کمک از دوستان عزیز ( کارنکردن کنترل استارست 97 )

mahboobeh83

کاربر
2010-01-05
41
100
54
سلام خدمت تمامی دوستان عزیز

یکی از مشتریهام یه استارست 97 تیتایوم hdmi برام اورده که همه چیزش درسته فقط کنترلش کار نمیده

ولی با دکمه های پنل صدا کم و زیاد میشه و منو هم میاد ولی با کنترل اصلا کار نمیده

کنترل عوض کردم سنسور پنل را عوض کردم ای سی را فلش کردم هیت گرفتم رو سی پی یو

ولی بازم کنترل کار نمیده

خواهشا دوستان کمک کنید نه به خاطر اینکه دستگاه درست بشه فقط میخوام عیبشو بفهمم

چون دیشب تا صبح روش کار کردم ولی درست نشد خیلی ممنون

heidary

معاونت انجمن
2007-05-13
1,041
5,818
39
کنترل را با تستر امتحان کن ببین همه کلیدها کار میکند یا نه چون فقط کم و زیاد صدا کار میکند کار به دیود مادون قرمز یا همان چشمی ندارد و عیب یا از خرابی کلیدها یا خرابی خازن داخل کنترل و یا همخوانی تداشتن برنامه با کنترل میباشد در بعضی موارد بعد از آبدیت دستگاه مشگل حل میشود

nitron

کاربر VIP
2009-12-25
30
87
45
این مورد رو من داشتم از چسب روی سوکت پنل به مین بود اون چسب رو پاک کنید ببینید نتیجه میگیرید

mahboobeh83

کاربر
2010-01-05
41
100
54
ّ

کنترل را با تستر امتحان کن ببین همه کلیدها کار میکند یا نه چون فقط کم و زیاد صدا کار میکند کار به دیود مادون قرمز یا همان چشمی ندارد و عیب یا از خرابی کلیدها یا خرابی خازن داخل کنترل و یا همخوانی تداشتن برنامه با کنترل میباشد در بعضی موارد بعد از آبدیت دستگاه مشگل حل میشود

جناب حیدری کنترل سالم بود یعنی به دستگاه دیگه کار میده یه کنترل نو خریدم اخرین نرم افزار

را به دستگاه انتقال دادم ولی نشد واقعا اعصابمو خورد کرده

سی پی یو هم عوض کردم بازم نشد

soren_kiana

سرپرست بخش استارست وشرینگ رایگان
2007-08-19
3,930
9,457
با درود
دوست عزیز اگه ایراد از چشم جلوی رسیور نباشه ولتاژ 5 ولت که به پنل میره رو چک کن ببین درسته یا نه . قبلا یه مورد من مشکل رو حل کردم که از خازن کوچیک کنار cpu بود. یادم نیست کجا بود دقیقا ولی مسیر رو چک کنی بهش میرسی. باید اتصال باشه... امیدوارم تجربه من کمک باشه تو این مشکل...

بالا