تاپيك پرسش وپاسخ ایکس کروزر 400 اچ دی

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

dard

کاربر
2009-06-01
6
11
44
با سلام .دوست عزیز این دستگاه بعضی از فرکانسهای s2رو دریافت نمیکنه .من چند روز پیش مسیر 60 درجه شرقی رو که چند فرکانس به صورت فری که هم اکنون هم در حال پخش است به صورت s2پخش میشه . فرکانسهای دیگه این مسیر رو با کیفیت خوب دریافت کردم اما فرکانسهای s2جدید که شبکه های خوبی هم پخش میشه رو دستگاه جواب نداد . خواهش میکنم تست کنید و نظرتون رو بگید.

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
با سلام .دوست عزیز این دستگاه بعضی از فرکانسهای s2رو دریافت نمیکنه .من چند روز پیش مسیر 60 درجه شرقی رو که چند فرکانس به صورت فری که هم اکنون هم در حال پخش است به صورت s2پخش میشه . فرکانسهای دیگه این مسیر رو با کیفیت خوب دریافت کردم اما فرکانسهای s2جدید که شبکه های خوبی هم پخش میشه رو دستگاه جواب نداد . خواهش میکنم تست کنید و نظرتون رو بگید.
با درود
دوست گرامی ساعت lnb را دقیق تنظیم کنید فرکانس هایs2 تنظیم دقیق دیش را می طلبد.
برای تست میتوانید سیم انتن را مستقیم به دستگاه وصل کنید برای سرچ بدون سوییچر:eek:k:

mohsen8

کاربر افتخاری
2010-09-27
514
1,661
سلام دوستان بالاخره من با کمک و راهنماییها و پیشنهاد شما دیروز ایکس کروز 400 خریدم .چند سول دارم لطفا راهنماییم کنید.1-پشت دستگاه نوشته شده xcruser corporation .korea و خبری از IN Korea نیست آیا اصله؟ 2-چرا کیفیت کانالهای عادی یکم کمه؟ 3-فرمت ts ظبط میکنه و وقتی فیلم گرفته شده توسط یک رسیور دیگه با فرمت mpg رو میخواد پخش کنه هنگ میکنه؟در طی روز 3تا4 بار هنگ کرد البته کاری با فیلمی که گفتم نداره تو تعویض کانال و تو اصلاح کانالها؟ 4-آیا با قرار دادن سیستم سی سی کم کانالهایی مثل انیماکس و اکشن ماهواره هاتبرد باز میشه یا فقط کانالهای اچ دی باز میشه؟در آخر از شما تشکر میکنم دستگاه خوبی بهم پیشنهاد دادید کیفیت کانالهای اچ دیش حرف نداره.منوی ساده و خوبی داره.تیپش هم حرف نداره.ضمنا کنترل دستگاه IN china. ممنون

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
سلام دوستان بالاخره من با کمک و راهنماییها و پیشنهاد شما دیروز ایکس کروز 400 خریدم .چند سول دارم لطفا راهنماییم کنید.1-پشت دستگاه نوشته شده xcruser corporation .korea و خبری از IN Korea نیست آیا اصله؟ 2-چرا کیفیت کانالهای عادی یکم کمه؟ 3-فرمت ts ظبط میکنه و وقتی فیلم گرفته شده توسط یک رسیور دیگه با فرمت mpg رو میخواد پخش کنه هنگ میکنه؟در طی روز 3تا4 بار هنگ کرد البته کاری با فیلمی که گفتم نداره تو تعویض کانال و تو اصلاح کانالها؟ 4-آیا با قرار دادن سیستم سی سی کم کانالهایی مثل انیماکس و اکشن ماهواره هاتبرد باز میشه یا فقط کانالهای اچ دی باز میشه؟در آخر از شما تشکر میکنم دستگاه خوبی بهم پیشنهاد دادید کیفیت کانالهای اچ دیش حرف نداره.منوی ساده و خوبی داره.تیپش هم حرف نداره.ضمنا کنترل دستگاه IN china. ممنون
با درود
این دستگاه تاکنون تقلبی نداشته وشما اگر این دستگاه را از اشنا خریدید باید اطمینان داشته باشید
اگر شما کانالهای HD را یکبار ببینید چشم به کیفیت بالای اون عادت میکند خصوصا اگر تلویزیونled باشه
روی پخش فرمتهای دیگه مشکل داره شما وقتی داخل لیست usb روی فایل ها حرکت کنید هر فرمتی که قابل پخش باشد بلافاصله نمایش داده میشود وشما میتوانید انرا پخش کنید پس فایلی را که نمایش اولیه نداد کلیک نکنید.
دوست گرامی cccam بستگی به سروری که اکانت میخرید داره ولی دستگاه با پلاگین ونرم افزارهای اخر بسیار خوب جواب میدهد وکلی کانال باز میشود ازجمله کانالهایی که نام بردید.
فراموش نکنید در منوی پلاگین فقط یک گزینه استارت باشه که گزینه های متعدد خودش باعث هنگ میشود:eek:k:

mohsen8

کاربر افتخاری
2010-09-27
514
1,661
سلام .لطفا نهوه گرفتن بکاب از کانالها و برنامه ها روی usb برای همین مدل راهنماییم کنید .همچنین نهوه باز کردن منو کدهای بیس البته من عدد 8282 را بعد از زدن منو زدم ولی چیزی باز نشد.

سلام با تشکر از راهنمایهای ارزشمندتان.لطفا طرز راه اندازی موتور دیش گردان را در این رسیور توضیح دهید.(کروز 400).آیا خودم به تنهایی قادر به نصب دیش گردان هستم یا نصاب میخواد؟آیا برای سرچ کردن ماهواره ها با دیش گردون تک تک بصورت دستی باید عمل کرد یا خود رسیور با حالت اتوماتیک قادر به سرچ ماهوارها و کانالهای آنها است؟ممنون.

آخرین ویرایش توسط مدیر:

toghrol2002

کنترل سایت
2007-06-25
4,297
20,917
سلام .لطفا نهوه گرفتن بکاب از کانالها و برنامه ها روی usb برای همین مدل راهنماییم کنید .همچنین نهوه باز کردن منو کدهای بیس البته من عدد 8282 را بعد از زدن منو زدم ولی چیزی باز نشد.

سلام با تشکر از راهنمایهای ارزشمندتان.لطفا طرز راه اندازی موتور دیش گردان را در این رسیور توضیح دهید.(کروز 400).آیا خودم به تنهایی قادر به نصب دیش گردان هستم یا نصاب میخواد؟آیا برای سرچ کردن ماهواره ها با دیش گردون تک تک بصورت دستی باید عمل کرد یا خود رسیور با حالت اتوماتیک قادر به سرچ ماهوارها و کانالهای آنها است؟ممنون.

سلام دوست عزیز شما موقع سرچ موتور یوسالز رو دایسک بزار سیو کن بعد سرچ کن وودباره یوسالز رو انتخاب کن به همین راحتی پلاگین جدید برای کد Biss قرار بود ارايه بشه من خودم تست نكردم براي كدهاي بيس از جمله شبكه 3

دوست عزيز شما قبل از اینکه پلاگین رو نصب کنید برید تو پوشه bin پلاگینی که دانلود کردید ببینید 3 تا فایل به اسم کوکونت باید باشه اگه شما آخرین پلاگینی که جناب شهرام عزيز زحمتش رو کشیده دارید استفاده میکنید فایل Coconut رو توی همون پست باید جداگونه دانلود کنید و قبل از نصب توی پوشه bin کپی کنید و اگه همه موارد رو تست کردید و درست بود احتمالا پلاگین قبلی شما Coconut اتواستارت بوده و شما درست اون رو فرمت نکردید یک بار دیگه به صورت اصولی آموزشش فكر كنم داخل بخش هست پلاگین رو فرمت کنید و از اول نصب کنید موفق باشي .

آخرین ویرایش:

mohsen8

کاربر افتخاری
2010-09-27
514
1,661
سلام.دوستان من به تازگی روی این دستگاه (کروز 400)دیش گردون نصب کردم و به یک مشکل برخوردم. وقتی که دستگاه رو از طریق کلید پشت دستگاه خاموش و روشن میکنم تنظیمات طول و عرض جغرافی دیش که داخل منو تنظیم آنتن گردون هست صفر میشه و باید دوباره بهش عدد بدم.ورژن دستگاه 1.8.82 هست. چطوری این مشکل حل میشه؟یکی از بچه ها گفت مال نرم افزاره و پیشناد داد ورژنهای قبلی رو روش بریزم مثلا v.1.8.81.به نظر شما چکار کنم؟

p30speed

کاربر
2008-03-01
37
153
دوستان نظر شما بین کروز 400 و رسيور فول اچ دي آي كلاس یا هایویژن 9696
به نظر شما کدوم رو انتخاب کنم. قیمت جفتش یکی می باشد
میخوام دیش گردون وصل کنم

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
دستگاه ها را با هم مقایسه نکنید

دوستان نظر شما بین کروز 400 و رسيور فول اچ دي آي كلاس یا هایویژن 9696
به نظر شما کدوم رو انتخاب کنم. قیمت جفتش یکی می باشد
میخوام دیش گردون وصل کنم
با درود
دوست گرامی مقایسه برندها مجاز نمیباشد.

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
سلام.دوستان من به تازگی روی این دستگاه (کروز 400)دیش گردون نصب کردم و به یک مشکل برخوردم. وقتی که دستگاه رو از طریق کلید پشت دستگاه خاموش و روشن میکنم تنظیمات طول و عرض جغرافی دیش که داخل منو تنظیم آنتن گردون هست صفر میشه و باید دوباره بهش عدد بدم.ورژن دستگاه 1.8.82 هست. چطوری این مشکل حل میشه؟یکی از بچه ها گفت مال نرم افزاره و پیشناد داد ورژنهای قبلی رو روش بریزم مثلا v.1.8.81.به نظر شما چکار کنم؟
با درود
دوست گرامی من امروز منزل یکی از دوستان ورژن 83 با موتور وتنظیمات usal بدون مشکل برروی400 کروزر دیدم استفاده میکرد:eek:k:

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: mohsen8

edres_osman

کاربر
2008-11-07
10
7
باسلام ببخشيدمادوتاسوال داريم يكى اينكه آياتيونراين دستگاه سيگنال هاىs2روساپورت ميكنه ودومى اينكه واقعاتمام كانال هاىhdروبازميكنه باتشكر

mnb222

کاربر
2010-10-12
6
6
.ایا pip این دستگاه دو کانال به صورت همزمان نشون میده یا یک کانال به صورت فریم فریمه

2. ایا شبکه کردنم این ریسیوربه خوبی انجام میشه - وبعد از شبکه کردن مستقیم بدون نیاز usb میشه دستگاه ابگرید کرد -ومیشه فیلهای ریسیور از تو کامپیوتر کنترل کرد یا بر عکس

3. ایا باریختن پلا گین جدید پلاگین قبلی پاک میشخ اگه ار پس ت کلیف امکانات پلاگین قبلی چی میشه

4. من تو فروم ها که تحقیق میکردم مثلا برای سی سی کم یه پلا گین بود برای دانگل یه پلاگین پلاگینی هم بود که اطلاعات کانال روی صفحه بیشتر نشون میداد ایا پلا گینی هست که همه امکانات توش باشه (مخصوصا ساپورت همزمان دانگل وسی سی کم)

5.تو معرفی این دستگاه خوندم که میشه اسکین های منو رو تغیر داد ایا این امکان وجود داره

6. ایا واقعا امکان نصب انگما دو روی دستگاه وجود داره یا در حد حرفه

7.ایا ادم خودش میتونه پلاگین هارو ویرایش کنه وامکانت اونارو به هم منتقل کنه

8. ساپورت سی سی کم ودانگل و موتور گردون دستگاه (البته نه روی یوژوال) چطوره اذیت نمیکنه

9.ایا مشخصاتی روی پنل دستگاه نشون میده میزان نورش خوبه و از فاصله نیم متری (فاصله من تا ریسیور) به راحتی دیده میشه

10.ایا امکان ویرایش کدها به صورت دستی توی دستگاه وجود داره

11.سرعت منو وتعویض کانال دستگاه خوبه یا کم واعصاب خورد کنه اوایل میگفتن این دستگاه زیاد هنگ میکنه ایا این مشکل در نرم افزار های جدید حل شده یا واقعا یه مشکل اساسیه

12.قدرت تیونر دستگاه روی کانالای hd که حساس ترن چطوره معمولیه -خوبه یا عالیه

13.ایا کانالای مسیر سیروس باز میشه کانال پریمایر لیگ tv چی در مسیر 10 درجه مخصوص لیگه انگلیسه

.14ما تلوزیونمون hd نیست ولی کامپونت داره ایا میشه کانالای hd رو از طریق خروجی کامپونت یا av دستگاه دید (یعنی نشون میده)

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
تذکر:
کاربران محترم لطفا به مطالب وتوضیحات موجود در بخش ها توجه داشته باشید وبرای راحتی کار خودتان لطفا طومار ارسال نکنید!
این سایت نه فروش رسیور دارد ونه اینکه نماینده ایکس کروزر برای ما فعالیت میکند همکاران به اندازه معمول برای روشن شدن کاربران مطالب وتوضیح وفایل قرار داده اند.

mohsen8

کاربر افتخاری
2010-09-27
514
1,661
سلام دوست عزیز من بتازگی این دستگاه رو خریداری کردم و فقط چند سئوالی که داری رو میتونم راهنمایید کنم.1-این دستگاه هر دو کانالی که فرکانس مثل هم داشته باشند رو میتونه همزمان با هم نشون بده حتی میشه جای اونا رو تعقیر داد2-دو کانالی که هم فرکانس باشند رو میتونه همزمان ظبط کنه و شما میتونیدهمزمان چند کانال هم فرکانس دیگه تماشا کنید3-من از نصاب پرسیدم گفت پلاگین یک بار کافیه که نصب بشه و اون نرم افزار و ورژن دستگاهه که باید ارتقاع پیدا کنه3-من بعضی از اسکین های منو رو تعقیر دادم 4-بله پلاکین ها رو میتونی خودت باUSB بهش انتقال بدی5-من دیش گردون دارم و تنها وقتی که ازسئویچ پشت دستگاه آف و اون میکنم باید دوباره براش درجه شرق وغرب رو تعریف کنم البته دوستان تو سایت فرمودند مشکل نرم افزاره و با ریختن ورژن جدید این مشکل حل میشه ولی مشکل خواصی با دیش گردون ندارم6-cccam رو عالی ساپورت میکنه من خودم دارم7-نور پنل دستگاه عالیه حتی تو منو گزینه حداقل و حداکثر نور آرم ایکس کروز را داره8-بله کدهای بیس رو میشه ویرایش کرد8-سرعتش بد نیست ولی برای ردیف کردن کانالها اگه بخوای خیلی سریع این کار رو بکنی بعضی وقتها هنگ میکنه9-قدرت تیونرش عالیه10- با cccam نه تنها کانالی که نام بردی(اولی) بلکه خیلی از شبکه های دیگه رو باز میکنه11-اگه کامپونت پنج فیش داشته باشه میشه کیفیت مثل اچ دی میشه.امیدوارم تونسته باشم حتی خیلی کم کمک کرده باشم.

pouya7810

Banned
2009-06-16
53
69
44
با سلام
من 400hd دارم.زمانی که برای دیدن فوتبال خارجی زنده از شبکه 3 گزینه coconut رو از منو plugin استارت میکنم ، میتونم فوتبال رو تماشا کنم.اما بعد از مدتی که کانال رو عوض میکنم و برمیگردم ، میبینم گزینه started از منو پلاگین حذف شده و دیگه نمیشه فوتبال رو تماشا کرد.با استارت مجدد coconut هم دیگه درست نمیشه و مجبورم رسیور رو ریست کنم.من از پلاگین تاریخ 1.2.2011 استفاده میکنم.ممنون میشم راهنمایی کنین.در ضمن من از دانگل میکروباکس هم استفاده میکنم.با تشکر.

rima13

کاربر
2009-05-04
3
10
47
سلام
من انیگما رو نصب کردم اما پاکش کردم حالا میخوام maxiboot ‎پاک بشه و باL2.23 لود بشه ولی لودر ریسیور رو نمیشناسه چه طور ریسور رو به حالت اول برگردونم؟

mohsen8

کاربر افتخاری
2010-09-27
514
1,661
سلام دوستان من یک مشکل عجیب در گرفتن شبکه های جهت نیل ست با دیش گردان دارم .بعضی وقتها روی این جهت سیگنال داره ولی بیشتر وقتها سیگنال نداره- مثلا امروز صبح ساعت 9 سیگنال داشت و شبکه ها قابل دریافت بود ولی الان که ساعت 20 شب هست از سیگنال خبری نیست؟ به نظر شما مشکل کجاست؟

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: kyzar

mohsen8

کاربر افتخاری
2010-09-27
514
1,661
دوستان آیا با کروز 400 میشه از تصاویر دریافتی عکس گرفت؟

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: kyzar
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا