یک نفر که که خوره کامپیوتره جواب بده...

hvelectronic

کاربر
2007-11-18
25
8
با سلام
من یک لپتاب گرفتم که ویندوز اورجینال روش نصبه.vista سری premium . سی دی ویندوز را هم ندارم.حالا می خوام یک بکاپ از این ویندوز بگیرم که اگر روزی مشکل پیدا کرد دوباره نصبش کنم....چه جوری می تونم این کار را کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
در ضمن آیا درسته که نباید پارتیشن های هارد را از نظر تعداد و ظرفیت دستکاری کرد؟؟؟چون فروشنده به من گفت که اگر این کار را کنی ممکنه که بکاپی که گرفتی در آینده کار نکنه......

از راهنماییتون ممنونم.:s13:

asad0331

کاربر
2007-10-07
37
121
دوست عزیز در گزینه system toolsگزینه bakupو system restore وجود داره میتونی از اینها استفاده کنی

asad0331

کاربر
2007-10-07
37
121
با استفاده از برنامه partion magic نیز میتونی برای بارتیشن بندی هارد استفاده کنی بدون اینکه مشکلی بیش بیاد

Supervisor

کاربر افتخاری
2007-09-21
385
1,311
تمامی جوابهای بالا اشتباه است.
از back up و system restore نمی تونی استفاده کنی چون از تمامی فایلها بک آپ نمیگیره و فقط یکسری بک آپ جزئی از فایلهای سیستمی میگیره که خیلی از اوقات قابل بازگشت نیست.
از پارتیشن ماجیک هم نمیتونی استفاده کنی چون از ویندوز ویستا پشتیبانی نمیکنه
شما اگر از لپتاپ سونی استفاده میکنی خود لپ تاپ یک پارتیشن مخفی دارد که میتوانید از طریق نرم افزار خود سونی که به صورت پیشفرض بر روی ویندوز نصب هست استفاده کنید.
همچنین این بک آپ را میتونید به صورت فشرده بر روی یک دی وی دی و یا به صورت کامل بر روی 2 دی وی دی بگیرید که به صورت کامل توصیه می شود.
قبل از هر کاری بک آپ بگیرید چون تغییراتی که ایجاد میشود بر روی بک آپها اعمال می شود و ویندوز اولیه را دیگر نخواهید داشت.
همچنین خود سونی وقتی سیستم بالا نیاد گزینه ای را در موقع بالا آمدن سیستم میده که میتونید برای ری استور کردن از روی پارتیشن مخفی یا دی وی دی اقدام کنید.
اگر هم سونی نیست می توانید از نرم افزارهای مختلفی که پارتیشن را کامل و به صورت سکتور به سکتور کپی می گیرد استفاده کنید از جمله این نرم افزارها norton ghost است که البته نمی دانم ویستا را پشتیبانی می کند یا نه.
نسخه جدید آن تغییر نام داده به norton save and recovery که با خودش سی دی بوت نداره و شما باید norton advanced bot cd را جداگانه تهیه کنید که سی دی بوت ایبلی هست برای تمامی نرم افزارهای نورتون.
شما از هر نرم افزاری که سکتور به سکتور از پارتیشن کپی بگیرد می توانید استفاده کنید.
خود ویندوز چنین امکانی ندارد.
در ضمن برای پارتیشن بندی شما ابتدا بک اپ بگیرید و سپس با نرم افزار diskmgmt.msc خود ویندوز که در ریشه system32 هست و از قسمت run هم میتوانید اجرایش کنید می توانید هارد خود را پارتیشن بندی کنید اما اگر از نرم افزار خود سونی یا مشابه آن استفاده کنید به دلیل اینکه اطلاعات پارتیشنها نیز به همراه آن بک آپ گرفته میشود شما اطلاعات را از دست می دهید و دوباره به همان یک پارتیشن بر میگردد.
دقیقا مانند روزی که از ابتدا کامپیوتر را می خرید
از این کاملتر نمی توانم توضیح دهم موفق باشید​

zest

کاربر
2007-06-13
62
58
با عنایت به فرمایش جناب نکویی شما حنما با یه فرد وارد این کارو انجام بده چون لب تابای جدید اکثرا یک پارتیشن مخفی دارند که فایلای ریکاوری از رو اوم لود میشه و معمولا تو خودش یه برنامه برای ساخت سی دی ریکاوری با قابلیت بوتیبل داره

SARMOR

کاربر
2006-10-15
58
149
درود بر شما دوست گرامی به نظر من در کشور ما که قانون کپی رایت اجرا نمیشه شما نیاز به ویندوز اورجینال ندارید .اگر یک انتی ویروس خوب واپدیت شده روی سیستم شما نصب باشد ودر نصب واجرای برنامه ها دقت لازم را به خرج دهید ونیز از برنامهای کاربردی مفید استفاده کنید نیازی به تعویض ویندوز ندارید .من یک سال است که ویندوز عوض نکردم .بازم میگم همش به دقت شما از استفاده از سیستمتون بستگی داره

pooya_mohabbat

کاربر
2009-05-09
14
15
46
دوست عزيز، شما مي تونيد از نرم افزارهايي كه مخصوص اين كار ساخته شده اند استفاده كنيد. اين نرم افزارها در بازار به وفور به چشم مي خورد. در ضمن بايد به دوست عزيزم sarmor هم بگم كه بله، اگه بدن من هم ميكروب واردش نشه و خودم رو لاي زر ورق بپيچم اونوقت هيچ خطري منو تهديد نمي كنه. !!!

Supervisor

کاربر افتخاری
2007-09-21
385
1,311
ببینید دوستان عزیز فقط مسئله این نیست که خود ویندوز اورجینال باشد که البته همین مورد هم برای بعضی افراد که به خارج سفر میکنند میتونه خیلی مهم باشه! فرض کنیذ به انگلیس سفر میکنید و می خواهید از لپ تاپ خود در یک مرکز اداری استفاده کنید آیا زشت نیست که ورژن قفل شکسته را استفاده کنید؟ در حالی که ورژن اورجینال را خریداری کرده اید و حق استفاده از آن را دارید؟
از لحاظ کلاس کار که بگذریم نرم افزارهای زیادی به صورت پیشفرض بر روی لپ تاپها به صورت فول نصب هست که بعضا در بازار موجود نیست. منوهای ریکاوری که و لوگوهای مخصوص که در بعضی لپتاپها وجود دارد از بین خواهد رفت.
مثلا لپ تاپهای IBM وقتی ویندوز لود میش می شود یک منو با لوگوی IBM دارد که اگر ویندوز تعویض شود از بین می رود یا لپتپهای سونی یک نرم افزار برای ریکاوری به نام waio recovery console دارند که اگر ویندوز عوض شود باید جداگونه نصب شود که فکر نمیکنم گیرتون بیاد! و یا نرم افزارهای مربوط به وب کم و یا پلیرهای مخصوص و همچنین آنتی ویروسهای اورجینال با قابلیت آپدیت وجود دارد که از جیبتان می رود.
علاوه بر اینها ویندوزهای xp مخصوصا با درایور هارد لپ تاپهای جدید مشکل دارند چون از ساتا 2 پشتیبانی نمی کنند و باید از نسخه های دستکاری شده ویندوز استفاده کرد که بعضا درایورها مشکل دارند و به خوبی مثل نسخخه اورجینال جواب نمی دهند. در این مورد افراد حرفه ای تر ویندوز را unpack می کنند و درایورها را در آن گنجانده و دوباره pack میکنند البته زیاد مشکل نیست اما وقت گیر هست و حجم درایورها هم برای دانلود زیاد هست.
مغازه دارها این سی دی ها را به قیمتهای 10 الی 40 هزارتومان می فروشند.
پس برای اینکه به این همه مشکل بر نخوریم و مهمتر از همه مانند یک ایرانی متشخص و باکلاس از ویندوز اورجینال استفاده کنیم بهتر است قبل از هر کاری ابتدا بک آپ تهیه کنیم.
موفق باشید

strong120

کاربر
2007-10-17
2
2
با احترام
دوستان بنده یک هارد 1 ترابا یت دارم که با کابل یواس بی وادابتور به کامپیوتر وصل میشه .وپارتیشن بندی روی ان انجام دادم .موقعی که کامپیوتر را خاموش وروشن میکنم .دوباره کامپیوتر هارد 1 تراباییت بنده را نمی شناسدو باید یو اس بی هارد 1 ترابایت در بیاورم تا کامپیوتر وارد ویندوز شود دوستان کسی میتواند راهنمائی کند که با روشن وخاموش شدن کامپیوتر چکار کنم تا هارد اکسترنال بنده شناخته شود متشکرم

albuterol2008

کاربر
2008-10-23
17
33
با سلام
من یک لپتاب گرفتم که ویندوز اورجینال روش نصبه.vista سری premium . سی دی ویندوز را هم ندارم.حالا می خوام یک بکاپ از این ویندوز بگیرم که اگر روزی مشکل پیدا کرد دوباره نصبش کنم....چه جوری می تونم این کار را کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
در ضمن آیا درسته که نباید پارتیشن های هارد را از نظر تعداد و ظرفیت دستکاری کرد؟؟؟چون فروشنده به من گفت که اگر این کار را کنی ممکنه که بکاپی که گرفتی در آینده کار نکنه......

از راهنماییتون ممنونم.:s13:

دوست عزیز تنها لب تاپی که سی دی اوریژینال ویندوز روی اون داده میشه dell است.. ولی برای خرید باید توانایی های لب تاپ رادرنظر بگیرید... پارتیشن بندی اشکال نداره حتی اگه خودتان یادبگیرید ولی زیاد اون چون همراه با فرمت باید این کاررو بکنید باعث میشه هارد دیسک بدسکتور بگیره

Supervisor

کاربر افتخاری
2007-09-21
385
1,311
با احترام
دوستان بنده یک هارد 1 ترابا یت دارم که با کابل یواس بی وادابتور به کامپیوتر وصل میشه .وپارتیشن بندی روی ان انجام دادم .موقعی که کامپیوتر را خاموش وروشن میکنم .دوباره کامپیوتر هارد 1 تراباییت بنده را نمی شناسدو باید یو اس بی هارد 1 ترابایت در بیاورم تا کامپیوتر وارد ویندوز شود دوستان کسی میتواند راهنمائی کند که با روشن وخاموش شدن کامپیوتر چکار کنم تا هارد اکسترنال بنده شناخته شود متشکرم

دوست عزیز بهتر بود سوالتان را در یک تایپیک مستقل می زدید. من شانسی سوال شما را دیدم. ببینید در کل بعضی از قطعات usb در زمان بالا آمدن ویندوز با ویندوز مشکل پیدا میکنند و باید آنها را قبل از بالا آمدن ویندوز جدا کنید و بعد که ویندوز بالا آمد وصل کنید مخصوصا هابهای usb. البته هارد با ظرفیتهای کمتر چنین مشکلی ندارند و حتی شما میتوانید سیستم را از روی هارد اکسترنال بوت کنید.
این مشکل معمولا با ویندوز xp به وجود میاد و در مورد ویستا خیلی کمتر دیده شده. البته همانطور که خدمتتان عرض کردم بعضی قطعات اینگونه هستند و ایراد داشتن ویندوز شما دور از ذهن نیست. و حتی مدل مادر بورد نیز تاثیر دارد.
شما هارد خود را بر روی سیستم مشابه دیگر امتحان کنید اگر اونجا مشکلی نداشت یکبار ویندوزتان را عوض کنید اگر حل شد که هیچ اما اگر مشکل باقی موند احتمالا مربوط به motherboard است و نمی توان کاریش کرد.
(با ویندوز ویستا هم پیشنهاد میکنم تست کنید)
موفق باشید

آخرین ویرایش:

Supervisor

کاربر افتخاری
2007-09-21
385
1,311
دوست عزیز تنها لب تاپی که سی دی اوریژینال ویندوز روی اون داده میشه dell است.. ولی برای خرید باید توانایی های لب تاپ رادرنظر بگیرید... پارتیشن بندی اشکال نداره حتی اگه خودتان یادبگیرید ولی زیاد اون چون همراه با فرمت باید این کاررو بکنید باعث میشه هارد دیسک بدسکتور بگیره

اگر شما بخ وسیله خود ویندوز و با نرم افزار mgmt.msc اینکار را انجام بدهید می توانید به صورت quick فورمت کنید که مشکلی پیش نمیاد. البته به صورت معمولی هم بدسکتور ایجاد نمیشه اما توصیه میشه به صورت عادی کمتر فورمت بشه چون به مرور زمان امکان ایجاد بدسکتور همانطور که گفتید هست.
البته برای مدلهایی شبیه دل که سی دی همراهشان ارائه میشه احتیاج به بک آپ نیست چون بعدا از روی سی دی می توان دوباره ویندوز را نصب کرد
موفق باشید

RAALI

کاربر
2008-03-04
16
19
با سلاام من یک لبتاب سونی گرفتم که کامپورت ندارد ویک تبدیل یواسبی به کام گرفتم وویندوز xp روش نصب کردم حالا کامپورت را نمیشناسه میخاهم باهاشرسیور برنامه بزنم نمشه و ارور درایور میزنه لطفا راهنمایم کنید ودر ضم تبدیل cd نداره

d.virus

کاربر
2009-06-10
23
16
با سلاام من یک لبتاب سونی گرفتم که کامپورت ندارد ویک تبدیل یواسبی به کام گرفتم وویندوز xp روش نصب کردم حالا کامپورت را نمیشناسه میخاهم باهاشرسیور برنامه بزنم نمشه و ارور درایور میزنه لطفا راهنمایم کنید ودر ضم تبدیل cd نداره

تبدیل خرابه چک کن!

بالا