تاپیك ويژه پرسش وپاسخ هايويون وهايويژن و ايكلاس

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

hamid_121

مدیر بازنشسته
2010-07-25
1,206
8,538
من دیروز پکیج بیس رو داشتم اما امروز قطع شده یعنی دیشب خیلی عجیبه که بقیه ظاهرا خیلی وقته نداشتنش آخرین اخبار رو هرکی داره لطفا قرار بده

درود
تا دیشب شبکه های rai1وrai2,rai3.rai4
وab4و3 ab
باز بود وباقی شبکه ها
بسته !!!! امروز چک نکردم

آخرین ویرایش:

amiryazdani138

کاربر
2010-11-16
70
124
سلام دوستان رسیور من hivion 9696x pvr می باشد می خواستم ببینم بدون داشتن کارت دی وی بی می توانم از شیرینگ استفاده کنم؟ لطفا طریقه استفاده از شیرینگ راتوضیح دهید؟ وایا برای دیدن کانال های کارتی به هنگام استفاده از شیرینگ باید رسیور به طور دایم به اینترنت وصل باشد؟

morey

کاربر
2010-08-16
1
0
باسلام وتشکر اززحمات شما عزیزان
می خواستم بپرسم که چگونه میتوانم از رسیور xpvr9696بکاپ بگیرم (لیست کانالها)
ممنون میشم ازراهنمایی شما

hamid_121

مدیر بازنشسته
2010-07-25
1,206
8,538
باسلام وتشکر اززحمات شما عزیزان
می خواستم بپرسم که چگونه میتوانم از رسیور xpvr9696بکاپ بگیرم (لیست کانالها)
ممنون میشم ازراهنمایی شما

با درود
به ترتیب مراحل زیر رو دنبال کن
منو+نصب+انتقال داده ها+اپلود به usb
وارد که شدی نوشته اطلاعات نرم افزار را انتقال بده
وزیریش باز نوشته اطلاعات کانال را انتقال بده
:eek:k:

hamid_121

مدیر بازنشسته
2010-07-25
1,206
8,538
سلام دوستان رسیور من hivion 9696x pvr می باشد می خواستم ببینم بدون داشتن کارت دی وی بی می توانم از شیرینگ استفاده کنم؟ لطفا طریقه استفاده از شیرینگ راتوضیح دهید؟ وایا برای دیدن کانال های کارتی به هنگام استفاده از شیرینگ باید رسیور به طور دایم به اینترنت وصل باشد؟

درود
اگر از شرینگ اینترنتی استفاده کنید
حتما باید به اینترنت وصل باشید و اگر از هوایی((( دانگل))))
استفاده کنید که با استفاده از یک دیش جدا وگرفتن مسیر
یوتلست دبلیو 3 و 6براحتی میتونید شرینگ رو برقرار کنید:eek:k:

آخرین ویرایش:

siyamak.sadri

Banned
2010-05-23
74
44
44
درود
سلام سوالی داشتم ایکلاس 9595 x PVR دارم نرم افزار جدید 11303ودوباره نرم افزاره 11277 راوارد کردم پیغامانگلیسی امد ودوباره نرم افزار 11303 را وارد کردم خود به خود تنظیم کارخانه شد ودیگه چیغام انگلیسی نمیاد وشبکه ها رادوباره سرچ کردم ردیف شد میخواستم مشکل از کجاست مرسی از جوابت :in_love:

آخرین ویرایش توسط مدیر:

hamid_121

مدیر بازنشسته
2010-07-25
1,206
8,538
سلام سوالی داشتم ایکلاس 9595 x PVR دارم نرم افزار جدید 11303ودوباره نرم افزاره 11277 راوارد کردم پیغامانگلیسی امد ودوباره نرم افزار 11303 را وارد کردم خود به خود تنظیم کارخانه شد ودیگه چیغام انگلیسی نمیاد وشبکه ها رادوباره سرچ کردم ردیف شد میخواستم مشکل از کجاست مرسی از جوابت :in_love:

درود
یکی از قابلیت های نرم افزار های جدید رفع این پیغام است
شما وقتی از نرم افزار قدیمی استفاده میکنید با این مشکل
مواجه میشوید وقتی هم که نرم افزار جدید استفاده میکنید
این پیغام بر طرف میشود
:eek:k:

amiryazdani138

کاربر
2010-11-16
70
124
درود
سلام دوست عزیز.ممنون از راهنماییتون. رسیور من hivion 9696x pvr می باشد به نظر شما از شیرینگ هوایی استفاده کنم بهتر است یا از از شیرینگ اینترنتی؟ در ضمن من کارت دی وی بی ندارم و اینترنتم دیال اپ می باشد. با تشکر

آخرین ویرایش توسط مدیر:

goldenferi

کاربر
2008-07-22
206
519
سلام دوست عزیز.ممنون از راهنماییتون. رسیور من hivion 9696x pvr می باشد به نظر شما از شیرینگ هوایی استفاده کنم بهتر است یا از از شیرینگ اینترنتی؟ در ضمن من کارت دی وی بی ندارم و اینترنتم دیال اپ می باشد. با تشکر
با عرض معذرت از hamid_121 عزیز.
شما اگه بخوای از شرینگ هوایی استفاده کنید چون رسیور شما دو تیونره نیست حتما باید از دانگل استفاده نمایید.( برای اطلاعات بیشتر به بخش دانگل مراجعه کنید.)
چنانچه بخواهید از شرینگ اینترنتی استفاده نمایید با دایال آپ هم میشه.و نیازی به کارت دی وی بی هم نیست.ولی باز هم باید اکانت ماهانه استفاده نمایید که شرح کامل آن نیز در بخش مربوطه وجود دارد.در ضمن تجهیزات شما شامل یک کابل rs232 و کامپیوتر نزدیک رسیور هم باید باشد.ولی با اینترنت adsl بهتر نتیجه میگیرید.
در نتیجه هر دو انتخاب شما دردسر هاش به یک اندازه هست.پس تصمیم آخر با خود شماست!

