درود بر شما حميد جان
ممنونم که نرم افزار اين مدل رو برام گذاشتي، اگه امکانش هست نحوه آپگريد کردن اين رسيور رو هم بهم بگين ، ممنون مي شم،
در ضمن فکر کنم که اين رسيور اصلي باشه چون هم روي خود دستگاه (جلو و پشت) و هم روي کارتن اون made in koria هک شده،
من توي بندر گناوه در استان بوشهر زندگي ميکنم جايي که روزانه مدل هاي مختلفي از رسيور ها به بازار مياد از طريق قاچاق از کشور هاي عربي ، شايد هم به اين دليل باشه که هنوز اين مدل زياد براي شما جا نيافتاده.
باز هم از تمامي زحماتي که ميکشي سپاسگذارم اميدوارم که هميشه پايدار باشي:bs_iloveyou:
سلام من یه x9696htmi گرفتم که پیغام چینی بودن میده،لطفا بگین چکار کنم که پیغامه بره.ممنونم.
درود
دوست عزیز تا اونجایی که من اطلاع دارم
مدل ایدی این رسیورs9f4a126 هست
در هرصورت زیاد از اصل بودن این رسیور
مطمئن نیستم و توصیه میکنم اپگرید نکنید
بترین کاراینه که از فروشندتون بخواهید که این کاررو براتون انجام بده
این نرم افزار رسیور شما طبق مدل ایدی که ذکر کردیدk:
29E3USB_CAS.zip (1,022.3
سلام آقا حميد
من اين نرم افزاري که برام گذاشتي رو طبق دستوري که دادي اجرا کردم ولي رسيور اين نرم افزار رو نمي شناسه چون سريال اي دي نرم افزاري که برام گذاشتي s9f2a126 هست ولي سريال دستگاه من s9f4a126 ، براي همين دستگاه نرم افزار رو قبول نمي کنه، خواهشاً اگه نرم افزاري با اين سريال موجود هست رو برام بزارين.
از تمامي زحماتي که در اين بخش مي کشيد سپاسگذارم.
سلام آقا حميد
من اين نرم افزاري که برام گذاشتي رو طبق دستوري که دادي اجرا کردم ولي رسيور اين نرم افزار رو نمي شناسه چون سريال اي دي نرم افزاري که برام گذاشتي s9f2a126 هست ولي سريال دستگاه من s9f4a126 ، براي همين دستگاه نرم افزار رو قبول نمي کنه، خواهشاً اگه نرم افزاري با اين سريال موجود هست رو برام بزارين.
از تمامي زحماتي که در اين بخش مي کشيد سپاسگذارم.
با سلام.
من اصلا از رسیور و ماهواره چیزی سر در نمیارم.فقط میدونم یه دیش داره و ال ان بی.همین.
میخواستم بدونم میشه وقتی دیش داره کانالهای استانی رو میگیره،کانال دیگه اه هم گرفت؟فقط یک دیش داره.ال ان بی هم نمیدونم چند تاست.رسیور هم آیکلاس 9898 هست.و روی ku-intelsat هست.
با تشکر.
درودسلام من آکلاس 9696 معمولی دارم ولی چینی هستش و از پچ قدیمی 11160 یا 11228 استفاده می کنم مشکلم ندارم ولی تو پچ ها جدید زبان فارسی کامل شده و مثل گذشته نیست و می ترسم از پچ های جدید استفاده کنم و پیغام تغلبی ظاهر بشه حالا شما پچی سراغ ندارید که زبان فارسی توش کامل باشه و به دستگاه چینی هم بخوره.
اگه استفاده کنم و پیغام بیاد دیگه رفع نمیشه؟
روی ایکلاس 9696 فایل کلین و ریختم . الان دیکه هیچ نرم افزاری نمیگیره روی کامپیوتر پیغام no id و روی تصویر تلوزیون پیغام no software میاد
لطفا راهنمایی کنید
کاربرانی که اقدام به پاسخگویی میکنید درخواست را بدقت بخوانید!روی ایکلاس 9696 فایل کلین و ریختم . الان دیکه هیچ نرم افزاری نمیگیره روی کامپیوتر پیغام no id و روی تصویر تلوزیون پیغام no software میاد
لطفا راهنمایی کنید
سلام.ریسیور من 9797xn pvr hdmi هست.سافتکمو از طریق usb قبول نمیکنه.مینویسه فایل غیر قابل پخش
باسلام ریسیور9898hdmiدارم استانیهارو که سرچ میکنم فرکانس10962رو نمیاره یعنی سیگنال نمیده ولی با ریسیور دیگه میاره در ضمن پروگرام11320رو هم ریختم مشکلی نداشت دو جهت هاتبرد ونیل رو به خوبی میگیره لطفآ راهنمایی کنید