تاپيك پرسش وپاسخ ایکس کروزر 400 اچ دی

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
دوستان لطفا راهنمایی کنید هر کاری میکنم اکانت سی سی کم روی رسیورم فعال نمیشه
پلاگینی که حاوی اکانت بود را به رسیور انتقال دادم و مودم را از طریق کابل لن به رسیور وصل کردم و بعد گزینه xcamclient رو استارت کردم اما هیچ کانالی باز نمیشه حالا چند تا سوال
1-یوزر نیم و پسورد را داخل مودم ست کردم اما دقیق نمیدونم مودم روتر شده یا نه وقتی
وارد نتورک ستینگ میشم جلوی ای پی ادرس و مک یه سری عدد نشون میده اما وقتی
اینترنت را قطع میکنم اون عددها صفر میشه
2-وقتی گزینه xcamclient استارت میکنم این پیغام رو میده can not start any client
please check cardclient.conf file or network c
xcamcl install completed
3-گزینه mgcamd به صورت اتوماتیک همیشه استارت هست
4-وقتی گزینه xcamconfigure را استارت میکنم و وارد گرینه های مربوط به ویرایش
سی سی کم و نیوکمد میشم بیست گزینه را نشون میده که همه اونها خالیه
مگه نباید اطلاعات مربوط به اکانت توی یکی از این گزینه ها تعریف شده باشه
امیدوارم دوستان راهنمایی کنند با تشکر
با درود
دوست گرامی معمولا سرورها بشما پلاگین نمی دهند بلکه فایل محتوی اکانت شما را میفرستند از پلاگین های موجود درسایت وهمین بخش دانلود نموده ومحتویات انرا با یکی خودتان مقایسه کنید.
مودم را از برق بکشید دوباره وصل کنید اگر در رایانه اینترنت بدون استفاده از کانکشن قبلی اینترنت وصل بود مرورگر فعال شد کارتان درست بوده است.
متاسفانه در قسمت نت ورک رسیور فقط رسیور به مودم شبکه شود فکر میکنه اینترنت دارید
امادر پلاگین فقط یک ایتم باید فعال باشد هر کدام auto باشه باید کانکت بشود بشرط اینکه اینترنت وست کردن اکانت درپلاگین درست انجام شده باشه:eek:k:

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: rostam22

omid59

کاربر
2007-09-22
53
88
نرم افزار aaf recovery رو با يه كامپيوتر ديگه اجرا كردم و طبق فايل راهنما تا گزينه maxiboot پيش رفتم ولي تو مرحله بعد نميره. فكر كنم تنها راه فلش كردن باشه .

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: rostam22

pelastic1

کاربر
2010-10-27
26
40
36
سلام .ریسیور ایکس کروز 400 با چه فرمتی ضبط میکنه و از طریق فلاش مموری چه فرمتها ای رو پخش میکنه متشکرم میشه یه عکس از ریسیور که با دوربین گرفته شده رو بذارین مخصوصا ازکنترول دستگاه

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
سلام .ریسیور ایکس کروز 400 با چه فرمتی ضبط میکنه و از طریق فلاش مموری چه فرمتها ای رو پخش میکنه متشکرم میشه یه عکس از ریسیور که با دوربین گرفته شده رو بذارین مخصوصا ازکنترول دستگاه

اینجا کسی مسئول جواب گویی نیست که جواب منو بده
با درود
دوست گرامي صبر داشته باشيد تا مدير بخش به كار شما رسيدگي كند
فرمت ذخيره سازي اين رسيور ts هست ومثل دستگاه 1000 فرمتهاي گوناگون را از نظر تصويري شناسايي نميكند.
اما شب گذشته هر 2 رسيور براي مقايسه موجود بود كه واقعا دستگاه 1000 پريميوم حرفي براي گفتن نداشت فرق تصوير خيلي زياد است.
كنترل دستگاه هم دقيقا قاب ايكلاس استفاده شده با همان ابعاد

پیوست‌ها

• 81.4 کیلوبایت بازدیدها: 106

pelastic1

کاربر
2010-10-27
26
40
36
از مدیر محترم بابت جوابگویی متشکرم
چرا بر روی ریسیور 400 اچ دی نرم افزار انیگما نصب میکنند ایا با این کار کار کرد ریسیور بهتر میشود ایا اگر خواسته باشیم به حالت اول برگردانیم امکان پذیر است یا نه متشکرم از نظر شما این ریسیور بهتر است یا کیوبریبو مینی اچ دی 250 ایا جلوی ریسیور هم یو اس بی میخوره .پارتیشن بندی هارد رو می شناسه یا نه

آخرین ویرایش:

گیلا س

کاربر
2009-05-28
37
21
25
همانطو که دوستان گفتند اخرین برنا مه واقعا مشگل داره در سرچ من برای تسط نصب کردم اصلا راضی نیستم .مشگل با 1.8.75 .

