کمک در مورد ایکس کروزر 400 پلاس

arman2011

Banned
2006-11-12
26
93
سلام دوستان یه ایکس کروزر 400 پلاس که روشن می کنم هیچی روی پنل نمایان نمیشه ایراد چی در ضمن پاور مشکلی نداره

سجاد

کاربر
2006-10-10
47
63
اینا همشون مشکل فلش داره
باید ای سی شو فلش کنی
منم یکی دارم به همین درد گرفتاره
البته قبلش یک یو اس بی بزن به دستگاه دکمه آپ رو نگه دار(15 ثانیه)دستگاه بالا میاد یک آبدیت بزن
اگه اینجوری راه نیوفتاد فقط فلش.....

ghanad

کاربر
2011-03-18
4
10
سلام من ایکس کروز400دارم دچارمشکل شده بعدریختن آخرین نرم افزارروشن نمیشه وفقط آرم ایکس کروز می آره ازطریق تعمیرکارآی سی فلش راپروگرام کرده ولی مشکل حل نشده ومیگه امکان داره مشکل از سی پی یو باشه وازطریق کنترل خاموش وروشن میشه لطفه راهنماءی کنید

armin65

کاربر
2010-04-03
67
89
35
سلام من ایکس کروز400دارم دچارمشکل شده بعدریختن آخرین نرم افزارروشن نمیشه وفقط آرم ایکس کروز می آره ازطریق تعمیرکارآی سی فلش راپروگرام کرده ولی مشکل حل نشده ومیگه امکان داره مشکل از سی پی یو باشه وازطریق کنترل خاموش وروشن میشه لطفه راهنماءی کنید

سلام برنامه هارو از اول بزن به ترتیب با کامپیوتر

morady

کاربر افتخاری
2006-10-16
169
222
سلام خدمتت اساتید محترم
لطفآدوستان راهنمایی کنند که مشکل پاک شدن اطلاعات ذخیرشدن بعدازخاموش وروشن شدن دستگاه چیست آیا ازفلش یا مورد دیگری به جزفلش است
منظور جهت توجیح این است که وقتی تمام جهتارا دریافت و تنظیمات را انجام دادیم ووقتی سیستم را خاموش وروشن کردیم بفرض که گزینه ی ما ازروی دیسکیوی 1.2 به هیچ تغیرمیکنه یا مثلآ کانالها را ویرایش کردیم دوباربه حالت اولیه باز میرگردد یااینکه کانلها پاک میشود بااینکه فایل کارخانه ای را هم انتقال دادم ولی هم چنان مشکل پا برجاست البته ناگفته نماند که وقتی پلاگین را روی دستگاه ریختم این مشکل بیشتر رخ میدهد لطفآ دوستان رهنمایی کنند که اشکال چیت

adel2009

مدیریت کل سایت
2009-06-15
10,502
47,860
سلام خدمتت اساتید محترم
لطفآدوستان راهنمایی کنند که مشکل پاک شدن اطلاعات ذخیرشدن بعدازخاموش وروشن شدن دستگاه چیست آیا ازفلش یا مورد دیگری به جزفلش است
منظور جهت توجیح این است که وقتی تمام جهتارا دریافت و تنظیمات را انجام دادیم ووقتی سیستم را خاموش وروشن کردیم بفرض که گزینه ی ما ازروی دیسکیوی 1.2 به هیچ تغیرمیکنه یا مثلآ کانالها را ویرایش کردیم دوباربه حالت اولیه باز میرگردد یااینکه کانلها پاک میشود بااینکه فایل کارخانه ای را هم انتقال دادم ولی هم چنان مشکل پا برجاست البته ناگفته نماند که وقتی پلاگین را روی دستگاه ریختم این مشکل بیشتر رخ میدهد لطفآ دوستان رهنمایی کنند که اشکال چیت

درود
دوست عزیز شما آخرین نرم افزار را به دستگاه تزریق کنید سپس ریست کارخانه ای کن سپس پلاگین جدیدتری نصب کنید
نکته: حتما کانال ها را از نو سرچ کنید
اگر باز هم همین مشکل را داشتید باید دستگاه فلاش شود بعید می دونم به آن مرحله برسد
موفق باشید

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
سلام خدمتت اساتید محترم
درود
یک تاپیک راهنما برای آپدیت ایکس کروزرهای اچ دی قبلا قرار داده بودم که کامل وگویا هست
اگه درست دستگاه آپدیت شده کافیست در انتهاء بعد از کانال یابی به قسمت ریکاوری منو رفته وگزینه ذخیره اطلاعات را تایید کنید تا دیگه چیزی پاک نشود

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150
سلام خدمتت اساتید محترم

این مورد معمولا مربوط به پلاگین به احتمال زیاد آخرین ورژن نصب شده با پلاگین مورد استفاده هماهنگی ندارد و امولاتورها پلاگین قدیمی هستند از آخرین ورژن پلاگین استفاده کنید و امولاتور kian2r از پلاگین حذف کنید مشکل رفع می شود

mehranpak

کاربر
2008-07-17
2
2
سلام محبت میکنید اگر یه عکس از مادر برد این رسیور با کیفیت که شماره ای سی هاش رو بشه خوند بزارید .
ایسی های که از فیش منبع تغذیه وصل میشن کنار سوکت و پایین سوکت تغذیه چند تا ای سی هشت پایه هست که واسه من سوخته و شماره هاشون پاک شده
آیا ای سی هاش رو میشه تهیه کرد؟
چون دخترم شیشه پاک کن ریخته روی رسیور و ریخته روی سی پی یو 400 پلاس
ممنون میشم راهنمایی کنید

بالا