تاپیک اعلام وضعیت شرینگ میکروباکس 1 در جهات مختلف

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

masoud1354

کاربر افتخاری
2010-02-28
1,480
5,010
49
سریال 1036 همچنان قطع کامل و اکسپایر
با ریختن نرم افزار 1.83 روی دانگل با شماره سریال 1036 پروتکل به میکرو تغییر کرده است . کسی راه حل را می داند ؟

Champion

کاربر
2009-02-05
101
545
با ریختن نرم افزار 1.83 روی دانگل با شماره سریال 1036 پروتکل به میکرو تغییر کرده است . کسی راه حل را می داند ؟

با درود :
دوست عزیز جنابعالی اگر واقعاً خواهان راه اندازی دانگلتان می باشید باید جهت دیش دریافت شرینگ را از
w3 به هلاست تغییر دهید، اگر با انجام این کار شرینگ بر روی دانگلتان فعال شد که خوشا به حالتان می شود و از دیدن کانالها لذت خواهید برد، در غیر اینصورت جنابعالی نیز باید منتظر بمانید تا مسئولین تیم شرینگ نرم افزار ورژن جدید را ارائه نمایند، با انتقال ورژن جدیدی که بزودی ارائه خواهد شد مشکل حضرتعالی و همچنین سایر دوستانی که با آی سی فلش های جدید با مشکل مواجه شده اند رفع خواهد شد.

kopenhak84

کاربر
2009-06-27
160
417
54
ضمن تبريك سال نوي پارسيان خدمت دوستان به ويژه اقاي علي خان

خواهشن يه فكري براي سريالهاي 1036 بكنيد خدا وكيلي مرديم. اگه هم نميشه بگيد فكري بكنييم. يه دانكل ديگه بخريم .خلاصه اول سالي حالمونو نگير .فقط خلاصمون كن. اين كه نميشه هي عده رو گذاشتي منتظر (سركار) پولي چيزي بايد بديم بگيد. بابا دلمون تنگ شده براي ديدن يه فوتبال بي منت. اگه از دست شما هم كاري ساخته نيست بگيد

kopenhak84

کاربر
2009-06-27
160
417
54

خواهشن يه فكري براي سريالهاي 1036 بكنيد خدا وكيلي مرديم. اگه هم نميشه بگيد فكري بكنييم. يه دانكل ديگه بخريم .خلاصه اول سالي حالمونو نگير .فقط خلاصمون كن. اين كه نميشه هي عده رو گذاشتي منتظر (سركار) پولي چيزي بايد بديم بگيد. بابا دلمون تنگ شده براي ديدن يه فوتبال بي منت. اگه از دست شما هم كاري ساخته نيست بگيد
خداي نكرده دلخوري پيش نياد .قصد جسارت نداشتم فقط درد دل بود

raza122

کاربر
2011-03-28
91
253
همکاران عزیز سریال 1090 همچنان قطع میباشد اقای علی رسیور تاریخ مصرف دانگلی که در تاریخ 10/12/1390 از شما خریداری کردم شده 19/3/2012

حالا باید چکار کنم .
اکسپایر اکسپایر

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150

دوست عزیز از دست من کاری ساخته نیست این مشکل باید از طرف سرور رفع شود و طبق اعلام مسئول سرور بزودی درست می شود اما مشخص نیست دقیقا چه زمانی توسط نرم افزاری که دو روز قبل ارائه شد مشکل چند سریال مختلف که ابتدای همه آنها 1036 رفع شده قطعه جدید تولید سال 2012 هم موجود اما کار نمی کند نیاز نیست شما پول بدهید یا قطعه دیگری تهیه نمایید صبر کنید درست شود

ALI.RISIVER

2006-10-03
2,649
21,150
همکاران عزیز سریال 1090 همچنان قطع میباشد اقای علی رسیور تاریخ مصرف دانگلی که در تاریخ 10/12/1390 از شما خریداری کردم شده 19/3/2012

حالا باید چکار کنم .
اکسپایر اکسپایر

دوست عزیز توسط ورژن جدید که بزودی ارائه می شود این مشکل رفع می شود

kopenhak84

کاربر
2009-06-27
160
417
54
دوست عزیز از دست من کاری ساخته نیست این مشکل باید از طرف سرور رفع شود و طبق اعلام مسئول سرور بزودی درست می شود اما مشخص نیست دقیقا چه زمانی توسط نرم افزاری که دو روز قبل ارائه شد مشکل چند سریال مختلف که ابتدای همه آنها 1036 رفع شده قطعه جدید تولید سال 2012 هم موجود اما کار نمی کند نیاز نیست شما پول بدهید یا قطعه دیگری تهیه نمایید صبر کنید درست شود
استاد عزيز شماره سريال من هم 1036 هستش با نرم افزاري كه گذاشتيد ريختم نشد پس شما ميگيد رفع شده ايا بايد كار خاصي بكنيم

hadi kabi

کاربر افتخاری
2009-07-05
632
2,134
25
استاد عزيز شماره سريال من هم 1036 هستش با نرم افزاري كه گذاشتيد ريختم نشد پس شما ميگيد رفع شده ايا بايد كار خاصي بكنيم
دوست عزیز علی گفتن برخی از سریالهای مشکلشون رفع شد

hadi kabi

کاربر افتخاری
2009-07-05
632
2,134
25
سلام علی جان من تعجب میکنم قبلا سرور سریالی که باید اکسپایر میشد شاید یک ثانیه طول نمیکشید اکسپایر میشد و الان سریالی که باید از حالت اکسپایر خارج شود اینطور نیست!!!!؟؟ الان حدود یک ماه است ولی مشکل رفع نشده

ALI.RISIVER

2006-10-03
2,649
21,150
قبلا دریافت لاگ دانگل توسط سرویس ota بر اساس ابتدای سریال بود مانند سریال های که ابتدا آنها 090 -091 بود که الان همگی غیر فعال هستند اما از این به بعد این طور نیست و ملاک کل سریال 10 یا 12 رقمی و باید این سریال ها در نرم افزارهای جدید تعریف شود و بر اساس هر سریال یک تاریخ اکسپایر معین بعد از نصب نرم افزار ایجاد می شود اگر یک عدد هم تفاوت داشته باشد نرم افزار کارایی ندارد نمونه بارز هم نرم افزار چند روز قبل که مشکل چند سریال رفع کرد لطفا کاربرانی که نتیجه مثبت بعد از نصب نرم افزار مشاهده کردن در همین تاپیک جهت اطمینان دیگر دوستان اعلام کنند سریال دیگر قطعات هم برای سرور ارسال شده جهت تنظیم ورژن جدید که بزودی ارائه می شود

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا