abassat51
سرپرست تالار ریسیورها
- 2012-04-24
- 4,560
- 6,783
با سلام. دوستان یک هفته هست که رسیور هایپر ۲۰۰۰ میفروشم اکانتش یک ساله شده ولی دقیقا شک ندارم و خیلی قبلا 2000aceو بعدش هایپر۲۰۰۰ کارمیکنم و به مشتری میفروشم همگی ۱۵ ماهه بودن ولی یک هفته است هر چی فروختم همگی یکساله شدن مثلا امروز فعال کردم ۲۹/۱/۲۰۱۶ تا ۲۹/۱/۲۰۱۷ میزنه. ولی هفته قبل با همین نرم افزار که ۱۵ تا تک تک فروختم همگی ۱۵ماه خورده. و حتی به شهرستان ارسال کردم اونهام گفتن بله ۱۵ ماه خورده .ولی در این هفته همه اون دوستان همین رو گفتن که جدیدا یکساله شده و از این امر شاکی بودن .العانه استارمکس a20هم۱۵ ماهه است ولی استار مکس خدایی سطحش از ۲۰۰۰ هایپر پایین تره این رو بدونه قصد و نیت و با در میون گذاشتن با شاید ۱۰ نصاب خدمتتون میگم.کسی اطلاع داره چرا شرکت استار ست شیرینگ رایگانش رو ۳ ماه کم کرده.دوستان حتی به منزل ۲ نفر از مشتریهایی که هفته قبل نصب کرده بودم رفتم اونا تا برج ۴ /۲۰۱۷ اکانت داشتن ولی جدیدها نه . یه رسیور خوب و کار درست تو بازار هست اونم ۲۰۰۰ هایپره اینم داره یواش یواش خدماتش رو پایین میاره و این خیلی بده.اگر کسی با مسیول استار ست رابطه به هر نحوی داره این موضوع رو در میون بزاره . با معذرت از اساتید بخش. با تشکر از همه دوستان و همکاران