سلام دوست منسلام دوست عزیز میخوام یه کارت گرافیک بخرم اما نمیدونم چه مدلی را بگیرم
میشه راهنمایی کنی که برای بازی کدوم کارت گرافیکی را بگیرم
البته از چیپست ati چون میدونم که بهتر از nvidia است
در ضمن بودجه من حدود 100 تومن است مرسیky:
درودسلام دوستان یه سوال داشتم.من می خواستم یه کارت گرافیک بگیرم مادر بردم هم g31m-s2l می باشد که می خواستم ati 4350 بگیرم که نوشته بود pci express 2.0 رو ساپورت می کنه مادر برد من هم دارایpci express می باشد ولی نمی دونم 1 یا2 می باشد روی مادر برد هم ننوشته حالا می خواستم ببینم می تونم این گرافیک رو روی مادربردم نصب کنم یانه؟ باتشکر
واگه نمی تونم لطفا مرا در خرید یه کارت گرافیک خوب مناسب برای بازی های جدید راهنمایی بفرمایید.باتشکر.درضمن رم من 2گیگ ddr 2وcpu دوهسته ای می باشد
سلام دوست عزیز میخوام یه کارت گرافیک بخرم اما نمیدونم چه مدلی را بگیرم
میشه راهنمایی کنی که برای بازی کدوم کارت گرافیکی را بگیرم
البته از چیپست ati چون میدونم که بهتر از nvidia است
در ضمن بودجه من حدود 100 تومن است مرسیky:
درود
رم و پردازندت خوبه
اسلات مادبرد شما pci express 1.0 هست ولي اصلا جاي هيچ نگراني نيست و شما بدون هيچ مشكل يا افت فرمي ميتونيد از يك كارت گرافيك رده متوسط PCI-Express 2.0 استفاده كنيد چون پهناي باند مورد نياز اين كارتها هيچوقت به گرد pci express 1.0 نميرسه چه برسه كه بخواد از اون رد كنه
4350 گرافيك ضعيفيه بخيالش شو دو تا گزينه رو بهت پيشنهاد ميكنم 4670 يا 5570
هر دو از نظر قدرت تو يه سطح هستند منتها دومي Directx11 هست و مصرف برق بسيار كمتري داره و حتي اگه پاور ضعيفي داشته باش نياز به تعويض پاور نداري ولي خب يه 20-30 تومني گرونتره[/Q
سلام دوست عزیز ممنون از راهنماییتون. ولی 4670 که DDR3 می باشدو رم من DDR2 می باشد ایا می تونم از این گرافیک استفاده کنم؟ لطفا در این مورد هم کمی توضیح دهید. با تشکر
با سلامدرود
رم و پردازندت خوبه
اسلات مادبرد شما pci express 1.0 هست ولي اصلا جاي هيچ نگراني نيست و شما بدون هيچ مشكل يا افت فرمي ميتونيد از يك كارت گرافيك رده متوسط PCI-Express 2.0 استفاده كنيد چون پهناي باند مورد نياز اين كارتها هيچوقت به گرد pci express 1.0 نميرسه چه برسه كه بخواد از اون رد كنه
4350 گرافيك ضعيفيه بخيالش شو دو تا گزينه رو بهت پيشنهاد ميكنم 4670 يا 5570
هر دو از نظر قدرت تو يه سطح هستند منتها دومي Directx11 هست و مصرف برق بسيار كمتري داره و حتي اگه پاور ضعيفي داشته باش نياز به تعويض پاور نداري ولي خب يه 20-30 تومني گرونتره[/Q
سلام دوست عزیز ممنون از راهنماییتون. ولی 4670 که DDR3 می باشدو رم من DDR2 می باشد ایا می تونم از این گرافیک استفاده کنم؟ لطفا در این مورد هم کمی توضیح دهید. با تشکر
دوست من رم سیستم شما ربطی به رم کارت گرافیک نداره و شما میتونی به راحتی از گرافیک 4670 استفاده کنی
داداش مهربان اگه مشخصات کامپیوترت رو می نوشتی خیلی بهتر می شد راهنماییت کرد .یه کارت گرافیک 400 تومنی هم بگیری وقتی با سیتمت مچ نباشه کارایی نداره !!!
