یه سوال در مورد رسیور kaon KSF-200 آیا این رسیور dvbt دارد ؟

+Ehsan

کاربر
2010-06-27
89
292
35
درود بر همه اساتید محترم
تاپیک پرسش و پاسخ قفل بود مجبور شدم یه تاپیک جدید بزنم!!!معذرت...
یه سوال در مورد رسیور kaon KSF-200 دارم ؛ من شنیدم رسیور هایی که پنل ورودی آنتن معمولی رو دارن میتونن همانند ست تاپ باکس ها عمل کنند و بدون نیاز به دیش و با آنتن معمولی میشه شبکه های آی فیلم و نمایش و.... رو دریافت کرد!!
امتحان که کردم به جایی نرسیدم...!
اصلا امکان همچین چیزی هست ؟؟ اگه هست چطور امکان داره؟؟؟
با سپاس از همه مدیران زحمت کش..
البته این سوال من نیست ؛ نقل قول از یکی از دوستانم هست.

آخرین ویرایش توسط مدیر:

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
درود بر همه اساتید محترم
تاپیک پرسش و پاسخ قفل بود مجبور شدم یه تاپیک جدید بزنم!!!معذرت...
یه سوال در مورد رسیور kaon ksf-200 دارم ؛ من شنیدم رسیور هایی که پنل ورودی آنتن معمولی رو دارن میتونن همانند ست تاپ باکس ها عمل کنند و بدون نیاز به دیش و با آنتن معمولی میشه شبکه های آی فیلم و نمایش و.... رو دریافت کرد!!
امتحان که کردم به جایی نرسیدم...!
اصلا امکان همچین چیزی هست ؟؟ اگه هست چطور امکان داره؟؟؟
با سپاس از همه مدیران زحمت کش..
البته این سوال من نیست ؛ نقل قول از یکی از دوستانم هست.

درود
دوست گرامی چنین چیزی بعید بنظر میرسه چون دریافت امواج دیجیتالی کانالهای داخلی نیاز به تیونر مخصوص داره که بر روی برخی دستگاه ها مثلا یک تیونر اضافه گیرنده دیجیتالی هم آپشن قرار می دهند مثل کروزر600
اما برای این امواج دیجیتالی یا باید گیرنده مجزا تهیه کنید یا تلویزیون های جدید که dvbtداخلی دارند داشته باشید

heidary

معاونت انجمن
2007-05-13
1,041
5,818
دوست عزيز.اين فيش آنتن که روی رسيورها ميباشد جهت خروجی آراف برای تلويزيونهای تک فيش قديمی ميباشد و هيچ ربطی به گيرنده ديجيتال ندارد اما يک مدل ديدم که از بازار بانه آورده بودند که دو دستگاه رسیور و گيرنده ديجیتال در هم ادغام شده بودند اما دارای ورودی آنتن معمولی و ال ان بی جدا از هم بود و گذينه منو تنظیمات آن هم جدا از هم بود

arash3400

کنترل
2009-03-26
9,700
37,570
44
درود
دوست عزیز تیتر تایپیک عوض شد
تا اونجایی که من اطلاع دارم این رسیور دی وی بی تی ندارد
بعضی رسیورها مثل استارست کومبو و چند رسیور متفرقه و ایکس کروزر 600 ان امکان رو مستقیم دارند
رسیورهای لیونیکسی هم از طریق سخت افزار یو اس بی دی وی بی تی رو ساپورت میکنه همینطور رسیور های ایکس کروزر سری پلاس و فرست...

بالا