گله جدی دارندگان از وضعیت شیرینگ میکروباکس 2

hooman_56

کاربر
2008-01-26
69
109
علی آقا میشه بگی از چه دانگلی استفاده می کنی تا ما هم از همون استفاده کنیم

دوست عزیز اینجانب از این دانگل استفاده نمی کنم اما در تاپیک های مربوط به وضعیت شرینگ تقریبا وضعیت w3 مناسب گزارش می شود اگر مشکلات خاصی مشاهده می شود اطلاع دهید تا به سرور منتقل کنم در مورد hd box هم سخت افزار این دانگل هیچ تفاوتی با میکرو 2 ندارد اگر تست شده و مطمئن هستید وضعیت شرینگ hd box مشکلی ندارد ممکن دانگل میکرو شما مشکل داشته باشد

lolomehrban

کاربر
2006-10-26
48
114
سلام به تمامی دوستان گرامی

دوستان دانگل میکرو باکس 2 در اوایل خوب کار میداد ولی هر روز بدتر از دیروز شد کم کم

در حال حاضر دانگل فقط برا کسانی که شبکه های پ*ر*ن**و و الجزیره رو میبینن خوبه ولی همون شبکه ها هم دارن کم کم ...کم میشن --- اگه علی اقا به سرور گزارش بدن که دانگل رو بیشتر ساپورت کنن تا مشتریا به دنبال دانگل دیگه نرن بهتره نه همه دارن از بدی دانگل حرف میزنن ...بیشتر رو فریز کانهالها کار کنن نه کانال بیشتری رو باز کنن ولی پر از فریز .... ممنون از دوستان

در کل الانه وضعیت دانگل معمولی

upgrad2008

کاربر
2010-07-26
80
221
37
Micro Box II

Micro Box IIکمکم دارم شک میکنم که میکروباکس 2 مال شرکت میکروباکس باشه چون شرنگش افتضاحه وهیچ برنامهای براش نمیاد
خداکنه که مثل دانگل دلتا نشه

بازم میکرو1 دمش گرم

دوستان این نظر شخصی منه
:eek:k: با تشکر

lolomehrban

کاربر
2006-10-26
48
114
سلام به دوستان

قرار بود برنامه بدن بیرون ولی هنوز ندادن و در کل شیرینگ افتضاح تر

2009-07-16
60
141
49
سلام...ده ها هزار دستگاه میکرو دو فروخته شده و دارنده گان این دستگاه چاره ایی جز صبر و امید ندارند.مسئولین شرینگ فعلا مشغول میکرو یک هستند تا یکی دو ماه دیگر صاحبان میکرو یک را وادار به خرید قطعه کنند.به نظر من تا ان موقع بر نامه جدیدی برای میکرو دو در کار نخواهد بود . حتی اگر کانالهای مزخرف الجزیره اسپورت هم قطع شوند(چون فعلا تنها کانالهایی که میشود باز کرد الجزیره اسپورت زباله است). لااقل علی رسیور بیاد ومسئله را برای ما روشن کنه که ایا مسئولین میکرو دو و یک و سه وپنج واچ دی ،یک گروهند یا نه؟

sayeh.shab

کاربر افتخاری
2008-11-13
526
1,146
واقعا دیگه کلافه شدیم، علی آقا لا اقل بیا بگو نرم افزار کی میاد که همه خبردار بشن

serus

کاربر افتخاری
2008-04-06
522
1,768
من فكر نكنم با برنامه جديد هم مشكل فريز درست بشه.
DDx3kef0i3eK19my22AAAAAElFTkSuQmCC

TiestoSat

کنترل سايت
2009-07-05
2,742
14,917
مشکل شما این هست تا یک محصول میاد سریع میخرید . دانگلهای سری میکروباکس جزو دانگلهای بی کیفیت بازار بوده و هست و بهتر هست بدونید قیمت خرید این دانگل درب کارخانه چینی 16 دلار بیشتر نیست .ولی شما برای این محصولات شاید 60- 70 هزار تومان هزینه میکنید . چرا دارندگان محصولات Y این همه گله نمیکنند؟

در مورد میکروباکس 2 افتضاحی مثل دانگل تایمر هست

محصولات این شرکت هم در چند ماه اخیر عجیب زیاد و با نامهای مختلف توسط کارخانه چینی وارد بازار میشوند . همانطور که میبینید هیچ برنامه ریزی در کار نیست جز منافع چینی ها و پس از اینکه مدتی میکروباکس 1 تقریبا مناسب کار کرد از نام این دانگل سو استفاده میشود و دقیقا همان کاری را میکنند که شرکتهای آیکلاس و استارست انجام میدهند و از عده ای چینی بیش از این هم انتظار نداشته باشید ...

و .... Microbox- microbox (
taiwan) - microboxii - microbox iii - microbox 5- microbox x5- sbox - alfa100 - alfa200 - hdbox

آخرین ویرایش:
2009-07-16
60
141
49
سلام
حالا که وضعیت اینجوری است هر کس در هر سایتی عضو است یک تاپیکی مثل این راه بیاندازد .با این کار شاید موجی بر ضد این میکرو اشغال راه بیفتد .وشاید کمکی شود تا عده کمتری سرشان کلاه برود.

lilion

کاربر
2011-04-20
93
194
مزخرف ترين قفل شكن آخه ميدوني چيه ما ايراني هستيم تا چيزي ميشه فقط به ظاهرش فكر ميكنيم

upgrad2008

کاربر
2010-07-26
80
221
37
خدا کنه مثل تایمرو دلتا نشه
علی آقا کمک کمک کمک کمک سرمون رفت از دست مشتریامون!!!

بالا