تاپیک اعلام وضعیت شرینگ میکروباکس 1 در جهات مختلف

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

Champion

کاربر
2009-02-05
101
545
لطفا کاربرانی که قطعه جدید دریافت کردن در این تاپیک اعلام وضعیت کنند

با درود :
دوست عزیز بنده همان روزی که جنابعالی شرایط ارسال قطعه جایگزین برای آن عده از کاربرانی که قطعات آی سی فلش آنها از سوی سرور اکسپایر گشته بود را اعلام نمودید، بنده به درخواست فامیلم که دقیقاً مشمول شرایط حضرتعالی بود یک ایمیل که حاوی مشخصات و شماره فیش واریزی و همچنین آدرس کامل پستی بود را برایتان ارسال نمودم، که حضرتعالی همان شب پاسخ ایمیل بنده را مطابق با تصویر ضمیمه شده زیر برایم ارسال نمودید،

pSazj.png

اما متأسفانه از آن تاریخ تا به امروز هیچگونه مرسوله ای را برایمان ارسال نکرده اید و همچنین اینکه تا به این لحظه هیچگونه ایمیلی مبنی بر اینکه جنابعالی مشخصات مرسوله ارسالی را برایمان فرستاده باشید وجود خارجی نداشته و به ایمیل ما نیامده است.

واقعاً جای تعجب است
!!!؟؟؟...

لطفاً به تصویر فوق و به تاریخ ارسال ایمیل توجه کنید و خودتان با تاریخ امروز مقایسه نمائید، ببینید چند روز از زمان ارسال ایمیل بنده به شما و متعاقباً جوابیه ارسالیتان برای بنده می گذرد
!!!؟؟؟...

خلاصه اینکه تا همین الآن هم هیچگونه مرسوله ای که حضرتعالی برای ما فرستاده باشید به دستمان نرسیده است
!!!؟؟؟...

دوست عزیز بنده منتظر اظهار نظر جنابعالی در خصوص این مشکل می باشم،

آخر چطور امکان دارد؟ که یک مرسوله کوچک با آن شکل و شمایل بسته بندی و شیوه ارسال مخصوص و منحصر به فردتان بعد از گذشت 20 روز نیز به دست ما نرسد، عزیز دل برادر نا سلامتی ما داخل کشور و در مرکز استان زندگی می کنیم، کرۀ مریخ که نیستیم!!!

قاعدتاً این همه زمان برای یک همچین مرسوله ای خیلی زمان زیاد و در واقع غیرعادی و شک بر انگیز است.

استاد لطفاً این موضوع را دقیقاً بررسی بفرمائید و متعاقباً بنده را نیز در جریان قرار دهید.

با تشکر از زحمات شما برای این سایت.

abassjor

کاربر
2010-12-12
180
621

دوست عزیز هنوز قطعه ای درافت نشده که اعلام وضعیت شود در صورتیکه در پاسخ میل کفته بودی به زودی ارسال می شود اطلاع خواهم داد

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150

با درود :
دوست عزیز بنده همان روزی که جنابعالی شرایط ارسال قطعه جایگزین برای آن عده از کاربرانی که قطعات آی سی فلش آنها از سوی سرور اکسپایر گشته بود را اعلام نمودید، بنده به درخواست فامیلم که دقیقاً مشمول شرایط حضرتعالی بود یک ایمیل که حاوی مشخصات و شماره فیش واریزی و همچنین آدرس کامل پستی بود را برایتان ارسال نمودم، که حضرتعالی همان شب پاسخ ایمیل بنده را مطابق با تصویر ضمیمه شده زیر برایم ارسال نمودید،

pSazj.png

اما متأسفانه از آن تاریخ تا به امروز هیچگونه مرسوله ای را برایمان ارسال نکرده اید و همچنین اینکه تا به این لحظه هیچگونه ایمیلی مبنی بر اینکه جنابعالی مشخصات مرسوله ارسالی را برایمان فرستاده باشید وجود خارجی نداشته و به ایمیل ما نیامده است.

واقعاً جای تعجب است
!!!؟؟؟...

لطفاً به تصویر فوق و به تاریخ ارسال ایمیل توجه کنید و خودتان با تاریخ امروز مقایسه نمائید، ببینید چند روز از زمان ارسال ایمیل بنده به شما و متعاقباً جوابیه ارسالیتان برای بنده می گذرد
!!!؟؟؟...

خلاصه اینکه تا همین الآن هم هیچگونه مرسوله ای که حضرتعالی برای ما فرستاده باشید به دستمان نرسیده است
!!!؟؟؟...

دوست عزیز بنده منتظر اظهار نظر جنابعالی در خصوص این مشکل می باشم،

آخر چطور امکان دارد؟ که یک مرسوله کوچک با آن شکل و شمایل بسته بندی و شیوه ارسال مخصوص و منحصر به فردتان بعد از گذشت 20 روز نیز به دست ما نرسد، عزیز دل برادر نا سلامتی ما داخل کشور و در مرکز استان زندگی می کنیم، کرۀ مریخ که نیستیم!!!

قاعدتاً این همه زمان برای یک همچین مرسوله ای خیلی زمان زیاد و در واقع غیرعادی و شک بر انگیز است.

استاد لطفاً این موضوع را دقیقاً بررسی بفرمائید و متعاقباً بنده را نیز در جریان قرار دهید.

با تشکر از زحمات شما برای این سایت.

دوست عزیز تاخیر ارسال قطعات به این دلیل که صبر کردیم تعداد مشخصی معین شود بعد ارسال گردد که از اواسط هفته قبلی ارسال شده توسط پست معمولی ارسال انجام شده که زمان بر نسبت به پیشتاز راستش هزینه پیشتاز زیاد و به صرفه نیست لطفا کاربران مسائل مربوط به قطعه را توسط ایمیل پیگیری کنند

Ehsan_gmc

کاربر
2009-06-15
473
1,559
44
سلام علی آقا یعنی من آن همه که برای شما دلیل آوردم شما هیچ اعتنایی به حرفای من نکردید خداشاهده بااون همه حرفایی که نسبت بشما میزدن ومن به دفاع ازشما جواب اون کاربرا رو میدادم انتظار نداشتم برای خودم وشما متاسفم یعنی یک قطعه چقدر ارزش داره که شخصیت افراد رو خورد کنین وکوچیک بشمارید.........................
زحمت میکشید ازوقتتون هم مایه میذارید قبول درست دستتون هم دردنکنه ولی خواهشا احترام ماکاربرا رو نگه دارید

آخرین ویرایش:

ALI.RISIVER

2006-10-03
2,649
21,150
سلام علی آقا یعنی من آن همه که برای شما دلیل آوردم شما هیچ اعتنایی به حرفای من نکردید خداشاهده بااون همه حرفایی که نسبت بشما میزدن ومن به دفاع ازشما جواب اون کاربرا رو میدادم انتظار نداشتم برای خودم وشما متاسفم یعنی یک قطعه چقدر ارزش داره که شخصیت افراد رو خورد کنین وکوچیک بشمارید.........................
زحمت میکشید ازوقتتون هم مایه میذارید قبول درست دستتون هم دردنکنه ولی خواهشا احترام ماکاربرا رو نگه دارید

دوست عزیز از شما توقع این نوع برخورد نداشتم اینجانب آیا به شما اهانت و بی احترامی کردم که می فرمایید شخصیت افراد خورد کردین فقط یک جمله برای شما ارسال شده به دلیل اینکه قطعه قبلی به صورت رایگان برای شما ارسال شده امکان ارسال قطعه رایگان دیگری برای شما نیست فقط همین! حالا این کجا بی احترامی و خورد کردن شخصیت به حساب میاد

masoud1354

کاربر افتخاری
2010-02-28
1,480
5,010
49

دوست خوبم علی آقا سلام

چند روزه منتظر اعلام شرایط دریافت قطعه جدید از طرف شما هستیم.

ارسال قطعه شامل چه کسانی می شود ؟

شرایط قطعه جدید ( مثلاً قیمت و ... ) چیه ؟

لطف می کنید همه را در جریان قرار داده و مطلع بفرمائید ؟؟؟؟؟

ALI.RISIVER

2006-10-03
2,649
21,150
دوست خوبم علی آقا سلام

چند روزه منتظر اعلام شرایط دریافت قطعه جدید از طرف شما هستیم.

ارسال قطعه شامل چه کسانی می شود ؟

شرایط قطعه جدید ( مثلاً قیمت و ... ) چیه ؟

لطف می کنید همه را در جریان قرار داده و مطلع بفرمائید ؟؟؟؟؟

کاش مانند قبل پستی برای خرید قطعات جدید باز میشد .

دوست عزیز سری قطعات جدید موجود قبلا هم اعلام شد هیچ تضمینی ندارند ممکن یک ماه یا حتی تا دو سال هم کار کنند طبق اعلام سرور از زمان نصب یک سال کارایی دارند اما با توجه به اینکه قطعات سری قبل برخی با مشکل مواجه شدن و مسئول سرور هم تا الان جهت رفع مشکل اقدامی نکردن اینجانب حاضر نیستم این سری قطعات رسما به فروش برسانم حالا اگر کسی خواست با مسئولیت خود می تواند تهیه کند هیچ تضمینی ندارند جهت دریافت شرایط و قیمت و ... هم لطفا ایمیل ارسال شود

Ehsan_gmc

کاربر
2009-06-15
473
1,559
44
دوست عزیز از شما توقع این نوع برخورد نداشتم اینجانب آیا به شما اهانت و بی احترامی کردم که می فرمایید شخصیت افراد خورد کردین فقط یک جمله برای شما ارسال شده به دلیل اینکه قطعه قبلی به صورت رایگان برای شما ارسال شده امکان ارسال قطعه رایگان دیگری برای شما نیست فقط همین! حالا این کجا بی احترامی و خورد کردن شخصیت به حساب میاد

علی جان سلام من جلوی همه همه دوستان عزیزم همه سروران خودم از شما معذرت میخوام منو ببخش علی جان بخدا من خیلی دوست دارم خودت بهتر از هرکس دیگه ای میدونی چقدر برای من عزیزی ، علی جان بخدا وضع مالی خوبی ندارم ، بخدا قسم میخوام دنیا نباشه دروغی درکار نیست برای من ارزش بالایی داری ومورد احترام هستی دلم میخواد درکم کنی دوباره ازت معذرت خواهی میکنم فقط همین خیلی دوست دارم............................:dast:

abassjor

کاربر
2010-12-12
180
621
با سلام
استادعلی لطفا ایمیلتان چک کنید لا اقل جواب مرا بدهید تاکنون چندین ایمیل براتان ارسال نموده وجنابعالی اهمیتی نمی دهید در صورتی که به گفته خودتان دررابطه با قطعات به ایملتان پیام می دهم
با تشکر

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا