تاپيك سوالات و مشكلات مربوط به رسيورهاي Istar X96-X98HDMI

• نویسنده موضوع Istar-Korea
  • تاریخ شروع

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
I

Istar-Korea

Guest
دوست عزیز چک کردم پچ فعال است ولی مشکل همچنان پابرجاست.خواهشا راهنمایی کنید.

سلام دوست گرامي
پچ را مجدد نصب كنيد ريست فكتوري كنيد
بايد مشكل شما حل شود
موفق باشيد

viroos-3333

کاربر
2009-03-28
9
27
39
با سلام به همه شما دوستان عزيز من istar 98 دارم اما كابل hdmi روي lcd كار نمي كنه ؟

كابل را تست كردم سالم بود

I

Istar-Korea

Guest
با سلام به همه شما دوستان عزيز من istar 98 دارم اما كابل hdmi روي lcd كار نمي كنه ؟

كابل را تست كردم سالم بود

سلام دوست گرامي
من شخصا خودم با اين مشكل مواجه شدم
مشكل از كابل و رسيور شما نيست ( مشكل از مچ نبودن LCD شماست ) به دليل اينكه در اين مدل Resolution تعريف شده است ( شما اگر مدل X20000 را نصب كنيد تصوير خواهيد گرفت به اين دليل كه تمامي خروجي ها ساپورت ميشود )
جهت اطمينان بيشتر ميتوانيد با تلويزيون ديگر تست كنيد خواهيد ديد مشكل حل ميشود
موفق باشيد

hsraf

کاربر
2010-01-28
20
32
51
من x98روبا آخرین ورژن آبگرید کردم ولی موقع پخش فوتبال شبکه 3 قلفه تو سیستم کد دهی هم رفتم کدها درسته لطفا بگین چه کنم

sajjad h

کاربر
2009-06-29
18
27
باسلام دستگاه آی استارx98hdmiرو آپگرید کردم الان پنل دستکاه چیزی نشون نمیده دستگاه سالمه وهیچ مشکلی نداره فقط روی پنل چیزی نمیاد نرم افزار 1.91رو بافلاش زدم لطفا راهنمایی کنید ممنونم

lovex

کاربر
2010-01-24
38
55
37
سلام دوستان...بالاخره adsl هم وصل شد وشیرینگ هم انجام شد...اما ! یه مشکل اساسی!؟ وقتی مدام روی کانالها میریم و پکیجهای مختلف اولا با تا خیر بعضی ها باز میشوند دوما متاسفانه پس از رفتن روی چن ین کانال دستگاه هنگ میکنه و باید از پاور هی روشن خاموش کنیم!! چندین بار هم این کارو کردم در ضمن روی یک کانال بوده 5 دقیقه وصل بود قطع شد ودوباره هنگ!!! با اینکه نرم افزار جدید رو هم ریختم و ریست هم کردم علت از چیه ؟؟ سرعت adsl هم خوبه...؟!

ali17ba

کاربر
2010-08-22
8
10
من x98روبا آخرین ورژن آبگرید کردم ولی موقع پخش فوتبال شبکه 3 قلفه تو سیستم کد دهی هم رفتم کدها درسته لطفا بگین چه کنم
سلام دوست عزیز. شما در قسمت کدهای BISS روی کد کانال مربوطه برید و Index ان را به 00 تغییر دهید. مشکل شما حل می شود.

ali17ba

کاربر
2010-08-22
8
10
سلام دوستان...بالاخره adsl هم وصل شد وشیرینگ هم انجام شد...اما ! یه مشکل اساسی!؟ وقتی مدام روی کانالها میریم و پکیجهای مختلف اولا با تا خیر بعضی ها باز میشوند دوما متاسفانه پس از رفتن روی چن ین کانال دستگاه هنگ میکنه و باید از پاور هی روشن خاموش کنیم!! چندین بار هم این کارو کردم در ضمن روی یک کانال بوده 5 دقیقه وصل بود قطع شد ودوباره هنگ!!! با اینکه نرم افزار جدید رو هم ریختم و ریست هم کردم علت از چیه ؟؟ سرعت adsl هم خوبه...؟!
دوست عزیز این مشکل برای من دو بار روی کانالهای پکیج digi turk پیش اومد و روی پکیجهای دیگه با adsl 128 مشکلی ندارم.اگر شما هم فقط روی این کانالها و پکیج sky این مشکل رو دارید فکر می کنم علت این مشکل عدم توانایی دستگاه در باز کردن کامل این پکیجهاست.

raya86

کاربر
2008-04-22
14
12
با سلام . من istar 98 دارم که زمانی که روی فلش ضبط میکنم در هنگام پخش تصویر هست ولی صدا ندارد کلا صدا رو ضبط نمیکند ممنون میشم منو راهنمایی کنید باتشکر.

saeid s

کاربر
2010-09-20
15
18
باسلام.دوست.عزیز.ماسواد.داریم.اگرکسی.با.ای.استار.ایکس.99ذمانیکه.دانگل.فعال.است.ظبط.کند.من.

یک.دسگاه.جایزه.میدم....اگر.کسی.پیدا.شد.پیام.بزارید...

raya86

کاربر
2008-04-22
14
12
با سلام . من istar 98 دارم که زمانی که روی فلش ضبط میکنم در هنگام پخش تصویر هست ولی صدا ندارد کلا صدا رو ضبط نمیکند ممنون میشم منو راهنمایی کنید باتشکر.

armin_aryan

کاربر
2010-09-27
8
6
39
دوست عزیز دستگاه رو با اخرین پچ اپگرید کن مشکلت حل میشه. حق با شماست پچ اول این مشکل رو داشت

blowzy2002

کاربر
2010-11-06
1
0
salam
man ye dastgahe 9696x daram,
alan ye mahe ke ye peygham miad ke bayad sw dastgah ro update koni, lotfan komakam konid ke chekar konam

afshin.m.m

کاربر
2010-11-09
6
5
باعرض سلام بي زحمت دسته گل اينجانب راتحويل بگيريد.
يه x98گرفتم باكابل وكامپيوتربرنامه ي اصلي روزدم ولي وقتي سافت كم روباهمون كابل ولودربه دستگاه زدم وسط راه گيركردstopهم نميكردناچارادستگاهوازبرق كشيده مجددزدم كه ديگه فقط دوتاچراغهاي قرمزوسبزش به همراه لايت وسطش روشن ميشن وديگه هيچ عكس العمل ديگه اي نشون نميدن حتي استندباي هم نميشه هيچ تصويري هم نداره برنامه هم نميخوره.بي زحمت ميخوام بدونم كجاي كارم اشتباه بوده والآن چه بايدبكنم؟

milad_vafai2000

مدیر بازنشسته
2007-04-08
239
396
سلام دوستان من یه ایستار x98 برای خونه گرفتم و رسیور اصلی من دریم ورلد فول hd هستش وقتی رسیور خودمو به ال سیدی میزنم هیچ مشگلی نیست و راخت استفاده میکم ولی وقتی ایستار میزنم میگه خارج از محدوده لطفا راهنمایی کنید در ضمن ال سی دی من ایکسویژن هستش

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: pelastic1

lovex

کاربر
2010-01-24
38
55
37
باعرض سلام بي زحمت دسته گل اينجانب راتحويل بگيريد.
يه x98گرفتم باكابل وكامپيوتربرنامه ي اصلي روزدم ولي وقتي سافت كم روباهمون كابل ولودربه دستگاه زدم وسط راه گيركردstopهم نميكردناچارادستگاهوازبرق كشيده مجددزدم كه ديگه فقط دوتاچراغهاي قرمزوسبزش به همراه لايت وسطش روشن ميشن وديگه هيچ عكس العمل ديگه اي نشون نميدن حتي استندباي هم نميشه هيچ تصويري هم نداره برنامه هم نميخوره.بي زحمت ميخوام بدونم كجاي كارم اشتباه بوده والآن چه بايدبكنم؟
دوست عزیز! متاسفانه هنگام ریختن مشکل هنگی پیدا کردید و دستگاتون دیگه بالا نمیاد... راهکار:فلش كردن Istar 96-98 بدون نياز به كابل جيتگ و پروگرامر
بدون نياز به كابل جيتگ و پروگرامر
رسيور خود را زماني كه مشكل پيدا كرده و بالا نمياد پروگرام كنيد
تنظيمات برنامه را دقيقا مانند عكس هاي زير قرار دهيد

hzvc143vai4beq91x7x.png

tzwkpgoxrrucohg08ec.png

cygno3vmffce4l7e6fc.png

واسه دانلود این برنامه و فایل به قسمت نرم افزار سایت یا سایت www.istarkorea.com/Forum/Default.aspx بروید....

afshin.m.m

کاربر
2010-11-09
6
5
دوست عزیز! متاسفانه هنگام ریختن مشکل هنگی پیدا کردید و دستگاتون دیگه بالا نمیاد... راهکار:فلش كردن istar 96-98 بدون نياز به كابل جيتگ و پروگرامر
بدون نياز به كابل جيتگ و پروگرامر
رسيور خود را زماني كه مشكل پيدا كرده و بالا نمياد پروگرام كنيد
تنظيمات برنامه را دقيقا مانند عكس هاي زير قرار دهيد

hzvc143vai4beq91x7x.png

tzwkpgoxrrucohg08ec.png

cygno3vmffce4l7e6fc.png

واسه دانلود این برنامه و فایل به قسمت نرم افزار سایت یا سایت www.istarkorea.com/forum/default.aspx بروید....
والله ثبت نام كردم ولي بايوزروپسوردكه دادم اجازه ي ورودنميده معلوم نيست چشه؟ضمناكدوم برنامه روبايددانلودكنم ؟

I

Istar-Korea

Guest
سلام دوستان من یه ایستار x98 برای خونه گرفتم و رسیور اصلی من دریم ورلد فول hd هستش وقتی رسیور خودمو به ال سیدی میزنم هیچ مشگلی نیست و راخت استفاده میکم ولی وقتی ایستار میزنم میگه خارج از محدوده لطفا راهنمایی کنید در ضمن ال سی دی من ایکسویژن هستش

سلام دوست گرامي
شما اگر از HDMI استفاده ميكنيد . ( من قبلا رو چند تلويزيون اين مشكل را ديدم ).
مشكل از رسيور و كابل HDMI نيست . مشكل از مچ نبودن تلويزيون با istar x98 ميباشد ( قطعا در پاسخ من شما اين سوال را خواهيد داشت كه چرا رو رسيور فول اچ دي اين مشكل نيست ) به اين دليل كه خروجي هاي Resolution در منو تعريف شده ميباشد .
ولي در سيستم HDMI يك نوع خروجي Resolution داخل برنامه تعريف شده است كه احتمالا توسط تلويزيون شناخته نميشود ( يا بهتر بگم ساپورت نميشود ). حالا اگر شما istar x20000 را نصب كنيد خواهيد ديد كه تصوير دريافت ميكنيد .
جهت اطلاع شما اين مشكل را من در تعداد كمي از تلويزيون ها ديدم . ( برندهايي از قبيل سامسونگ سري هاي جديد و سوني و LG مشكلي نديدم ).
موفق و پيروز باشيد

آخرین ویرایش:
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا