کم شدن قدرت سیگنال

majid213

کاربر
2006-10-11
3
0
با سلام خدمت دوستان عزیز ::من زمانی که رسیورو از برق میکشم و دوباره به برق میزنم باید حدودا 10 دقیقه صبر کنم تا دستگاه گرم بشه بعد روشن میشه .. تو این 10 دقیقه هم دایم روشن و خاموش میشه .. دوم اینکه قدرته سیگنالش هم پایین اومده کانال VOX رو 49 درصد میگیره ..در ضمن دیش و النبی هم تنظیمش دقیقه.. امتحان شده با یه رسیوره دیگه..در ضمن مدل دستگاه mediastar hitech با نرمافزار 14 اکتبر .. TPS ها رو هم شطرنجی نشون میده.. با تشکر. اگر امکان داره راهنماییم کنید که دقیقا چیکار باید کرد .ممنون

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150
مدیا استارali.risiver

سلام دوست عزیز این مشکل فقط در تغذیه ریسیور می باشد علت خاموش روشن شدن فقط در اثرنوسان داشتن ولتاژهای تغذیه است که به احتمال زیاد از خرابی دیود ها ویا خازن های میباشد در ضمن در این مواقع فتوکاپلر نیز باعث نوسان میشود و نویز داشتن ریسیور به احتمال زیاد در اثرخرابی خازن های تغذیه به وجود می آید موفق باشی:)

asd gegar

مدیر بازنشسته
2006-10-04
725
2,899
دوست عزیز در مورد روشن خاموش شدن رسیور اول از همه برو دیود کنار آی سی هدسینگ دار رو چک کن احتمالا از کار افتاده

دیود های قسمت اولیه رو چک کن

ببین آیسی هدسینگ دار گرم میشه

اگه سالم بود خازن بزرگ رو چک کن

mehran

مدیر بازنشسته
2006-10-03
296
434
خازن

دوست عزیز خازن بزرگ شما مشکل پیدا کرده و کم میاره عوضش کن دستگاهت درست میشه خازنهای 16 ولت 1000میرو را هم عوض کن من چند مورد داشتم با تعویض خازنها حل شده;)

آخرین ویرایش:

lbtab

کاربر VIP
2006-10-05
30
29
من تا به حال این مورد را زیاد داشتم دیر روشن شدن احتمالا خازن بزرگ تغذیه خراب شده نوسان وچشمک زدن در زمان روشن شدن همان طور که در بالا گفته شد احتمال کوپلر زیاد میرودو یا هر دو

بالا