تاپيك سوالات و مشكلات مربوط به رسيورهاي Istar X96-X98HDMI

• نویسنده موضوع Istar-Korea
  • تاریخ شروع

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

pyramid1356

کاربر
2010-04-08
150
331
50
من تو سایر پستها دیدم که آموزش راه اندازی شرینگ دستگاه بدون استفاده از اینرنت رو گذاشته بودند آیا این امکان وجود داره ؟

pyramid1356

کاربر
2010-04-08
150
331
50
امکان گذاشتن دفترچه راهنمای آی استار در سایت وجو داره

lovex

کاربر
2010-01-24
38
55
37
عجیبه! نمیدونم چرا کانالهای فرکانس 11411 به جز دورسل همه مشکل پیدا کردند!!!! کانال freex که اصلا ازاد شده!! کانال freanch lover هر چند دقیقه یه بار باز میشه و بسته میشه تازه اسم کانال اصلا چیز دیگری شده همینطور کانال x-dream !! کانال xtsy هم ب زور هرگاهی لحظاتی بازه و بعد بسته میشه!! کانالهای دیگه همه بازند مثل قبل ولی این کانالها چند روزه اینجوریه!! جای دیگه هم تست کردم همینجوری بود....دوستان همه یه اعلام وضعیت این فرکانس را دقیق بگن تا بدونم مشکل از منه یا نه واسه همه اینجوریه....!!؟

heart.png
0 کاربر از LOVE X عزیز بابت این ارسال مفید تشکر کرده اند.

I

Istar-Korea

Guest
عجیبه! نمیدونم چرا کانالهای فرکانس 11411 به جز دورسل همه مشکل پیدا کردند!!!! کانال freex که اصلا ازاد شده!! کانال freanch lover هر چند دقیقه یه بار باز میشه و بسته میشه تازه اسم کانال اصلا چیز دیگری شده همینطور کانال x-dream !! کانال xtsy هم ب زور هرگاهی لحظاتی بازه و بعد بسته میشه!! کانالهای دیگه همه بازند مثل قبل ولی این کانالها چند روزه اینجوریه!! جای دیگه هم تست کردم همینجوری بود....دوستان همه یه اعلام وضعیت این فرکانس را دقیق بگن تا بدونم مشکل از منه یا نه واسه همه اینجوریه....!!؟

heart.png
0 کاربر از love x عزیز بابت این ارسال مفید تشکر کرده اند.

سلام دوست گرامي
كلا فركانس 11411 چند روز مشكل دارد. به علت تغييرات در سرور.
موفق و پيروز باشيد

lovex

کاربر
2010-01-24
38
55
37
مرسی ممنون از istar-korea که پاسخ دادند البته بچه هایی که دستگاه رو هم دارند این قضیه رو بیان تایید کنند که این فرکانس 11411 تقریبا بسته شده با قطع و وصل طولانی.... همینطور از istar-korea می خواستم بپرسم پکیج akhta هم کاملا روی سایروس قطعه الان چند روزه چند جا تست کردم باز نبود؟ ایا این هم مشکل سرور هست؟؟؟

I

Istar-Korea

Guest
مرسی ممنون از istar-korea که پاسخ دادند البته بچه هایی که دستگاه رو هم دارند این قضیه رو بیان تایید کنند که این فرکانس 11411 تقریبا بسته شده با قطع و وصل طولانی.... همینطور از istar-korea می خواستم بپرسم پکیج akhta هم کاملا روی سایروس قطعه الان چند روزه چند جا تست کردم باز نبود؟ ایا این هم مشکل سرور هست؟؟؟

دوست گرامي همانطور كه قبلا هم گفته بودم ( تيم پشتيباني فني در حال تغيير و تحولات هستند ) انشالله به زودي در سرور جديد اختصاصي با پهناي باند بيشتر ( شرينگ بهتري خواهيم داشت ). همينطور قطعي در بعضي از پكيج ها كاملا برطرف خواهد.
مطلب آخر اينكه قطعي و فريز در بعضي مواقع وجود دارد و اين طبيعي هست ( حتي در اكانتهاي سيسيكم هم اينطور ميباشد ).
موفق و پيروز باشيد

I

Istar-Korea

Guest
جهت اطلاع دوستان وضعيت پكيج ديجي ترك بهتر شده است ( به زودي فول خواهد شد ).
در نبود پكيج شوتايم ميتوانيد از پكيج زيباي ديجي ترك استفاده كنيد .
موفق و پيروز باشيد

erfan138721

کاربر
2010-07-28
11
10
با سلام .لطفا نحوه راه اندازی کامل سیسکم در x98 را شرح دهید . ویک سوال دیگه داشتم اینکه معلوم نیست شیرینگ اختصاصی istar کی راه میوفته .مطمینم اینترنتم مشکلی نداره.حدودا یک ماهه میفرمایید به زودی راه اندازی میشود.

با تشکر

lovex

کاربر
2010-01-24
38
55
37
جناب hdtar-korea عزیز ما تمام دلخوشیمون از این سایت و سایت فارسی رسیور که شما در اونجا هم عضو ارشدید هستیم...چرا سایت فارسی این رسیور ارور میده و باز نمیشه امروز؟ چه اتفاقی واسه این سایت افتاده؟؟؟؟؟

I

Istar-Korea

Guest
سلام به lovex عزيز
دوست گرامي مشكل از سرور ميباشد. ( سرور دچار مشكل شده است ). تا ساعاتي آينده درست خواهد شد.
موفق و پيروز باشيد

lovex

کاربر
2010-01-24
38
55
37
متاسفانه همچنان این سایت باز نمیشود. خواهشا بررسی شود...مثلا این سایت رسمی ای استار فارسی هست....istar عزیز پس چی شد؟؟

I

Istar-Korea

Guest
دوست گرامي شما چقدر صبرت كم.
همانطور كه ديشب هم گفتم مشكلات سرور است كه بايد حل شود .
سايتهاي شركت بدون مشكل در دسترس ميباشد:

www.istar-korea.info
www.istar-korea.net

موفق و پيروز باشيد

lovex

کاربر
2010-01-24
38
55
37
امیدواریم وب سایت فارسی این رسیور راه بیفته زود...چون تو این سایت راحت تر میشه خبر گرفت... در ضمن یه سوال از istar-korea عزیز فرکانس 11411 به جز دورسل مدتی هست قطعه یا به زور باز میشه و بسته میشه؟ چرا اینجوری شده؟؟؟ در ضمن پکیج اسکای هم خیلی از کانالهاش هنوز باز نیستند و قطع و وصل هستند؟؟؟

bobof

کاربر
2008-01-19
4
2
سلام اموزش شیرینگ کردن با ای دی اس ال رو واسه 20000 می خواستم.ممنون

lovex

کاربر
2010-01-24
38
55
37
istar-korea عزیز تو پست 156 یه سوال داشتم...الان هم یه چیز دیگه! اینکه با تغییر فرکانس شبکه های red از 10815 به 11200 چرا کانالها روی 11200 بسته اند؟ به زودی فرکانس 10815 رو ترک میکنند؟ همچنین کانال دورسل از 11411 به 12359 این وضعیته؟ ایا سرور تغییرات را اعمال میکنه؟؟؟

zendegi11

کاربر
2010-07-30
2
0
45
سلام دوستان من بعيد مي دونم اين مشگل از سويچر باشه lnb هاتون را چك كنين يكي يكي مثلا هاتبرد رو به و بعد 2 و بعد 3 و بعد 4 وصل كنين ببينين سيگنال ميده بعد اگر داد ثابتش كنين روي يكي شون بعد مثلا يوتل رو به همين ترتيب تا ببينين با كدام lnb مشگل داره من اين كارو كردم درست شد

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا