برای اولین بار به صورت جامع و کامل رفع مشکلات سخت افزاری رسیورهای هایویون

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

Deragon

مدیر بازنشسته
2007-08-03
623
2,250
با درود
من خودم روی 3رسیور این روش تست کردم هیچ مشکلی نبود احتمالا فایل فلش موردی داشته والا تا بحال کسی برای استفاده از نرم افزارهای تبدیل با مشکل مواجه نشده است چون این ایراد خود شرکت روی دستگاه ها انداخته وراهش را هم خودشان ارایه کردند.
هنوز که ایسی دریم وفایل اون راتوی بازار نداده اند
سلام
والا فایل فلشی که روی ایسی زدم از این تاپیک گرفتم..اگه ایراد داره باید مدیریت تایید نمیکرد ویا رسیور بالا نمی اومد..
بدبختی اینه پروگرامر ندارم مرتب باید وقت بذارم برم بازار:sadwalk:
چی بگم باز باید یه 3 تومن بدم ایسی رو پروگرم کنم..
ایسی دریم اماده تو بازار نیست ولی یه کم بگردی می تونی اونو پیدا کنی..

sotitasviri

کاربر
2007-10-25
18
49
ايسي دريم

علي اقا سلام لطفا چگونگي شناسائي ايسي دريم را با پرگرامر توضيح بديد چون من به اين نتيجه رسيدم كه بايد روي اين ايسي كار كرد چه در مورد دانگل وچه در مورد ايكلاس كه 90 درصد مشكلات با اصلاح اين ايسي حل ميشود

taghi

عضو فعال
2006-10-04
111
1,887
علي اقا سلام لطفا چگونگي شناسائي ايسي دريم را با پرگرامر توضيح بديد چون من به اين نتيجه رسيدم كه بايد روي اين ايسي كار كرد چه در مورد دانگل وچه در مورد ايكلاس كه 90 درصد مشكلات با اصلاح اين ايسي حل ميشود

سلام

فکر نمیکنم بشه ای سی دریم روپروگرام کرد چون اگه میشد تو دستگاه های چینی هم این ای سی رو میذاشتن

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
سلام

فکر نمیکنم بشه ای سی دریم روپروگرام کرد چون اگه میشد تو دستگاه های چینی هم این ای سی رو میذاشتن
با درود
ايكلاس9696
چيني كه برد ان بسيار شبيه اصلي هست وايسي دريم وكناري ان اصلا نصب نشده است.
اين دستگاه باپيغام تقلبي بودن اوردند كه با يك فايل فلش اصلي9696 كارخانه اي بالا امد ونرم افزار11190 هم قبول كرد مشكلي هم تا بحال دست صاحبش نداشته است ولي اپگريد با نرم افزار جديد نبايد بشود.
اين دستگاه ايسي دريم نداشت ولي مدل ايدي ان بعد از اپگريد باز 129شده بود!!:sadwalk:

پیوست‌ها

• 73.4 کیلوبایت بازدیدها: 517
آخرین ویرایش:
2007-06-19
1,872
19,341
سلام

امروز يک آيکلاس داشتم که روي بوت گير مي کرد که با تعويض پردازنده مشکلش حل شد ، ولي متاسفانه نمونه هايي که چراغ قرمز هستند با تعويض پردازنده هم مشکلشون حل نشده ؟

IClass.JPG

taghi

عضو فعال
2006-10-04
111
1,887
با درود
ايكلاس9696
چيني كه برد ان بسيار شبيه اصلي هست وايسي دريم وكناري ان اصلا نصب نشده است.
اين دستگاه باپيغام تقلبي بودن اوردند كه با يك فايل فلش اصلي9696 كارخانه اي بالا امد ونرم افزار11190 هم قبول كرد مشكلي هم تا بحال دست صاحبش نداشته است ولي اپگريد با نرم افزار جديد نبايد بشود.
اين دستگاه ايسي دريم نداشت ولي مدل ايدي ان بعد از اپگريد باز 129شده بود!!:sadwalk:

سلام

این عکسی که گذاشتین خیلی جالبه که دوتا ای سی u12وu14 رو هم که تو مادر بردهای چینی هست رو هم حذف کردن

taghi

عضو فعال
2006-10-04
111
1,887
سلام

امروز يک آيکلاس داشتم که روي بوت گير مي کرد که با تعويض پردازنده مشکلش حل شد ، ولي متاسفانه نمونه هايي که چراغ قرمز هستند با تعويض پردازنده هم مشکلشون حل نشده ؟

سلام

چند تایی رو من داشتم که چراغ قرمز روشن میشد که با قلع کشی رم و بعضیهاشونم تعویض رم درست شدن

بعضیهاشونم با شستشوی مدار

متاسفانه سری های جدید خیلی این مشکل رو دارن و بیشترشونم درست نشدن

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
سلام

با درود دوستان
باسپاس از اقا رضا دوست عزیزم بسیار جالب و تمیز پردازنده جدا شده وخیلی مورد اموزنده برای کاربران هست اول اینکه این پردازنده چقدر پایه nc بدون ارتباط دارد!
مورد بعد پایه های ضعیف برد در ارتباط با خطوط قوی انتقال تا قبل از رسیدن به پردازنده مشهوداست واین مورد خیلی باعث شکستگی های فراوان خواهدشد
مورد بعدی پایه های ارتباطی بین پردازنده ورم هست که چقدر پیچ دار وباز بسیار نازک طراحی شده است:bs_iloveyou:
قابل توجه دوستان پاور نسبتا مرغوب این رسیورها میباشد که تا بحال با خرابی های گوناگون حتی یک مدل نداشتیم که خرابی از پاور ناشی باشد یا تک چراغ با ارفع ایراد پاور درست شده باشد:sadwalk:

آخرین ویرایش:

Deragon

مدیر بازنشسته
2007-08-03
623
2,250
سلام
متاسفانه این روشی که فرمودین ایراد داره و رسیور رو از کار انداخت..
فایل اول تبدیل ایدی رو که منتقل کردم تا90% رفت و سیو نمیداد 10 دقیقه هم منتظرشدم ولی پسغامی نداد مجبور شدم رسیور رو خاموش کنم وقتی هم خاموش کردم no software میزنه و دیگه هیچ برنامه ای قبول نمی کنه:busted_red:

---
بهترین روش همون تعویض ایسی دریم هست بجای اینکه اینقدر وقت و هزینه از ما بگیره ..یه سوال؟
اگه ایسی دریم تعویض بشه با ابگرد مجدد رسیور ایا باز این پیغام تقلبی بودن ظاهر میشه یا نه؟

سلام

یه دستگاه iclass 9696 hdmi با مدل آیدی s9f4a126 با اخرین ورژن 11262 آپگرید شده بود که رسیور چند روز قبل بالا نیومد و software damage میزد دوباره که ابگرد کردم رسیور روشن میشد ولی یه لحظه لوگوی کره میاد و دیگه تصویر نمیداد وقتی ریست فکتوری کردم کلا رسیور بالا نیومد..

ایسی فلش رو دراوردم و دادم با پروگرامر پرش کردن وقتی اونو جا زدم مدل ایدی رسیور عوض شده وبه s9f2a129 تغییر پیدا کرده هر چی برنامه هم بخوام بدم رسیور قبول نمیکنه..
متاسفانه الان پیغام تقلبی بودن دستگاه روی صفحه میاد
برای این رسیور چکار کنم؟ hdmi هستش ..فایل فلش رو هم از انجمن تازه گرفتم چون ظهری تایید نشده بود..

برای رفع مشکل چراغ قرمز بزودی چند سولشن ارسال می کنم که 80% این مشکل رفع می کند
سلام
اقا علی اگه میدونی مشکل من جچوری حل میش یا فایل مناسبش رو داری دریغ نفرمایید.

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
اخطار به كاربران بخش هايويون ايكلاس

:busted_red:تذكر جدي:
كاربران محترم اين تاپيك فقط به منظور بررسي ايراد تك چراغ قرمز شدن ايكلاس هايويون باز شده وايرادات اساسي كه تا كنون بدون پاسخ مانده پس اين تاپيك را به پرسش و پاسخ تبديل نكنيد وبراي هرگونه پرسشي از تاپيك پرسش وپاسخ هايويون ايكلاس استفاده كنيد.
كليه پستهاي بي ارتباط كه در اين تاپيك ارسال شود حذف خواهد شد
اگر در مورد تعمير يا راه حل ايرادهاي مطرح شده در اين تاپيك پاسخ مهم داريد مطرح كنيد
والا صبر ميكنيم تا مديران وخصوصا علي اقا باز دوباره مراحل جديد عيب يابي را مطرح كنند:eek:k:

amiric

سرپرست فروشگاه امیر آی سی
2007-09-29
670
6,121
سلام

سلام
من چند نمونه از این چراغ قرمز ها داشتم که
در بعضی ها با البته با پروگرام ایسی فلش مشگل حل میشد اما بعضی ها باز حالت چراغ قرمز میماند
واگر هم شانسی روشن میشد پس از خاموش کردن از کلید دوباره بحالت چراغ قرمز میماند

در چندین نمونه ایسی رم را از برد جدا کردم و بردزیرایسی رم وخود ایسی رم را شستشو دادم وهمچنین زیر ایسی فلش را خوب شستم
جالب بود که مشگل دستگاهها رفع شد وبخوبی هم کار کردند
البته در بعضی موارد هم ایسی رم را تعویض نمودم ودیگر انکه اگر مشگل حل نشد ایسی cpu از لحاظ قلع مردگی دقیقا برسی شود
موفق باشید

amiric

سرپرست فروشگاه امیر آی سی
2007-09-29
670
6,121
سلام
اقا علی اگه میدونی مشکل من جچوری حل میش یا فایل مناسبش رو داری دریغ نفرمایید.

سلام
با اجازه علی اقا
دوست عزیز تنها راحل رفع مشگل شما
ایسی فلش را از مدار جدا کنید و با پروگرامر فایل فلش چینی
{ در بخش فایلهای فلش در پست 23 اپلود شده است}
را به ایسی فلش انتقال دهید حتما مشگلتان حل میشود
موفق باشید

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
تجربه ای دیگر از دستگاه های بی کیفیت هایویون9696

با درود دوستان گرامی
در ادامه خرابی دستگاه های بیکیفیت تولید هایویون روز گذشته 9696هایویون تک چراغ قرمز اوردند دستگاه باز نشده بودوچند روز هم بیشتر کار نکرده بود.
بررسی کردم ولتاژها درست وایراد ظاهری بچشم نمی خورد.
رم دستگاه را با هویه قلع دادم روشن شد.
وصل کردم به tv اخرین برنامه را زدم چند ساعت هم کار کرد.
خاموش کردم گذاشتم کنار شب زدم به برق روشن نشد!
دوباره به دور وبر ایسی رم قلع دادم قطعه های ریز مدار فایده نداشت
فلش را باز کردم وزیر ودوروبر فلش ورم را شستشو دادم با تینر تمیز کردم فلش را پروگرام کردم انداختم روشن شد!
دستگاه را وصل کردم نرم افزار زدم بدون مشکل 1ساعت کار کرد
ازبرق جدا کردم دستگاهی دیگر برای تست وصل کردم بعد از تست دوباره هایویون9696 که اصلی هم هست وصل کردم روشن نشد چندین بار کلید پاور زدم امد بالا تصویر وسیگنال هم داشت ولی در کمال ناباوری قسمت مشخصات وایدی دستگاه همه 0000 شده بود وهیچ نرم افزاری قبول نمیکرد
خاموش کردم دیگه روشن نشد حتی فلش هم پروگرام کردم
فلش نو پروگرام کردم انداختم دیگه بالا نیامد
واقعا باید به این خط مونتاژ جایزه بدهند که اینچنین محصولات بی کیفیت وبدی وارد بازار کرده وهیچ راهی هم برای درست کردنشون نشون نمیدهند!
نمی دانم ایا جاهایی که نمایندگی تعمیرات دارند هم کاری برای مردم نمی کنند یا انقدر براشون سود داره ومفت تمام میشه که برد عوض میکنند!:sadwalk:

2007-06-19
1,872
19,341
با درود دوستان گرامی
در ادامه خرابی دستگاه های بیکیفیت تولید هایویون روز گذشته 9696هایویون تک چراغ قرمز اوردند دستگاه باز نشده بودوچند روز هم بیشتر کار نکرده بود.
بررسی کردم ولتاژها درست وایراد ظاهری بچشم نمی خورد.
رم دستگاه را با هویه قلع دادم روشن شد.
وصل کردم به tv اخرین برنامه را زدم چند ساعت هم کار کرد.
خاموش کردم گذاشتم کنار شب زدم به برق روشن نشد!
دوباره به دور وبر ایسی رم قلع دادم قطعه های ریز مدار فایده نداشت
فلش را باز کردم وزیر ودوروبر فلش ورم را شستشو دادم با تینر تمیز کردم فلش را پروگرام کردم انداختم روشن شد!
دستگاه را وصل کردم نرم افزار زدم بدون مشکل 1ساعت کار کرد
ازبرق جدا کردم دستگاهی دیگر برای تست وصل کردم بعد از تست دوباره هایویون9696 که اصلی هم هست وصل کردم روشن نشد چندین بار کلید پاور زدم امد بالا تصویر وسیگنال هم داشت ولی در کمال ناباوری قسمت مشخصات وایدی دستگاه همه 0000 شده بود وهیچ نرم افزاری قبول نمیکرد
خاموش کردم دیگه روشن نشد حتی فلش هم پروگرام کردم
فلش نو پروگرام کردم انداختم دیگه بالا نیامد
واقعا باید به این خط مونتاژ جایزه بدهند که اینچنین محصولات بی کیفیت وبدی وارد بازار کرده وهیچ راهی هم برای درست کردنشون نشون نمیدهند!
نمی دانم ایا جاهایی که نمایندگی تعمیرات دارند هم کاری برای مردم نمی کنند یا انقدر براشون سود داره ومفت تمام میشه که برد عوض میکنند!:sadwalk:

سلام

شهرام جان اين مشکل عمدتا از پردازنده مي باشد !

روشي هم براي پي بردن به اين موضوع وجود دارد :)

براتون پيغام خصوصي ميفرستم .......

موفق باشيد .

sotitasviri

کاربر
2007-10-25
18
49
سلام

شهرام جان اين مشکل عمدتا از پردازنده مي باشد !

روشي هم براي پي بردن به اين موضوع وجود دارد :)

براتون پيغام خصوصي ميفرستم .......

موفق باشيد .
بهتر بود تو همين جا اعلام ميكردي تا ما هم استفاده كنيم ولي عموما اندسته كه داراي چنين شرايطي هستند بعد از روشن شدن دوباره با همين عيب بر ميگردند شستشوي رم-تعويض پردازنده-فلاش-و جمپرهاي ارتباطي لايه روي برد به لايه زيري-همگي در رفع چراغ قرمز موثرند ولي بعضي دستگاهها با هيچ راهي روشن نميشوند من شده از لجبازي 2روز رو يك دستگاه كار كردم ولي اخرش روشن نشد تا مادر برد عوض كردم

sega

کاربر
2007-12-22
2
8
دوستان من تا حالا با جیتک چندین مورد هایکلاس رو از دام مرگ نجات دادم و فقط این نکته مهمه که برای جیتک یه بار بیشتر انجام بشه دفعه های بعدی احتمالا خوب مرگش بیشتره بنابراین جیتک باید کمتر انجام بشه همون سری اول یا دوم جواب میده معمولا .

از فایل فلش آقا مهدی استفاده کنید و در هنگام جیتک با کامپیوتر خود ور نرید .

آخرین ویرایش توسط مدیر:

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150
موتور دایستک samsat از مریوان خریدم که متاسفانه در موقع جستجو کانالهای vertical گیر می کند ضمنا رسیورم iclass9696 است.لطفا کمک کنید...ممنون........

دوست عزیز سوال شما ربطی به این تاپیک ندارد اما با توجه به عدم آشنایی شما پاسخ می دهم اما برای سوالات بعدی حتما در بخش تنظیمات دیش پیگیری کنید

موارد زیر بررسی شود
ابتدا موتور با رسیور دیگری تست کنید ممکن مشکل مربوط به افت ولتاژ حالت ورتیکال باشد اگر مربوط به رسیور نباشد عیب از خود موتور که ضعیف عمل می کند و نیاز به تعمیر دارد

توجه

این تاپیک بزودی پاک سازی خواهد شد و پست های دارای محتوا کاربردی باقی خواهند ماند

Deragon

مدیر بازنشسته
2007-08-03
623
2,250

سلام
با اجازه علی اقا
دوست عزیز تنها راحل رفع مشگل شما
ایسی فلش را از مدار جدا کنید و با پروگرامر فایل فلش چینی
{ در بخش فایلهای فلش در پست 23 اپلود شده است}
را به ایسی فلش انتقال دهید حتما مشگلتان حل میشود
موفق باشید
سلام
جناب امیرخان
رسیور اصلیه و مدل تقلبی نیست این فایل فلش برای رسیورای تقلبی هست نه مدل اصلی!

--------------
شهرام جان

این فایل فلش رو که زحمت کشیدین بازم برای مدل تقلبیه یا اصل؟ چون رسیوری که دارم مدل اصل شرکت هست..

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا