کمک و همفکری اساتید برای ساخت فایندر تصویری

mahmod31

کاربر
2008-03-25
49
543
با سلام
دعوت از همه اساتید برای ساخت فایندر تصویری ارزان کوچک با حساسیت بالا و شارژ زیاد ومقاوم

بنده چندین سال است که از فایندر تصویری با مارکهای مختلف استفاده میکنم

میدونم که بعضی از دوستان فایندرهای ساده ای درست میکنن که واقعا حیرت اوره چندین مورد دیدم که خیلی ساده جمع و جورش کردن

از همه دوستانی که تجربیاتی در ساخت فایندر تصویری دارند دعوت میکنم تا با ایده هایی که دارند در ساخت فایندر به همه کاربران کمک کنند از جمله خودم

عکس یک نمونه دست ساز را میزارم کنترلش هم بغلشه نظر بدهید مارک دیسکاوری رو الکی زده دیسکاوری نیست

پیوست‌ها

• 79.9 کیلوبایت بازدیدها: 294
  • 63.7 کیلوبایت بازدیدها: 287

TiestoSat

کنترل سايت
2009-07-05
2,742
14,917
این را دوستانی که کار الکترونیک انجام میدهند میتونند براتون سر هم کنند

مواردی که استفاده شده است دانگل تبدیل شده به رسیور + یک ال سی دی کوجک از نوعی که در پخش ماشین استفاده میشود + باطری و یک برد ساده

ضمن اینکه اگر مقداری حرفه ای باشد میتواند از مدار یک فایندر انالوگ هم برای ایجاد صدای بوق سیگنال استفاده کند که در تصویر فوق ظاهرا این قابلیت وجود ندارد .

آخرین ویرایش:

mahmod31

کاربر
2008-03-25
49
543
دوست عزیز در تصویر فوق در محفظه ای که led های ابی روشنه فایندر انالوگ هست از همه جالبتر چند تا led بغل led قرمز هست که با افزایش سیگنال led های دیگری هم روشن میشوند که هماهنگ با سیگنال کار میکنند قابل توجه شما هم سیگنال را در داخل مانیتور میتونی ببینی هم فایندر انالوگ و ولوم هم مشخصه در عکس و بازر یا همون بوق هم تولید صدا میکند و با افزایش سیگنال هم led ها روشن میشوند خدایی اخرشه بعدش من بلدم درست کنم گفتم همفکری کنیم که یک فایندر بهتر درست کنیم هیچ ادعایی ندارم میدونم کسایی هستند که ایده های خیلی بهتری دارند واسه همین گفتم همفکری

آخرین ویرایش:

arsalan1346

کاربر
2008-03-14
56
129
اینجانب تا حالا چند مورد را برای نصاب های تهرانی درست کردم خیلی رضایت بخش بوده ابتدا یک دی وی دی ساده ولی سالم +یک دانگل تبدیل به ریسیور شده +کمی حوصله میتوان فایندر تصویری ساخت قسمت دیویدی را همرا با اپتیک ودرام مربوطه را خارج کنید ودانگل را جایگزین ان طبق فضای مربوطه ورودیهای تصویر رابه قسمت مربوطه زده اما ولتاِزِ برق را به کلید اصلی (مثبت ومنفی رادقت کنید) اتصال کنید با تشکر از اساتید ودوستان خوب من امید وارم ایام عید به تمامی شما خوش بگذرد

Mahdi_Sat

کاربر VIP
2013-06-23
67
510
اینجانب تا حالا چند مورد را برای نصاب های تهرانی درست کردم خیلی رضایت بخش بوده ابتدا یک دی وی دی ساده ولی سالم +یک دانگل تبدیل به ریسیور شده +کمی حوصله میتوان فایندر تصویری ساخت قسمت دیویدی را همرا با اپتیک ودرام مربوطه را خارج کنید ودانگل را جایگزین ان طبق فضای مربوطه ورودیهای تصویر رابه قسمت مربوطه زده اما ولتاِزِ برق را به کلید اصلی (مثبت ومنفی رادقت کنید) اتصال کنید با تشکر از اساتید ودوستان خوب من امید وارم ایام عید به تمامی شما خوش بگذرد

درود
دوست عزیز بنده یک عدد dvd pleaer کوچولو دارم که یه نمایشگر هم داره و با یک عدد فایندر معمولی و رسیور مشتری میرم نصب .
از بابت این کار خیلی اذیت میشم چون مجبورم یه دونه سیم سیار 12متری و رسیور بزرگ که مال مشتری هستش با خودم حمل کنم و باهاش کار کنم .
حال از شما سوالی که دارم اینه چه طور میتونم این سیستم رسیورو توی نمایشگر بگنجونم به طوری که نخوام از رسیور مشتری برای تنظیم استفاده کنم .
در ضمن اینم بگم که نمایشگرم هم حدود 2ساعت شارژ نگه میداره .

saroveh

عضو فعال
2012-04-25
93
432
سلام من هم از مانیتور ماشینی و رسیور مینی با مارک استرانگ که به هم پیچ کردم و به صورت یک دستگاه یکسره در امده استفاده میکنم خیلی راحته و سیم سیار 15 متری داره با یک باتری 12 ولت و اینورتور 100 واتی هم به راحتی کار میکنه فعلابا برق کار میکنه از 12 ولت تغذیه رسیور هم برق مانیتور رو گرفتم

پیوست‌ها

arash3400

کنترل
2009-03-26
9,700
37,570
45
درود
دوستان اگر خودتون میخاهید فایندر درست کنید
روش کلی اینه که یک مانیتور مناسب
از نظر سایز مصرف و ولتاژ و دید در آفتاب
و بعد بهتره یک مینی رسیور که بهتر 12 ولت باشه
میتونید از رسیور تایمر ایتفاده کنید
و یا چند رسیور اچ دی مینی که در بازار گیر میاذ
و یک باکس مناسب که انواع مختلف آلمنیومی و پلاستیک در بازار هست
برای باتری
میتوانید با سری کردن باطری های 3.7 استوانه ای و یک آی سی رگولاتور ولتاژ مناسب برای فایندر و مانیطور درست کنید
یا با استفاده از سیم رابط...
و با هزینه یکم بیشتر یک فایندر آماده تهیه کنید
اعلام قیمت در سایت ممنوع میباشد
ولی با هزینه یکم بیشتر حدود 500 تومان یک فایندر بگیرید منطقی تره

mahmod31

کاربر
2008-03-25
49
543
درود
دوستان اگر خودتون میخاهید فایندر درست کنید
روش کلی اینه که یک مانیتور مناسب
از نظر سایز مصرف و ولتاژ و دید در آفتاب
و بعد بهتره یک مینی رسیور که بهتر 12 ولت باشه
میتونید از رسیور تایمر ایتفاده کنید
و یا چند رسیور اچ دی مینی که در بازار گیر میاذ
و یک باکس مناسب که انواع مختلف آلمنیومی و پلاستیک در بازار هست
برای باتری
میتوانید با سری کردن باطری های 3.7 استوانه ای و یک آی سی رگولاتور ولتاژ مناسب برای فایندر و مانیطور درست کنید
یا با استفاده از سیم رابط...
و با هزینه یکم بیشتر یک فایندر آماده تهیه کنید
اعلام قیمت در سایت ممنوع میباشد
ولی با هزینه یکم بیشتر حدود 500 تومان یک فایندر بگیرید منطقی تره

درود بر شما
دوست عزیز باعث خوشحالیه که خیلی خلاصه توضیح دادی و تقریبا کل مطلب رو گفتی
در خواستی که از شما دارم اینه که بحث رو باز کنیم چند تا عکس از باکس و لوازم دیگه بذار و لطف کن بگو کجا میشه تهیه کرد چون بنده شهرستان هستم فروشگاههای عمده رو نمیشناسم و بیشتر با خرده فروشها سر و کار دارم
میدونم که اطلاعاتت خیلی بالاست بنده هم شاگرد شما هستم با اطلاعات ناچیزی که دارم و با همفکری شما و کاربران دیگه با پیشنهاداتتون یک فایندر توپ درست کنیم

mahmod31

کاربر
2008-03-25
49
543
در مورد شارژ باطری هم کیت هایی هست که متناسب با ظرفیت باطری هستند و زمان شارژ را کنترل میکنند و

همین باعث افزایش عمر باطری میشه اگر توجه کرده باشید بر روی باطری فایندر تصویری هم هست از این موضوع

خارج میشویم و بحث خودمون رو ادامه میدیم که میخواهیم باطری ها را خودمان سر هم کنیم و شارژر مناسب هم

براش انتخاب کنیم خلا

آخرین ویرایش:

arash3400

کنترل
2009-03-26
9,700
37,570
45
با سلام
باطریهای زیادی استفاده کردم پیشنهاد من به شما این نوع باطریه دوستان لطف کنید اگر عمده فروش این نوع باطری رو میشناسید معرفی کنیدمشاهده فایل‌پیوست 88586

درود
دوست عزیز این باطری عالیه
نوع مرغوبش پیدا میشه
خیلی کاربردیه
فقط از فروشنده بالاترین آمپر اصلی درخاست کنید

دوستان درست کردن فایندر روش کلی شو عرض کردم

ولی بهتره آماده تهیه کنید

خیلی گرونتر در نمیاد

mp123

کاربر
2009-10-16
1
0
59
سلام دوست گرامی اگر ممگن است درباره اون فایندر انالوگ که به جای عقربه از ledاستفاده کرده یک توضیحی بده

heidary

معاونت انجمن
2007-05-13
1,041
5,818
39
جهت ساخت فایندر تصویری که با صرف باشه و برنامه اون هم قابل دسترس باشه من خودم یک میکروباکس را برنامه رسیور رویش ریختم و مدار میکروباکس را باز کردم و بر روی یک دی وی دی پرتابل با نمایشگر 7 اینچ که شاسی سی دی آن را خارج و در جای آن برد میکروباکس را نصب کردم و خروجی تصویر میکروباکس را به ورودی av دی وی دی پرتابل وصل کردم از لحاظ باطری نیز باطری خود دی وی دی بسیار خوب است و برای تنظیمات خیلی شارژ نگه میداره اما اگر پیوسته روشن باشه حدود دو ساعت شارژ داره من از میکروباکس 1 و دی وی دی که شاسی سی دی آن خراب بود استفاده کردم و هزینه کامل آن با وسایل دست دوم حدود صد تا صد و پنجاه هزار تومان شد که خیلی به صرف و کارآیی خیلی خوبی دارد

mahboobeh83

کاربر
2010-01-05
41
100
54
جناب حیدری باتری مانیتور 7 اینچ 12 ولت نیست

من تموم مدلهاشو گشتم همشون 7 ولت 2 امپر بودن

ایا باید براش مدار درست کرد؟

yavar_14

کاربر
2015-05-01
2
1
فایندرتصویری الکومکسmdf-8001
باسلام خسته نباشید من یک مدل ازاین فایندرتصویری الکومکسmdf-8001 دارم نمیدونم مشگلش ازچی میتونه باشه بطورکلی صدا نمیاید لازم به ذکرمیباشد که ریست فکتوری کردم وآخرین ورژن را هم تزریق کردم باز درست نشد وقتی کلید اینفو را میزنم صفحه ای که میایید بارنگ زردشکل بلندگو هست ودرزیرf3 نوشته هرچقدر هم f3 را میزنم چیزی نمیشه وقتی هم که میخواهی کانال سرچ کنی بایدشارژرش را به برق بزنی تا قدرت سیگنالهارا نشون بده ویه بار هم بردم تعمیرکار باندشو امتحان کرد سالم بود از شما بزرگواران عزیزگرامی خواهش دارم بنده را راهنمایی بفرمایید متشکرم

dvb 7

کاربر
2011-12-09
9
18
فایندرتصویری الکومکسmdf-8001
باسلام خسته نباشید من یک مدل ازاین فایندرتصویری الکومکسmdf-8001 دارم نمیدونم مشگلش ازچی میتونه باشه بطورکلی صدا نمیاید لازم به ذکرمیباشد که ریست فکتوری کردم وآخرین ورژن را هم تزریق کردم باز درست نشد وقتی کلید اینفو را میزنم صفحه ای که میایید بارنگ زردشکل بلندگو هست ودرزیرf3 نوشته هرچقدر هم f3 را میزنم چیزی نمیشه وقتی هم که میخواهی کانال سرچ کنی بایدشارژرش را به برق بزنی تا قدرت سیگنالهارا نشون بده ویه بار هم بردم تعمیرکار باندشو امتحان کرد سالم بود از شما بزرگواران عزیزگرامی خواهش دارم بنده را راهنمایی بفرمایید متشکرم
/
با توجه به نوشتار شما از الکترونیک زیاد سر در نمیارد توصیه میکنم به یک تعمیرکار ماهر مراجعه کنی و یا در فایندرتو باز کن و از مدار داخلی اطراف خروجی سیم بلندگوش از برد چند تا عکس واضح بگیر بگذار داخل همین صفحه و با پیام خصوصی منو متوجه اون عکسها بکن تا بیامو بهت بگم چکار کنی ولی باید از تعمییرات سردربیاری وگرنه عوض بهترش کردن اوضاع بدتر خواهد شد ...

بالا