میزان رم مدل پردازنده و همچنین مادربرد و سیستم عاملت رو اعلام کن تا خیلی دقیق تر ضعف سیتمت تو اجرای بازی مشخص بشه !
همونطور كه دوستان گفتند رم گرافيك ربطي به رم سيستم نداره و شما ميتوني يه گرافيك با رم ddr5 هم بخريcpu:intel pentium dual cpu e2180 2.00ghz ram:2gb ddr2 main:g31m-s2l
video card(on board) :intel g33/g31 express chipset family
سیستم عامل: Xp sp2
همونطور كه دوستان گفتند رم گرافيك ربطي به رم سيستم نداره و شما ميتوني يه گرافيك با رم ddr5 هم بخري
سيستمت هم خوبه در حد عالي نيست ولي جوابگوي گرافيك هاي رده متوسط هست ولي پاورت رو ننوشتي احتمال زياد از اين پاور هاي 10-15 تومني معمولي هست چون گرافيك فعليت آنبرد اينتله و بسيار كم مصرف براي اينكه به مشكل برنخوري من توصيه ميكنم 5570 بخري چون 4670 بعلاوه يه پاور مناسب گرونتر در مياد
ضمن اينكه با توجه به مسئله يارانه ها و گرون شدن قيمت برق 5570 كم مصرف انتخاب بهتريه.
sapphire ati radeon hd 5570 - 1gb ddr3
بايد حدود 100 تومني باشه
سلامسلام. پاور من: elegance p4-600w
در ضمن می خواستم بدونم 5570 چند وات و 4670 چند وات یرق مصرف می کنند؟ و اگر یه 4670 و یه پاور قدرتمند بگیرم بهتره یا 5570 بگیرم؟ با تشکر.
سلام
همونطور كه حدس ميزدم از اين پاورهاي معمولي هست البته پاور چندان بدي هم نيست
5570 طبق اين تست حداكثر 53 وات مصرف ميكنه و 4670 حداكثر 69 وات ضمن اينكه موقع بيكاري 5570 حدود 11 وات و 4670 حدود 20 وات مصرف ميكنه
كلا 5570 گرافيك بهتريه :
اما نكته مهمتر اينكه 5570 دايركت ايكس 11 و شيدر 5 رو ساپورت ميكنه ولي 4670 دايركت ايكس 10.1 و شيدر 4.1
توضيحات بيشتر رو ميتوني اينجا ببيني:
http://gizmodo.com/5467822/ati-rade...rks-reasonable-gaming-dx11-performance-for-80
سلام دوست عزیز. ببخشید که خیلی سوال پرسیدم. می خواستم ببینم من با همین پاور می تونم از تمام کارایی 5570 استفاده کنم؟ وبا این کارت حدودا تا چند سال می تونم از بازی های جدید استفاده کنم؟ در ضمن اگر مارک غیر از ساپ فایر گیر بیارم زیاد فرقی با هم نمی کنند؟ باتشکرسلام
فقط كلاك مطرح نيست چيزي كه مهمتره معماري هسته هست 5570 از سري 5000 هست و با معماري متفاوت پس با كلاك كمتر ميتونه قويتر از كارتي با كلاك بيشتر از نسل قبل باشه به عنوان مثال تعداد واحد هاي سايه زني 5570 برابر 400 هست و تعداد واحد هاي سايه زني 4670 برابر 320 هست اين پارامتر بسيار مهميه و همين امر دليل اصلي برتري 5570 هست
سلامسلام دوست عزیز. ببخشید که خیلی سوال پرسیدم. می خواستم ببینم من با همین پاور می تونم از تمام کارایی 5570 استفاده کنم؟ وبا این کارت حدودا تا چند سال می تونم از بازی های جدید استفاده کنم؟ در ضمن اگر مارک غیر از ساپ فایر گیر بیارم زیاد فرقی با هم نمی کنند؟ باتشکر