گله جدی دارندگان از وضعیت شیرینگ میکروباکس 2

hahh

کاربر افتخاری
2009-10-22
540
967
42
صبر من یکی به اتمام رسیده و نمی توانم جلوی اعتراض خود را به هر نحوی بگیرم نزدیک 2 ماه است افتضاحی به نام میکروباکس 2 خریداری کردم که هر روز و هر لحظه وضعیت شیرینگ آن بدتر می شود و لابد در ماههای اخر کار خود هم باید گرفتار برنامه اپدیت و خرید اکانت و تعویض قطعه هم باشیم و بیشتر ناراحتی من از این است که مرتب برای انواع و اقسام دانگل از میکرو 1 گرفته تا 3 و دیگر دانگلها ... برنامه می آید ولی انگار نه انگار چیزی به نام میکرو2 وجود دارد. و جای تاسف دارد که به نظر مشکل چندان هم پیچیده نیست و در حالیکه می توانند مسئولان این دانگل به خصوص در مسیر w3 ( همه بحث من روی این مسیر است ما نمی توانیم و اصلا امکانش برای بسیاری از ما که مسیر دیتا را عوض کنیم و روی اینتل ست ببریم)فرکانس دیتایی پیدا کنند که ارسال آن بی دردسرتر باشد آیا واقعا خیلی مشکل است که چند فرکانس دیگر تست شوند نکته عجیب اینکه دانگلی بنام hd box که برنامه اش از میکرو 2 می باشد این مشکلات را ندارد و فقط میکروباکس 2 این مشکلات را دارد.

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150
صبر من یکی به اتمام رسیده و نمی توانم جلوی اعتراض خود را به هر نحوی بگیرم نزدیک 2 ماه است افتضاحی به نام میکروباکس 2 خریداری کردم که هر روز و هر لحظه وضعیت شیرینگ آن بدتر می شود و لابد در ماههای اخر کار خود هم باید گرفتار برنامه اپدیت و خرید اکانت و تعویض قطعه هم باشیم و بیشتر ناراحتی من از این است که مرتب برای انواع و اقسام دانگل از میکرو 1 گرفته تا 3 و دیگر دانگلها ... برنامه می آید ولی انگار نه انگار چیزی به نام میکرو2 وجود دارد. و جای تاسف دارد که به نظر مشکل چندان هم پیچیده نیست و در حالیکه می توانند مسئولان این دانگل به خصوص در مسیر w3 ( همه بحث من روی این مسیر است ما نمی توانیم و اصلا امکانش برای بسیاری از ما که مسیر دیتا را عوض کنیم و روی اینتل ست ببریم)فرکانس دیتایی پیدا کنند که ارسال آن بی دردسرتر باشد آیا واقعا خیلی مشکل است که چند فرکانس دیگر تست شوند نکته عجیب اینکه دانگلی بنام hd box که برنامه اش از میکرو 2 می باشد این مشکلات را ندارد و فقط میکروباکس 2 این مشکلات را دارد.

دوست عزیز اینجانب از این دانگل استفاده نمی کنم اما در تاپیک های مربوط به وضعیت شرینگ تقریبا وضعیت w3 مناسب گزارش می شود اگر مشکلات خاصی مشاهده می شود اطلاع دهید تا به سرور منتقل کنم در مورد hd box هم سخت افزار این دانگل هیچ تفاوتی با میکرو 2 ندارد اگر تست شده و مطمئن هستید وضعیت شرینگ hd box مشکلی ندارد ممکن دانگل میکرو شما مشکل داشته باشد

arash3400

کنترل
2009-03-26
9,700
37,570
44
سلام به همه دوستان گل

شرينگ معمولن با كيفيت متوسط برقرار است و روي 1002 قطعي كمتر
ولي دوستاني كه ميكرو يك يا واي فور داشتند دوست داشتند كه كيفيت شرينگ بالاتر بو د حداقل در حد ميكرو يك
ميكرو سري قبل .ميكرو5. از نظر شرينگ خيلي بهتره
اگر كيفيت شرينگ هر دو يكي بشود و همينطور يك لودر اختصاصي براي ميكرو 2 و همينطور پايداري بيشتر شرينگ روي دبليو3 چون اين جهت عمومي و همه دارند
اكثر دانگلها لودر اختصاصي دارند ولي ميكرو 2 بعد از اين همه مدت هنوز لودر عمومي داره

Farhad_O2

کاربر
2010-08-10
140
498

دوست عزیز من نمیدونم که شما در کدام منطقه و با چه قدرتی جهت w3 رو میگیرید ولی وظعیت شرینگ در جهت w3 به این بدی نیست که شما گفنید ، البته عالی عالی هم نیست ولی افتضاح هم نیست و وضعیت نسبتاً مناسبی داره .

hahh

کاربر افتخاری
2009-10-22
540
967
42
می گویید وضعیت w3خوب گزارش شده و اشکال از دانگل من می باشد اینکه دیگر داستان معروفی شده که تا چندی قبل شیرینگ این مسیر از بعد ازظهر حدود 3 برقرار می شد(راضی هم بودیم تا حدودی) اما الان تا ساعت 11 شب هم برقرار نمی شود مسئله اینست...با قطعی زیاد
لطفا فکری بکنید.

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
با درود
دوستان گرامی در نظر داشته باشید که در اکثر شهرهای کشور امواج مزاحم وبارازیت برقرار است وچون فرکانس شیرینگ برای ما مشخص نیست نمی توانیم چک کنیم روی اون هم بارازیت تاثیر داره یا خیر؟بهتر این هست که قدرت وثبات شیرینگ در منطقه ای که بارازیت نداشته باشه چک شود که کاربر خودش بدونه امواج مزاحمی درکار نیست.
البته کلا شیرینگ ماهواره ای هیچوقت مورد رضایت کامل کاربران نبوده خصوصا حالا که این همه مارکهای مختلف ریخته توی بازار که سرچشمه همه شان تقریبا از یک جا اب میخوره ومعمولا کسی که در اول راه هست بهتر ساپورت میکند!

hahh

کاربر افتخاری
2009-10-22
540
967
42
پاسخ شما دوستان عزیز قبول. اما در این همه مارک و انواع دانگل یکی از پرمصرف ترین آنهایعنی میکروباکس 2 تقریباً به تنهایی دچار مشکل است و دیگر دانگلها در حد خود کمتر شاکی دارند.
شما هر دانگلی از ضعیفترین تا بدترین آنها را تست کنید اگر قرار باشد شیرینگ برقرار باشد در همه نقاط کشور ، 24 ساعته برقرار می باشد و اینهمه صحبت درباره ************** و فرکانس دیتا برای دیگر دانگلها حتی میکروباکسهای قدیمی و ... هم نیست! من خودم با همین قدرت سیگنالی که در مسیرw3 دارم بسیاری از دانگلها را تست کردم و هیچ کدام اگر قرار بود شیرینگ و نرم افزارش اپدیت بوده باشد چنین مشکلاتی نداشته اند.

2009-07-16
60
141
49
سلام
من از حدود سه ماه پیش که از این دانگل استفاده میکنم تا به حال حتی نتوانستم یک فیلم را بدون فریز یا قطعی از چند ثانیه تا چند دقیقه نگاه کنم. تازه این وقتی است که شرینگ وصل است .از لحاظ تعداد کانالهایی هم که باز میکند هر هفته کمتر میشوند .مثلا در این هفته دیگر کانال نوا سینما 2 و ام جی ام وهمچنین کانال ال تی وی دیگر باز نمشوند.موقع خرید این دستگاه من توقع زیادی نداشتم. می دانم که پول زیادی ندادم .می دانم شرینگ اینتر نت ماهواره ایی اصولا ثبات زیادی ندارد . ولی به هر حال این وضع هم قابل تحمل نیست. پیشنهاد من این است که مسئولین شریینگ روی کانالهای ماهواره هات برد تمرکز کنند .مثلا الجزیره اسپورت هم بر روی هات برد هم نیل به چه دردی میخورد.

adel2009

مدیریت کل سایت
2009-06-15
10,502
47,857
سلام به همه دوستان

من از این دانگل استفاده نمی کنم اما تا حالا بیش از 500 تا فرو ختم کسی از این دانگل شاکی نبود برعکس راضی هم بودن نمی دونم چرا بیشتر کابران سایت از این دانگل ناراضی هستند برایم سواله؟
بخاطر همین امشب دانگل را تست کردم شرینگ باقدرت وصل بود وهیچ مشکلی نداشت فقط نوا سینما کمی فریز داشت با الجزیره اسپورت اونم گهگاهی البته با دیش مجزا جهت
w3
این فریز خیلی کم چیز طبیعی بیشتر دانگل ها این مشکل را دارن
(نگفته نماند شاید هم این ساعتی که تست کردم شرینگ ثبات خوبی داشت بعدش که نمی دانم این شرینگ پایدار می ماند یا نه ؟)

فارسی1

کاربر
2010-08-11
134
322
42
علی اقا من توی مکانی هستم که هیچ پ ا ر از ی ت ی ندارم روی w3.اما روی این مسیر قطعی زیاد داره.تو باز کردن پکیج های نوا و سیفرا بگیر نگیر داره.چند روزه الجزیره فریز خیلی شدید داره.دیجی ترک رو هم نخواستیم.لطفا به اطلاع تیم سرینگ برسونید ممنون

آخرین ویرایش:

mojtaba2007

Banned
2010-11-18
30
78
فرق مسير w3 با intelsat 1002
دانگل میکروباکس 2 شرینگ w3
وضعیت هاتبرد
قدرت دریافت: S:75 Q:85
الجزیره اسپورت قابل تحمل
ابست افتضاح
نوا افتضاح
سيفرا افتضاح
اسکای افتضاح
پورنو قابل تحمل

دانگل میکروباکس 2 شرینگ intelsat 1002
وضعیت هاتبرد
قدرت دریافت: S:82 Q:90
الجزیره اسپورت عالي
ابست متوسط
نوا قابل تحمل
سيفرا قابل تحمل
اسکای افتضاح
پورنو عالی

kopenhak84

کاربر
2009-06-27
160
417
54
درود

بنده تمام تاپيك ها رو خوندم و به اين نتيجه رسيدم بعضي از دوستان كه تعريف اين دانگل رو كردند متوجه نظر كلي دوستان معترض نيستند بلكه ميشه گفت اطلاعات جامع از كانالهائي كه قبلا باز بود و حالا بسته شده ندارند شايد علاقمند به كانال هاي پرونو هستند يا اسپرت الجزيره . بنده خودم عاشق اسپرت الجزيره هستم به خاطر پخش لاليگا ولي شاهد هستم روز به روز داره كانالها قطع ميشه يا چند تا كانال نوا و اسكاي ايتاليا پر از فريز در مچموع افتضاهه ولي يادمون باشه كه ما كجا زندگي ميكنيم وچه شرايط اصف باري داريم وهيچ چاره اي نداريم و و هممون شديم موش ازمايشگاي و كيسه پول بعضي ها

بالا