farshad-ldi
کاربر
- 2010-01-23
- 310
- 793
به نظر شما به غیر از سرور چه علت دیگه ای میتونه داشته باشه؟من این اکانت سی سی کم رو استرانگ 4902 هم تست کردم چنین مشکلی برای اون رسیور پیش نیامد!
به نظر شما به غیر از سرور چه علت دیگه ای میتونه داشته باشه؟من این اکانت سی سی کم رو استرانگ 4902 هم تست کردم چنین مشکلی برای اون رسیور پیش نیامد!
با عرض سلام و خسته نباشید.
میدونم مطرح کردن این سوال در این قسمت درست نیست ولی نتونستم قسمت مطرح کردن سوالات در قسمت آیکلاس HD رو پیدا کنم
من حدود یه هفته اس که یه رسیور iclass k9k9 خریدم و شیرینگ اینترنتی سی سی کم استفاده میکنم ولی تمام کانالها دارای فریز هست و اعصابم خیلی خرد شده.شیرینگ رایگان دستگاه هم فریز داره شدید.
ورژن نرم افزار رسیور 13139 است.سرعت اینترنتم 256.آیا عیب از رسیوره؟؟ اگر اینطوره چه رسیوری باید بخرم که در شیرینگ اینترنتی فریز نداشته باشه. آی استار بخرم خوبه؟
ممنون میشم منو راهنمایی کنید.باز هم از مطرح کردن سوال در این قسمت عذرخواهی میکنم.
چطوری باید بفهمم چقدر است؟با دو تا اینترنت مجزا تست کردم
بله متاسفانه رسیورمن حداکثر تا 1080i رو ساپورت میکنه.به احتمال زیاد پکیج +nc رزولوشن این کانالها رو بالا برده که رسیور من قادر به پردازش این نوع تصاویر نیست.وگرنه باقی کانالها رو با کیفیت 1080i دارم!
در گوگل سرچ کنید روش ping گرفتن
پینگ اینترنت من ping 4.2.2.4 -t
بطور متوسط: 133ms
TTL:48
سلام
بله دوست عزیز99درصد مشکل این هست دیروز بود یک رسیور 1080i تست زدم
این شبکه ها یعنی10834هاتبرد فریز داشت اما با استارمکس5100 فول زدم فریز نداشت
در ضمن هر دو اکانت یکی بود
با عرض سلام
به نظر شما بهترین رسیور (از بین تمام مدلهای رسیور موجود در بازار) برای دریافت شیرینگ اینترنتی با حداقل فریز کدومه؟ قیمت برام مهم نیست.لطفا راهنمایی کنید.ممنون.
سلام شرینگ ای استار 30000 قطعه چون من دیشب دستگاه نو رو راه اندازی کردم 32 سرور کانکت شد ولی تصویر نیامد مشکل از چیه
سلام شرینگ ای استار 30000 قطعه چون من دیشب دستگاه نو رو راه اندازی کردم 32 سرور کانکت شد ولی تصویر نیامد مشکل از چیه