نه دوووست من باز نیست روی مینی 1 هم بستست فکر کنم هنوووز هک نشدهمیکرو قدیمی بدون تعویض قطعه در جهت اینتلست 1002 با کیفبت نسبتا خوب وصــــــل میباشد 12:07 PM
پکیج نوا قطع
دوستان کانال red-light فرکانس 12558 برای شما باز هست؟؟؟؟
بزودی نرم افزار جدید مربوط به میکرو باکس 1 ارائه می شود قابلیت نرم افزار جدید تغییر اکانت های ارسال دیتا و رفع مشکلات سرور 1 سرویس یوتلست که شامل قطعات جدید می شود
بعضی از کاربران اطلاع دادند پکیج نوا مدتی توسط شرینگ میکرو 1 قطع شده و مشکل دارد جهت اطلاع این پکیج فقط توسط قطعات جدید با استفاده از سرویس w3-1 قابل دریافت در ضمن کیفیت و ثبات شرینگ توسط این سرویس بسیار بهتر نسبت به دیگر سرویس ها [/QUOET]
بله دوستان شیرینگ نسبتا خوبه ولی الان یک2 روزی هست که یکم افت کرده پکیج نووا به خوبی باز میباشد غیر از کانال های پرونو 11938 بقیه عایه علی آقا خبری از پکیج دی جی ترک نیست سیستم امنیتی جدیدش رو فعال کرد آیا قرار نیست پکیج های جدید اضافه بشه با تشکر
وقتی امکان دیدن تصویر منوی دانگلت رو نداری دوووست من از این روش استفاده میکنی تا تنظیمات دانگلت با جهت شرینگت مچ بشهسلام
دوستان لطفا"راهنمایی کنند که منظور از تنظیمات کلید f1+1در میکروباکس به چه صورت بوده وترتیب اجرای آن چطوری است.
میکرو1 قطعه تعویض نشده جهت اینتلست هاتبرد و استارا19.2 شرقی بخوبی وصل هستند مخصوصا" استارا حتما" این جهت راب******یدcanal sat عالی هستند
دوستان منظور Astra 1h هست؟
میشه فرکانس نمونه یا لیست کانال های که با میکرو باز میشه رو قرار بدید؟
ممنون