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
تو این بخش چرا کسی جوابگو نیست من دو روز منتظرم
با درود
دوست گرامی توضیح در مورد نصب انیگما 2 داده بودم با نصب ایمیج مذکور دستگاه مولتی بوت میشود هم میتوانید با نرم افزار شرکتی بالا بیایید وهم با انیگما2 که برای دستگاه مشابه یعنی AAF نوشته شده
محیط انیگما2 مقداری امکانات بیشتر دارد خصوصا برای ارتباط شبکه با رایانه تان وامکانات برای دیدن تصاویر در رایانه ......
در مورد مقایسه هم ما نمی گوییم کدام برند یا مدل بهتره ولی همه قبول دارند 400 کروزر با پولی که میدهید ارزنده هست واگر درست برنامه ریزی وراه اندازی کنید بسیار عالی باcccam جوابگو هست ولی اوپن سورس نیست:eek:k:

آخرین ویرایش:

pelastic1

کاربر
2010-10-27
26
40
36
این ریسیورها چرا هارد استرنال رو با فرمت ntfs پشتیبانی نمیکنند و باید فرمت هارد رو به فت 32 تعغییر بدیم جطوریه

bs1331

کاربر
2009-05-20
35
31
سلام به دوستان من یک xcruser 400hd دارم ولی نمیتونم از شیرینگ هوایی استفاده کنم چجوری به دانگل میکرو وصلش کنم ممنون میشم زودتر به من جوان ندین

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: pelastic1

matador5550

کاربر
2011-01-14
2
1
سلام دوستان ، من به رسیورم برنامه دادم ولی حالا دیگه بالا نمیاد و روی پنل رسیور ارور » ERR 0x71 میده، چیکارش بکنم؟ میشه لطفا روش برنامه دادن و پلاگین ریختن رو این رسیور رو بفرمایین مرسی

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: pelastic1

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
سلام دوستان ، من به رسیورم برنامه دادم ولی حالا دیگه بالا نمیاد و روی پنل رسیور ارور » ERR 0x71 میده، چیکارش بکنم؟ میشه لطفا روش برنامه دادن و پلاگین ریختن رو این رسیور رو بفرمایین مرسی
آپدیت این رسیور کمی طول میکشد وبیشتر کاربران که اطلاع ندارند اجازه نمی دهند دستگاه بالا بیاد ورسیور را خاموش میکنند.
در هر صورت لودر را دانلود کنید وبرنامه را با لودر از طریق کابل ورایانه منتقل کنید
تا ایراد رفع شود.
توضیح وراهنمایی موجود هست تاپیک ها را بیشتر بررسی کنید:eek:k:

bebasat

کاربر
2009-07-08
33
37
39
با سلام

من تازه یک دستگاه ایکس کروز 400 خریدم چند تا سوال دارم که اگر بسیار شفاف به اونها پاسخ بدید ممنون می شم
1- این پلاگین با نرم افزار چه فرقی با هم دارند و اصلا چرا به دو حالت برنامه ارائه میشه
چرا با جدیدترین نرم افزار هم کانالها pg , pb باز نیستند و اگر راهی برای باز کردن هست لطفا اموزش دهید
3- این انیمگا2 اصلا چی هست و از کجا میشه دانلود کرد ایا یک سیستم عامل برای دستگاه به حساب می اید و اینکه پلاگین بهتر است نرم افزار یا انیمگا2

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: arash3400

pelastic1

کاربر
2010-10-27
26
40
36
با سلام

من تازه یک دستگاه ایکس کروز 400 خریدم چند تا سوال دارم که اگر بسیار شفاف به اونها پاسخ بدید ممنون می شم
1- این پلاگین با نرم افزار چه فرقی با هم دارند و اصلا چرا به دو حالت برنامه ارائه میشه
چرا با جدیدترین نرم افزار هم کانالها pg , pb باز نیستند و اگر راهی برای باز کردن هست لطفا اموزش دهید
3- این انیمگا2 اصلا چی هست و از کجا میشه دانلود کرد ایا یک سیستم عامل برای دستگاه به حساب می اید و اینکه پلاگین بهتر است نرم افزار یا انیمگا2
پلاگین برای هماهنگی بیشتر ریسیور با نرم افزار است شما اخرین نرم افزار و پلوگین رو به ریسیورت منتقل کن
انیگما نرم افزار ریسیورهای دیگه است که میتونی برای این دستگاه استفاده کنی ولی نرم افزار خود ایکس کروز خوبه و مشکلی نداره
این دو کانال که گفتی بازه باید اخرین پلوگین رو به دستگاه منتقل کنی بعد به منوی پلوگین توی ریسیور بری و قسمت مربوپط به کدها رو فعال کنی

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: arash3400

arash3400

کنترل
2009-03-26
9,700
37,570
44
سلام به همه دوستان

دوستان كه از كارت شبكه وايرلس usb براي ايكس كروزر استفاده كردند از چه مدلي به راحتي جواب گرفتند؟؟؟

sarbaz_1

کاربر
2008-07-20
12
3
ذوستان و نماینده محتم سلام .
من یک مشکل اسای دارم با این رسیور من به تا زگی کروز400 hdخریداری کردم تصویر این دستگاه منو کلافه کرده تصویرش اصلا خوب نیست و من خودم قبلا با دستگاهای hd کار کردم و تصویرشونم دیدم و خلی واضح خوب بوده البته من ال سی دارم و با hdنوع های دیگه کار میکرد و بسیار تصویر خوبی داشته و ل با ان رسیور اصلا کفیت تصویر پاین هستش خیلی هم با هاش کلانجار رفتم ولی نشد تصویر شسایه داره و ماته یعنی تا تصویر ثابطه خوب همین به محظ اینک حرکت کنه سایه میندازه لطفا راهنمایی کنید

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
من یک مشکل اسای دارم با این رسیور من به تا زگی کروز400 hdخریداری کردم تصویر این دستگاه منو کلافه کرده تصویرش اصلا خوب نیست و من خودم قبلا با دستگاهای hd کار کردم و تصویرشونم دیدم و خلی واضح خوب بوده البته من ال سی دارم و با hdنوع های دیگه کار میکرد و بسیار تصویر خوبی داشته و ل با ان رسیور اصلا کفیت تصویر پاین هستش خیلی هم با هاش کلانجار رفتم ولی نشد تصویر شسایه داره و ماته یعنی تا تصویر ثابطه خوب همین به محظ اینک حرکت کنه سایه میندازه لطفا راهنمایی کنید
با درود
دوست گرامی من اصلا این حرف شما را قبول ندارم شما خروجی دستگاه را با ورودی تلویزیون خودتان مچ کنید توسط کلید رزلوشن کنترل رسیور
تصویر اچ دی این دستگاه با چند مدل led که بسیار حساس بوده اند تست کردیم سری 5 -6-7 سامسونگ قابل قبول بوده است فرق بسیار زیاد ومحسوس با LCD وجود داشت(کانالهای فول اچ دی)
هرچی رسیور قوی تر پخش کنه روی کانالهای معمولی وتلویزیونهای lcd سری قدیم تصویرهای متحرک مشکل دارند.
مکث وگیر کردن تصویر در حرکت های تند مشکل تلویزیون هست نه رسیور
سری های جدید تلویزیون های دیجیتال همه شان از روز اول این مشکل را داشتند وهرچی پیشرفت کردند به رفع ایراد پرداختند.
قبل از ارسال پست مشکلات تایپی خودتان را برطرف کنید که کلمات نامفهوم وجود نداشته باشد.

zoru

کاربر افتخاری
2010-07-24
816
2,624
36

با سلام خدمت دوستان دوست عزیز شما اول مشخص کنید برند و مدل ال سی دی تون رو مشخص کنید

و آقای 1344 shahram میشه بگین که این رسیور برای( sony 40v550(1080p کیفیت تصویرش چتوریه مرسی

sarbaz_1

کاربر
2008-07-20
12
3
سلام و با تشکر از شما با بت تو ضیح خوبتون.
بنده lcd lg سری جدید با کنتراس 1 به 100 هزار دارم فوا اچدی مباشد و از نظر تصویرص با دستگاه های دیگه هیچ گو نه مشکلی نداشته از روی که با این دستگاه 400 اچدی دارم کار میکنم همچین مشکلات عجیب رو میبینم و با اون دکمه ای رزو لشن هم کار کردم و لی هیچ فاید ه ای نداره بازم ممنون از تو ضیحات شما

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا