کپی و هک کارت های جدید vista,bis ,abra

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150
با سلام

برای اولین بار آیا دوست دارید از یک کارت هزاران کارت دیگر تولید کنید با هزینه اندک شاید با پروگرامرهای معروفی تا به حال کار کردید برای کپی کارت های قدیمی اما کارت های جدید با امنیتی که دارند بدون داشتن سورس مربوطه غیر قابل هک هستند و کپی نمی شوند با توجه به فروانی کارت های تقلبی و بی اعتبار بودن و سوء استفاده فروشندگان در این تایپک قصد دارم تمام مسائل کاربردی و عملی را توضیح دهم در صورتی که استقبال شود شروع می کنم در غیر این صورت خیر بنابراین نظر دهید با تشکر

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
با درود همكار گرامي
حتما اين كار را انجام بدهيد مردم ساده ما از اين كار كارت بازي خيلي ضرر كرده اند ومتا سفانه طي همين24ساعت گذشته وقطع شدن پكيجها اختلافات بسياري راه افتاده است.
كارتهاي ابرا قلابي هم كه امان مشتري را بريده است چون انها فكر ميكردند رسيورهاي با سخت افزار وتصوير بسيار بد را بخاطر باز بودن كانالها وراحت شدن از شر اپگريد ميخرند كه اينجور نبود وبه اپديت روزانه افتاده اند

ALI.RISIVER

2006-10-03
2,649
21,150
لوازم مورد نیاز این کار فعلا تهیه کارت خام که این کارت ها مانند دیگر تراشه ها دارای حافظه با حجم های مختلف می باشند مثلا دو میگ و بیشتر و وبستگی به الگوریتم تهیه شده و نوع چیپ کاربردی دارد اما متاسفانه کارت خام برای کپی الگوریتم ابرا فعلا موجود نیست البته در بازارایران و یکی از همکاران قرار ارسال کنند ولی دیگر کارت ها مشکلی ندارد حتی فان گلد کارت های قدیمی هم شامل می شود نوع کارت خام ویستا موجود سری جدید کارت ویستا 2 هم از لحاظ تراشه تنها یک میگ دارای حجم بیشتری ولی از لحاظ ظاهری تفاوتی نیست در این تاپیک طی چند روز آینده سعی دارم الگوریتم دامپ شده و کار آمد برای دو کارت ویستا- ابرا که جزء کارت های روز بازار ماهواره همراه با نرم افزار و معرفی دستگاه مورد نیاز قرار دهم البته اگر دوستان همکاری کنند ونظر دهند همانطور که می دانید تا به حال هیچ بحثی در این مورد در هیچ یک از فروم های ماهواره انجام نشده و مطمئن باشید در ایران این کار توسط هیچ کسی انجام نشده به دلیل امنیت این کار و جلوگیری از کپی مجبور هستم کمی مسائل به صورت سربسته قرار دهم و اگر شما خود کمی علاقه داشته باشد موفق خواهید شد

آخرین ویرایش:

roozisat

Banned
2007-06-23
147
687
با تشکر از شما دوست عزیزم
من تا حالا با پروگرامرها کار نکردم اگر آموزش بدید ممنون میشم.
علی جان منظورت رو از کپی کارت متوجه نشدم.
منظورت اینه که اطلاعات یک کارت اصلی رو روی یک کارت معمولی خالی قراربدیم؟یا اینکه الگوریتم یک کارت مثلاً ویستا را روی یک کارت ارزان قیمت قرار داد؟

roozisat

Banned
2007-06-23
147
687
امیدوارم دوستان و کاربران عزیز رسم امانتداری درسایت را رعایت کنند و ازقرار دادن این مطالب در دیگر فروم ها خودداری فرمایند.
بنده به شخصه بیش از 30 سایت ماهواره در ایران سراغ دارم ولی تا بحال نشده حتی یک موضوع ساده را در سایتی غیر از ایران تی کی قرار بدهم.
کاربران متخلف مطمئن باشند در صورتی که مطالب اختصاصی این سایت را در سایت دیگری مشاهده کنم به شدت رسواشون می کنم.
کاری نکنید که موجب شود مدیران مطالبشون رو در اختیار همگان قرار ندهند.
موفق باشید

rgg

کاربر
2007-11-10
85
174
سلام من هم منظور شما را نفهمیدم چیه
دوست محترم منظور شما اینه که مثلا کارت ابرا یا غیره رو میتونیم ک÷ی کنیم رو کارت دیگه ای /
البته اگه بشه که حرف نداره
دوست عزیز شما همیشه کارت بیست بوده با این کار داری نمرت رو میکنی 21
پس منتظر کار شما هستیم
با درود فراوان
و طلوع افتابی دیگر بر فلات ایران زمین

.darush

کاربر افتخاری
2008-02-05
618
1,749
rl9r80.png

با سلام

تنها جهت استفاده دوست عزیزم علی آقا

1.1.2009
262vf5k.gif

پیوست‌ها

JVC_ATX

عضو جدید
2007-05-02
22
83
من ميخوام اين كارت رو داشته باشم لطف كنيد طريقه نصب كردن اين كارت رو به پروگرمر +tnm2000 براي خواندن ونوشتن توضيح دهيد ممنون

bobak

کاربر
2007-11-07
13
15
با سلام

دوست عزيز داريوش جان لطفا يه توضيح كلي بدهيد تا اون 2 تومني همه بيفته:eek:k:

d-z

کاربر
2008-03-18
10
12
كارت

اقا داريوش لطفا ادامه دهيد من هم تا انجا كه بتوتانم همكاري ميكنم ضمنا نقشه يك پروگرامر خيلي عالي كه روسي هست كه از چهار عدد كريستال استفادهشده را در سايت قرار ميدهم.

ALI.RISIVER

2006-10-03
2,649
21,150
کاربران عزیز در حال حاضر پروگرامر اینفیتی توسط نرم افزار خاصی به نام card edit توانایی خواندن اطلاعات کارت و پروگرام این اطلاعات روی کارت های خام را دارد با این تفاوت که فقط باید کارت خام دارای حجم الگوریتم red شده باشد البته این پروگرامر با نرم افزار خاصی که دارد قادر به رایت اطلاعات کارت های جدید نیست اما توانایی خواندن دارد و بیشتر به کار پچ نویسان می آید اما ما در این روش می خواهیم از این پروگرامر استفاده نکنیم زیرا دارای قیمت بالایی و در روشی جالب توسط پروگرامر دیگری می توانید این عملیات با موفقیت انجام دهید بزودی این پروگرامر و نرم افزارهای مربوط در تاپیک های بعدی معرفی می کنم با تشکر

ALI.RISIVER

2006-10-03
2,649
21,150
من ميخوام اين كارت رو داشته باشم لطف كنيد طريقه نصب كردن اين كارت رو به پروگرمر +tnm2000 براي خواندن ونوشتن توضيح دهيد ممنون

دوست عزیز پروگرامر tnm برای این کار هیچ کارایی ندارد منظور من پروگرامرهای خاصی که برای این کار ساخته شده که بیشتر برای کارت های قدیمی کاربرد دارند کارت های جدید با این پروگرامرها مشکل دارند

khoolad

کاربر
2007-09-20
9
66
با تشكر فراوان من هم مدتي بود كارت رو از فروشنده ميخريدم و به دوستانم ميدادم بعد از مدتي پكيج قطع ميشد و من اين وسط رو سياه بودم ادم راضيه پول بيشتر بده لااقل كارت اصلي بگيره اما متاسفانه .........من هم از اين اقدام خوب استاد بزرگ علي اقا بسيار خوشحالم شايد كاري بشه كه فقط عده محدودي كه بلدند. از افراد ساده تر سو استفاده نكنند باتشكر

JVC_ATX

عضو جدید
2007-05-02
22
83
علي جان ميشه نقشه يك پروگرمر براي اين كارخوب باشه رو واسم اپلود كني ممنون

ALI.RISIVER

2006-10-03
2,649
21,150
علي جان ميشه نقشه يك پروگرمر براي اين كارخوب باشه رو واسم اپلود كني ممنون
دوست عزیز نقشه ای برای ساخت پروگرامر برای این کارت ها موجود نیست اما در صدد پیدا کردن نقشه هستم

خوب در مورد کپی کارت ها دوستان همانطور که می دانید کارت های تقلبی vista و biss که هر دو یکی هستند و دیگر به دلیل تغییر سیستم پکیج ها کارایی ندارند مدتی قبل آپدیت جدید برای کارت ویستا اصلی ارائه شد که دارای الگوریتم سیستم viaccess2.6 دارندگان کارت های ویستا اصلی توسط کارت ریدراین کارت همراه با لودر و ورژن جدید می توانند کارت ویستا 1 را با آپدیت دوباره کار امد کنند دراصل ویستا 2 اصلی تولید نشده هکران با استخراج os جدید کارت های اصلی و به کار بردن این شناسه در کارت های خام کارت دیگری را تولید کردن به اسم ویستا 2 بعد از کلی وقت گذاشتن موفق به استخراج os از کارت شدم اما حال احتیاج به کارت خام جهت تست که فعلا ندارم اگر کارت خواهم مناسب با فایل پیدا کنم کار تمام است و شما به راحتی می توانید کارت ویستا ورژن 2 را تولید کنید من کارت خام تعداد مدتی سفارش دادم در صورت عملی شدن در اختیار دوستانی که مایل هستند این کار انجام دهند قرار می دهم طی چند روز آینده کارت خام دارم و درصورت جواب دادن تمامی آموزش ها و فایل ها را در این تاپیک می گذارم

آخرین ویرایش:

شهرام11

کاربر
2006-10-03
18
7
استاد علی
من چند سال هست پروگرامر اینفینیتی دارم ولی مثل اینکه دیگر نمیخواهد کار کند --درایور را میشناسد ولی برنامه را باز نمیکند
آیا قابل تعمیر هست؟

ALI.RISIVER

2006-10-03
2,649
21,150
استاد علی
من چند سال هست پروگرامر اینفینیتی دارم ولی مثل اینکه دیگر نمیخواهد کار کند --درایور را میشناسد ولی برنامه را باز نمیکند
آیا قابل تعمیر هست؟
دوست عزیز اگر ممکن متن ارور در همین تاپیک بگذارید به احتمال زیاد باید آپدیت کنید

بالا