کم شدن مدت زمان اکانت رایگان ۲۰۰۰ هایپر از ۱۵ ماه به ۱۲ ماه

abassat51

سرپرست تالار ریسیورها
2012-04-24
4,560
6,783
با سلام. دوستان یک هفته هست که رسیور هایپر ۲۰۰۰ میفروشم اکانتش یک ساله شده ولی دقیقا شک ندارم و خیلی قبلا 2000aceو بعدش هایپر۲۰۰۰ کارمیکنم و به مشتری میفروشم همگی ۱۵ ماهه بودن ولی یک هفته است هر چی فروختم همگی یکساله شدن مثلا امروز فعال کردم ۲۹/۱/۲۰۱۶ تا ۲۹/۱/۲۰۱۷ میزنه. ولی هفته قبل با همین نرم افزار که ۱۵ تا تک تک فروختم همگی ۱۵ماه خورده. و حتی به شهرستان ارسال کردم اونهام گفتن بله ۱۵ ماه خورده .ولی در این هفته همه اون دوستان همین رو گفتن که جدیدا یکساله شده و از این امر شاکی بودن .العانه استارمکس a20هم۱۵ ماهه است ولی استار مکس خدایی سطحش از ۲۰۰۰ هایپر پایین تره این رو بدونه قصد و نیت و با در میون گذاشتن با شاید ۱۰ نصاب خدمتتون میگم.کسی اطلاع داره چرا شرکت استار ست شیرینگ رایگانش رو ۳ ماه کم کرده.دوستان حتی به منزل ۲ نفر از مشتریهایی که هفته قبل نصب کرده بودم رفتم اونا تا برج ۴ /۲۰۱۷ اکانت داشتن ولی جدیدها نه . یه رسیور خوب و کار درست تو بازار هست اونم ۲۰۰۰ هایپره اینم داره یواش یواش خدماتش رو پایین میاره و این خیلی بده.اگر کسی با مسیول استار ست رابطه به هر نحوی داره این موضوع رو در میون بزاره . با معذرت از اساتید بخش. با تشکر از همه دوستان و همکاران

mioo_sara

کاربر
2008-02-23
86
275
این اکانتی که در واقع رسیورها و من جمله رسیورهای زیر مجموعه شرکت گلوبال ارائه می دهند در واقع یک اکانت هدیه است و طبعا این شرکت ها اگر به مشکل مالی بخورند اولین کاری که می کنند کم کردن از این اکانت هدیه است
بنابراین درصورتی که صحت این ادعا ثابت شود باید منتظر کم شدن اکانت دیگر شرکت های زیرمجموعه گلوبال مثل استارمکس یا مدیا استار و آی استار هم بود

farhadi-1

سرپرست ارشد تالار ریسیور
2014-03-28
2,048
6,412
با سلام. دوستان یک هفته هست که رسیور هایپر ۲۰۰۰ میفروشم اکانتش یک ساله شده ولی دقیقا شک ندارم و خیلی قبلا 2000aceو بعدش هایپر۲۰۰۰ کارمیکنم و به مشتری میفروشم همگی ۱۵ ماهه بودن ولی یک هفته است هر چی فروختم همگی یکساله شدن مثلا امروز فعال کردم ۲۹/۱/۲۰۱۶ تا ۲۹/۱/۲۰۱۷ میزنه. ولی هفته قبل با همین نرم افزار که ۱۵ تا تک تک فروختم همگی ۱۵ماه خورده. و حتی به شهرستان ارسال کردم اونهام گفتن بله ۱۵ ماه خورده .ولی در این هفته همه اون دوستان همین رو گفتن که جدیدا یکساله شده و از این امر شاکی بودن .العانه استارمکس a20هم۱۵ ماهه است ولی استار مکس خدایی سطحش از ۲۰۰۰ هایپر پایین تره این رو بدونه قصد و نیت و با در میون گذاشتن با شاید ۱۰ نصاب خدمتتون میگم.کسی اطلاع داره چرا شرکت استار ست شیرینگ رایگانش رو ۳ ماه کم کرده.دوستان حتی به منزل ۲ نفر از مشتریهایی که هفته قبل نصب کرده بودم رفتم اونا تا برج ۴ /۲۰۱۷ اکانت داشتن ولی جدیدها نه . یه رسیور خوب و کار درست تو بازار هست اونم ۲۰۰۰ هایپره اینم داره یواش یواش خدماتش رو پایین میاره و این خیلی بده.اگر کسی با مسیول استار ست رابطه به هر نحوی داره این موضوع رو در میون بزاره . با معذرت از اساتید بخش. با تشکر از همه دوستان و همکاران

درود
دوست من به عکس اگر دقت بکنی برای 25 -1-2016 میباشد و 15 ماه میباشد این تاریخی که شما میگویید هنوز نیامده وبرای دوروز دیگر میباشد حالا یا مشکل از سرورکه اشتباه زده یا شما اشتباه میکنی تاریختان را بدقت نگاه کنید
photo_2016-01-28_01-44-54.jpg

adel2009

مدیریت کل سایت
2009-06-15
10,502
47,860
درود
سریال های سری قدیم 15 ماه صد در صد فعال هستند ولی سریال های جدید 2016 احتمال زیاد کم شده است آقای فرهادی شاید این تصویر برای ریسیور سریال قدیم 2015 باشد باید سریالش چک شود

abassat51

سرپرست تالار ریسیورها
2012-04-24
4,560
6,783
باتشکرازتمام کاربران ومدیران سایت بابت پاسخ دادن به این سوال

mmix

کاربر
2006-10-25
50
120
هیچ مشکلی نداره
این مشکل مال سری ایس هست که تو انبارهای تملیکی ایران خاک خورده !
استارست همیشه حرف اول توی خدمات زده
امکانات بالا + فروش بالا

بالا