هوایی ایا قطه من مشتری ها میگن قطه ورزن 1.58
اين دو ورژن مجزا هست و فرق ميكنهدوستان یک نرم افزار در این سایت است با شماره34/05یکی هم در سایت ای استار34/04ایا این خطای تایپی است یا این دو ور ژن تفاوت دارند
زدم نشد ولی 2100 استارست همین مشکل رو داشت برنامه جدید داد زدم درست شدورژن جدید رو بریز توی یو اس بی بعد با زدن دکمه usb روی کنترل نرم افزار رو انتقال بده تا مشکلت حل بشه
موفق باشید
زدم نشد ولی 2100 استارست همین مشکل رو داشت برنامه جدید داد زدم درست شد[/Qدوست عزیز اخرین نرم افزار رو دانلود کن پوشه files رو کپی کن به یواس بی بعد رسیور رو ازپشت خاموش وروشن کن منتظر باش تاتمام مراحل به پایان برسد ورسیور بوت شود وبالا بیاد. اگر نشد حتما باید با لودر مخصوص بخش انتقال بدی موفق باشید
سلام دوستان
آیا راهی هست که رسیور 30000 مگا دو تیونره مثله x99 با جابجایی
آی سی اکانت شرینگ هواییش باز بشه؟
با درود دوستان نرم افزار روبه رسیورمنتقل کردم روی بوت مانده رسیورistarx30000smallmemory3.5, دوستان لطفا نرم افزارکارخانه رو قرار بدید باسپاس
درود اقا وحید من نرم افزار قبلیم3.4 بود همین 3.5 رو زدم روی بوت مونده .نرم افزارهای قبلی رو یک به یک انتقال دادم بغیر از کارخانه ای .نرم افزارهای قبلی انتقال میشن ولی روی بوت میمونه ایا راهی هست نرم افزار کارخانه 1g ..ومگا هست ولی این مدل رو پیدا نکردم لطفا اگر نرم افزار کارخانه لینکش رو بگذارید...
درود اقا وحید من نرم افزار قبلیم3.4 بود همین 3.5 رو زدم روی بوت مونده .نرم افزارهای قبلی رو یک به یک انتقال دادم بغیر از کارخانه ای .نرم افزارهای قبلی انتقال میشن ولی روی بوت میمونه ایا راهی هست نرم افزار کارخانه 1g ..ومگا هست ولی این مدل رو پیدا نکردم لطفا اگر نرم افزار کارخانه لینکش رو بگذارید...
متشکرم اقا وحید نرم افزار رو ازحالت فشرده در اوردنی یک پوشه files هست اونه تغییر نام بدم یا داخل nxp رو؟بفرمایید تا نتیجه رو اعلام کنمنرم افزار کار خانه ای شما با یک گیگ و مگا فرق داره
به روش usb اسکن فایل را منتقل کنید
بعد از دانلود آخرین پچ این رسیور ، فایل را از حالت فشرده خارج کرده و نام پچ را به room تغییر میدهید و در یک فلش مموری انتقال داده و ریسیور را از کلید پشت خاموش کرده و سپس فلش مموری را در درگاه usb دستگاه قرار داده و کلید استانبای یا همان کلید ( روشن و خاموش ) کردن جلوی ریسیور را با انگشتان نگه داشته و سپس کلید پشت دستگاه را روشن کرده چند ثانیه کلید جلوی دستگاه را نگه داشته و بعد از ۱۰ ثانیه برمیدارید تا نرم افزار به صورت کامل انتقال یابد و مجدداً دستگاه ریست میشود ؛ در انتقال نرم افزار به هیچ وجع به گیرنده و کنترل دست نزنید