bikhiyal

کاربر
2010-10-27
4
6
41
با سلام برای وصل کردن رسیور به کامپیوتر ازطریق کابل 232 ایا نیاز به نرم افزار خاصی هست تا بتوانم برنامه را برروی دستگاهانجام دهم از یک فروشنده نرم افزار پرسیدم گفت که به اسکای استار نیاز هست لطفا راهنمایی کنید باتشکر.

adel2009

مدیریت کل سایت
2009-06-15
10,502
47,857
با سلام برای وصل کردن رسیور به کامپیوتر ازطریق کابل 232 ایا نیاز به نرم افزار خاصی هست تا بتوانم برنامه را برروی دستگاهانجام دهم از یک فروشنده نرم افزار پرسیدم گفت که به اسکای استار نیاز هست لطفا راهنمایی کنید باتشکر.
با درود
شما برای انتقال برنامه به دستگاه شما از طریق کامپیوتر با کابل r232 که دستگاه شما را آپدیت کنید
نیاز به لودر دارید شما به اینجا مراجعه کنید وجوابتون راحتما می گیرد موفق باشید

http://1.irantks.biz/showthread.php?t=679

toghrol2002

کنترل سایت
2007-06-25
4,297
20,917

سلام عزيز معلومه اينترنتي بهتره . ولي چون كمي هزينه داره از همان شرينك هوايي استفاده كن موفق باشي ...

amiryazdani138

کاربر
2010-11-16
70
124
سلام دوستان. رسیور من hivion 9696x pvr می باشد می خواستم ببینم چطوری می توان کدهای 32 رقمی ، 24 رقمی ، 40 رقمی و... را به رسیور وارد کرد. درضمن من نحوه وارد شدن به منو کددهی رو میدونم . فقط می خواستم بدونم چطوری کدهایی با تعداد ارقام مختلف به رسیور وارد کنم. مثلا من سافتکم هایی را به رسیور انتقال دادم. وقتی وارد منو کددهی می شوم جای 24 رقم وجود دارد . حال چگونه من کد 32 رقمی رابه صورت دستی وارد رسیور کنم؟ باتشکر

hamid_121

مدیر بازنشسته
2010-07-25
1,206
8,538
سلام دوستان. رسیور من hivion 9696x pvr می باشد می خواستم ببینم چطوری می توان کدهای 32 رقمی ، 24 رقمی ، 40 رقمی و... را به رسیور وارد کرد. درضمن من نحوه وارد شدن به منو کددهی رو میدونم . فقط می خواستم بدونم چطوری کدهایی با تعداد ارقام مختلف به رسیور وارد کنم. مثلا من سافتکم هایی را به رسیور انتقال دادم. وقتی وارد منو کددهی می شوم جای 24 رقم وجود دارد . حال چگونه من کد 32 رقمی رابه صورت دستی وارد رسیور کنم؟ باتشکر

درود
شما به این تایپیک مراجعه کنید

http://1.irantks.biz/showthread.php?t=4948

آخرین ویرایش:

habib_2008

کاربر
2009-04-22
11
1
با سلام
من چطوری می توانم اکانت برای رسیور بگیرم لطفا مرا راهنمایی کنبد
باتشکر

saeid.x2x

کاربر
2010-06-21
1
0
39
سلام دوستان من یه هاویون 9090x دارم با مدل a126قدیمی فقط اپدیت نمیشه کسی هست کمکم کنه

samsat

مدیر بازنشسته
2009-06-07
1,212
7,857
47
شیرینگ هوایی

سلام منظوراز شرينك هوايي چیست مرسی از جوابت ؟؟؟؟
با سلام.دوست عزیز برای استفاده از شیرینگ هوایی یا باید رسیور 2 تیونر داشته باشی یا دانگل تهیه کنی. که در هر دو حالت باید دیش و ال ان بی در مسیر یکی از ماهواره های دارای شیرینگ تنظیم و نصب کنی.برای اطلاعات بیشتر به ادرس زیر برو.
http://1.irantks.biz/forumdisplay.php?f=347

samsat

مدیر بازنشسته
2009-06-07
1,212
7,857
47
با سلام
من چطوری می توانم اکانت برای رسیور بگیرم لطفا مرا راهنمایی کنبد
باتشکر

با اجازه از حمید عزیز:
دوست گرامی در ابتدا اگر رسیورتون آیکلاس و یا هر مدل دیگه ای هست مشخصات اون رو کامل ذکر کنید تا دقیق راهنمایی بشین. اگر رسیورتون ورودی LAN داره و یا از کارت دی وی بی استفاده میکنید در صورت داشتن ADSL, میتونید از اکانت و شیرینگ اینترنتی استفاده کنید که باید به ادرس زیر برید.
برای اکانت :CCCAM
http://1.irantks.biz/forumdisplay.php?f=599
و برای اکانت GBOX:
http://1.irantks.biz/forumdisplay.php?f=600

اگر هیچ کدوم از موارد بالا در دسترس نیست میتونید از شیرینگ هوایی و دانگل استفاده کنید. برای اطلاع به ادرس زیر سر بزنید.
http://1.irantks.biz/forumdisplay.php?f=347
موفق باشید.

amiryazdani138

کاربر
2010-11-16
70
124
سلام دوستان. یه سوال داشتم اینکه ما از کجا بفهمیم رسیورمان دوتیونره است یا تک تیونره؟ واصلا تیونر چیست و به چه دردی می خوره؟

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا