تاپیك ويژه پرسش وپاسخ هايويون وهايويژن و ايكلاس

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

adamak2

کاربر
2010-08-13
8
41
با سلام
دوستان من چند وقتی هست که با رسیور 9696 فول اچ دی ای کلاس با مشکل قطع سیگنال مواجه هستم یعنی من وقتی در حال تماشای کانالهای استانی در ماهواره اینتل ست 902 هستم و میخوام کانالهای هاتبرد رو بزنم با قطع شدن سیگنال مواجه میشم باید تنظیمات دیش رو کلی دستکاری کنم تا فرکانس بیاد نمیدونم مشکل از کجاست . ضمنا قبلا از سوئیچر استارست اسفاده میکردم که مشکل داشتم الان سوئیچر ایکلاس خریدم که باز هم همون مشکل رو دارم. اگه کسی تجربه ای داره برای این مشکل ممنون میشم منو راهنمایی کنه . با سپاس از بچه های گل و مدیران عزیز سایت .

hamid_121

مدیر بازنشسته
2010-07-25
1,206
8,538
با سلام
دوستان من چند وقتی هست که با رسیور 9696 فول اچ دی ای کلاس با مشکل قطع سیگنال مواجه هستم یعنی من وقتی در حال تماشای کانالهای استانی در ماهواره اینتل ست 902 هستم و میخوام کانالهای هاتبرد رو بزنم با قطع شدن سیگنال مواجه میشم باید تنظیمات دیش رو کلی دستکاری کنم تا فرکانس بیاد نمیدونم مشکل از کجاست . ضمنا قبلا از سوئیچر استارست اسفاده میکردم که مشکل داشتم الان سوئیچر ایکلاس خریدم که باز هم همون مشکل رو دارم. اگه کسی تجربه ای داره برای این مشکل ممنون میشم منو راهنمایی کنه . با سپاس از بچه های گل و مدیران عزیز سایت .

با درود
رسیورهای ایکلاس معمولا با سوئیچ کردن کمی مشکل دارند
شما از کابل خوب و نوع مرغوب استفاده و اتصالات فیشها
و ساعت ال ان بی رو چک کنید:eek:k:

amiryazdani138

کاربر
2010-11-16
70
124
سلام دوستان. یه سوال داشتم اینکه ما از کجا بفهمیم رسیورمان دوتیونره است یا تک تیونره؟ واصلا تیونر چیست و به چه دردی می خوره؟

Heavy

کاربر
2010-07-24
25
237
44
سلام دوستان. یه سوال داشتم اینکه ما از کجا بفهمیم رسیورمان دوتیونره است یا تک تیونره؟ واصلا تیونر چیست و به چه دردی می خوره؟

دوست عزیز شما مدل رسیورت رو بگو معلوم میشه که چند تیونر است..

تیونر به سوکت پشت رسیور می گویند که سیمی که از lnb اومده میخوره بهش و شما تصاویر ماهواره رو میبینی ....

تلویزیون هم تیونر داره همون فیش آنتن هوایی پشت بوم منزلتون که اومده خورده بهش ...
تیونر یعنی این اگر دو تا تیونر پشت رسیور شما باشه یعنی دو تیونر ...

موفق باشی ..
..:eek:k::eek:k:

Heavy

کاربر
2010-07-24
25
237
44
ا DVBS Loader چیست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ترجیح دادم اینجا این سوال رو کنم .... ممنون اگر کسی بلده جواب بده ..

goldenferi

کاربر
2008-07-22
206
519
دوست عزیز شما مدل رسیورت رو بگو معلوم میشه که چند تیونر است..

تیونر به سوکت پشت رسیور می گویند که سیمی که از lnb اومده میخوره بهش و شما تصاویر ماهواره رو میبینی ....

تلویزیون هم تیونر داره همون فیش آنتن هوایی پشت بوم منزلتون که اومده خورده بهش ...
تیونر یعنی این اگر دو تا تیونر پشت رسیور شما باشه یعنی دو تیونر ...

موفق باشی ....:eek:k::eek:k:

دوست عزیز :
تیونر به چیپ ستی می گویند که کار جستجوی سیگنال را در وسایل الکترونیکی انجام میدهد.و بر خلاف اطلاعات heavy عزیز ربطی به داشتن چند تا سوکت آنتن در پشت تلویزیون نداره.به طور مثال تلویزیونهای دو تیونره یک ورودی آنتن دارند!
مثلا اگر تلویزیونی دو تیونر داشته باشد شما می توانید از طریق آنتن هوایی همزمان دو شبکه تلویزیونی آنالوگ را ببینید.در رسیور ها هم به همین صورت است.اگر رسیوری دو تیونری باشد شما برای دریافت سیگنال از دو دیش همزمان مشکلی ندارید.البته در رسیور ها این آپشن برای دریافت سیگنال تصویری و دیتا به طور همزمان کاربرد دارد که شما می توانید از شرینگ هوایی استفاده کنید.و کانال های کارتی را در بعضی مسیر ها راحت مشاهده کنید.برای اطلاع از نوع رسیورتون می توانید به بخش مربوطه و برای اطلاع از شرینگ هم میتوانید از بخش مربوطه راهنمایی بگیرید.
در ضمن دوستانی که اطلاع کمی دارند خواهشا در ارسال پست و راهنمایی دیگران دقت کنند.
موفق باشید.

samsat

مدیر بازنشسته
2009-06-07
1,212
7,857
47
با سلام
با سلام. دوستان برای اینکه در رسیورهای آیکلاس کمتر با مشکل سوییچ مواجه بشن سعی کنن از سوییچرهای stargold و یا premium استفاده کنند. این دستگاه ها با سایر سوییچها تا حدودی مشکل دارن.

amiryazdani138

کاربر
2010-11-16
70
124
سلام دوستان رسیور من hivion 9696x pvr می باشد. می خواستم ببینم چند تیونره است؟ از کجا بفهمم؟

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: special

calaway

کاربر
2010-03-13
21
14
35
با سلام آیا میشه کاری کرد رسیور هایویون 9696xpr فرمت های دیگه ای مانند avi یا حتی dvd رو بخونه

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: special

Heavy

کاربر
2010-07-24
25
237
44
با سلام آیا میشه کاری کرد رسیور هایویون 9696xpr فرمت های دیگه ای مانند avi یا حتی dvd رو بخونه

دوست عزیز میشه کاری کرد که فایلهای مثل avi رو به mpeg تبدیل کنی و با رسیور بخونی ...
با برنامه های convertor این کار رو میشه کرد مثل any video convertor شاید خود شما اطلاع داشته باشید..

خود رسیور هم اگه بخواد این فرمت ها رو ساپورت کنه باید نرم افزار اصلیش تغییر کنه که اون هم دست سازندست اگر بعدها این برنامه رو بیرون بدهند....
:eek:k::eek:k::eek:k:

special

کاربر
2010-05-18
6
3
با سلام بنده یک رسیور 9191 دارم فایل کلین رو روش زدم به اصطلاح کلین نصفه کردم
آخه همینجور پشت سر هم ریست میشد و نه با یو اس بی و نه با کابل نرم افزار قبول میکرد
حالا همچنان هم همین مشکل رو داره بعد از کلین نصفه این ارور رو میده همچنن (ارور آیدی مچ نیست)
و روی پانل رسیور این اعداد ظاهر میشه 380-200101-2001
ممنون میشم کمک کنید

hamid_121

مدیر بازنشسته
2010-07-25
1,206
8,538
با سلام بنده یک رسیور 9191 دارم فایل کلین رو روش زدم به اصطلاح کلین نصفه کردم
آخه همینجور پشت سر هم ریست میشد و نه با یو اس بی و نه با کابل نرم افزار قبول میکرد
حالا همچنان هم همین مشکل رو داره بعد از کلین نصفه این ارور رو میده همچنن (ارور آیدی مچ نیست)
و روی پانل رسیور این اعداد ظاهر میشه 380-200101-2001
ممنون میشم کمک کنید

درود
شما نباید از فایل کلین استفاده میکردید
به احتمال زیاد ایدی رسیور رو پاک کردید
یک باز نرم افزار کارخونه ای رو از طریق کابل و
رایانه بهش تزریق کنید
:eek:k:

special

کاربر
2010-05-18
6
3
درود
شما نباید از فایل کلین استفاده میکردید
به احتمال زیاد ایدی رسیور رو پاک کردید
یک باز نرم افزار کارخونه ای رو از طریق کابل و
رایانه بهش تزریق کنید:eek:k:
میشه لینک نرم افزار کارخونه ایی رو واسه دانلود قرار بدین

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: arash3400

special

کاربر
2010-05-18
6
3
دوست عزیز هر نرم افزاری که میزنم ارور آیدی میده چه کار کنم؟

• Like

special

کاربر
2010-05-18
6
3
ببخشید مجبور بودم اسپم بزنم اما چاره چیه؟کارم گیر هستش

hamid_121

مدیر بازنشسته
2010-07-25
1,206
8,538
دوست عزیز هر نرم افزاری که میزنم ارور آیدی میده چه کار کنم؟

ببخشید مجبور بودم اسپم بزنم اما چاره چیه؟کارم گیر هستش

درود
اگر به هیچ وجه برنامه قبول نمیکنه وارور ایدی میده
پس باید از طریق پروگرامر بهش برنامه داد تا درست شه
:eek:k:

exking

کاربر
2010-11-26
1
0
salam
bebakhshid ke man fonte farsi nadaram
man emrooz ye receivere iclass 9696 kharidam va ba ye moshkel movaje shodam, dastgahe man ba mahvareye hotbird va eutelsat vasl hast ke hardo LNB 2fish darand va be ye receivere dige ham vasl hastand, alan man tamame ferekans haye hotbird va eutelsat ro migiram bejoz 10721 ke hich signali azash nemigiram, lotfan mano rahnamaee konid

samsat

مدیر بازنشسته
2009-06-07
1,212
7,857
47
salam
bebakhshid ke man fonte farsi nadaram
man emrooz ye receivere iclass 9696 kharidam va ba ye moshkel movaje shodam, dastgahe man ba mahvareye hotbird va eutelsat vasl hast ke hardo LNB 2fish darand va be ye receivere dige ham vasl hastand, alan man tamame ferekans haye hotbird va eutelsat ro migiram bejoz 10721 ke hich signali azash nemigiram, lotfan mano rahnamaee konid
با سلام.
:busted_red:دوست عزیز اینجا یک فروم فارسی هستش. پستهای بعدی رو حتما فارسی ارسال کنید تا حذف نشن.:busted_red:
در مورد سوالتون چک کنید ببینید با اتصال مستقیم ال ان بی به رسیور در پشت بام هم همین مشکل وجود داره یا تنها پس از اتصال سیم به سوییچ و رسیور این مشکل هست؟
اگر بالا تصویر دارید و در منزل بدون سیگناله, در صورت سالم بودن اتصالات و سوییچ, شما مشکل سیم داری . مشکلی که بارها خودم حتی با کابل کرمان با سیگنال 10720 داشتم . با سیم از جنس دیگه امتحان کن حتما مشکل برطرف میشه.

• Like
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا