microbox2010
کاربر
- 2006-10-17
- 355
- 1,096
مکروباکس تعویض قطعه فعال نیست... اما ظاهرا در سریالهای جدید و اون دانگلهایی که اخیرا وارد بازار شده هلاسست وصله که تو ایران نیومد....
مکروباکس تعویض قطعه فعال نیست... اما ظاهرا در سریالهای جدید و اون دانگلهایی که اخیرا وارد بازار شده هلاسست وصله که تو ایران نیومد....
دوست عزيز ميشه شماره سريال ميكرو را بگيدبا سلام
امروز 4شنبه مورخ 24/12/90 ساعت 7صبح
شرینگ جهت هلاست میکرو قطعه تعویضی با کیفیت مطلوب وصل می باشد
باتشکر
با سلامدوست عزيز ميشه شماره سريال ميكرو را بگيد
دوستان اين جور كه بوش مياد منتظر درست شدن نباشيد بايد سر كيسه رو شل كردو به دستورات كه به زودي داده ميشود در جهت خريد قطعه جديد گوش فرا داد
دوستان ياد اون جوك معروف افتادم كه همه بلدند . جريان رضا شاه و عوارض سر پل بله بله
phgh بنده هم نگران نديدن فوتبال هستم به نظر من شرينگ فقط فوتبال البته در مورد صدا و سيما بگم حالا چها رتا اومدند فوتبال درست و حسابي زيبا پر گل كم حاشيه با اخلاق بدون تتو زير ابرو مدل مو (رونالدو) را پخش ميكنه بده البته ببخشيد شوخي كردمای کاش قبل از سال جدید شیرینگ وصل میشد .
در طول ایام نوروز که لیگ های اروپائی تعطیل نیست ولی تلویزیون ما عملاً فوتبال را تعطیل می کنه . اگر شیرینگ وصل میشد ، حداقل می تونستیم از اون طریق فوتبال های روز اروپا را پیگیری کنیم.
البته ناگفته نمامد که تلویزیون ایران هم که به بارسا تی وی تبدیل شده و زمانهایی هم که فوتبال نشون میده ، فقط بازی های بارسلونا را می تونیم ببینیم.:IRSATa30:
اقا شما چه قطعه اي عوض كرديد كه از شما بازه . من و بيشتر بچه ها قطعه عوض كرديم پس چرابستس علي اقا كه ماشالله نكنه دوست گرامي مارو گذاشتي سر كار لااقل اسم ميكرو شماره سريال يا يه راهنمائي بكن ما هم راه شمارو بريم دستت درد نكنه لااقل شما نجاتمون بده از دست اين برنامه هاي صدا و سيمابا سلام
امروز 5شنبه ساعت 7صبح شرینگ جهت هلاست
میکرو قطعه تعویضی با کیفیت مطلوب برقرار می باشد
با تشکر