره اوکیسلام خسته نباشید.من istar30000 mega گرفتم فقط همون 2روز اول کانالای کارتیو با اینترنت باز کرد.دیگه نمیشه.ممنون میشم کمکم کنید.مرسی
سلام خسته نباشید.من istar30000 mega گرفتم فقط همون 2روز اول کانالای کارتیو با اینترنت باز کرد.دیگه نمیشه.ممنون میشم کمکم کنید.مرسی
سلامبازم سلام تمام فرمایشاتی که گفتید رو انجام دادم ولی نشد این عکس که گذاشتم رو ببینید چرا اتصال سرورم26 نشون میده؟ورزن دستگامم 1.60 هستش اینم بگم تا چند ساعت پیش اتصال به سرور رو 0 نشون میداد.مشاهده فایلپیوست 78486
سلام
عزیز نرم افزار 1.63 را امتحان کن بعد از انتقال ریست کنید و از نو کانال یابی
و تنظیمات سرور را از اول انجام دهید
http://1.irantks.biz/showthread.php?t=72669
خیلی خیلی ممنون که کمک کردید.فقط یه سوال دیگه من از این دستگاه از شیرینگ هواییش استفاده کردم از اینترنتیش استفاده نکرده بودم.این که شما میگید یعنی اینکه اگر از شیرینگ اینترنتی استفاده نکنی هم تاریخش میگذره درسته؟آخه شنیدم تا استفاده نکنی تموم نمیشه.یه لطفی هم کنید آدرس سایت istarرو بگید تا بتونم شیرینگو تهیه کنم.بازم ممنون
اقا وحید عزیز سلام و خسته نباشید داداش میشه از نرم افزار رسیور 20000 فول اچ دی واسه ریسیور 30000 مگا استفاده کرد