تاپیک اعلام وضعیت شرینگ میکروباکس 1 در جهات مختلف

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

ebra3

کاربر
2009-09-02
21
53
38
دوست عزیز سلام شما گفتین که پکیج دیش نتورک و کانالهای روسی جهت lmi بازن در حالیکه من چندین بار چک کردم ولی باز نبودن لطفا در اطلاع رسانی دقت کنید . با تشکر

masoud1354

کاربر افتخاری
2010-02-28
1,480
5,010
49
سلام به همه دوستان

اعلام وضعیت شیرینگ :

جهت : W3

سخت افزار : میکرو باکس 1 با تعویض قطعه و شماره سریال 1070

نرم افزار : 1.76

مکان : مرکز ایران

زمان : چهارشنبه / ساعت 08:30 ( 90/08/18 ) وضعیت : قطع کامل

masoud1354

کاربر افتخاری
2010-02-28
1,480
5,010
49
با سلام به همه دوستان و استادان
یه چند کلمه ای را می نویسم حوصله داشتید بخونید و شما هم نظراتتون را بگین .
دوستان من که دیگه خسته شدم .خداوکیلی هر روز یه بهانه ای برای قطع شدن شیرینگ دارند . البته طرف این صحبت های من علی رسیور و سایر بروبچه های این سایت نیست ، لطفاً کسی ناراحت نشه . چون اینا هم دارن کار خودشون را انجام میدن .طرف صحبت من شرکت میکروباکسه.
البته یه موضوعی هست که نباید فراموش بشه . هر موقع که کسی اعتراضی برای وضعیت بسیار بد شیرینگ داشته ، بلافاصله دوستان ما در سایت جبهه گرفته اند که با این پولی که دادین بیشتر از این هم نباید انتظار داشته باشین ، و این پول برقراری اکانت سی سی کم برای دو هفته است و از این جور حرفها .
من باید به عرض این دوستان برسونم ببینید اصلاً موضوع پول نیست . موضوع سرکار بودن ماست . بابا بگن تا فلان روز شیرینگ قطعه . بی دردسر . بعد از اون هم باید فلان مقدار دیگه بدین تا دوباره وصل بشه .
نه اینکه هر دفعه یه برنامه ای چیزی بوده ( مثلاً فوتبال ) ، میری خونه میبینی شیرینگ قطعه . اینجوری اعصاب آدم به هم می ریزه . اگر دقت کنید دقیقاً روزهایی که فوتبال های حساسی داره شیرینگ لطف می کنن و قطع میشن .
این خیلی بده . گفتند اگر قطعه عوض کنید شیرینگ برقرار میشه .عوض کردیم نشد .
گفتند اگر قطعه عوض کنید ، تاریخ اعتبار یکسال تمدید میشه . اگر دقت کنید می بینید تاریخ اعتبار هر روز یه قری میاد . همین دیشب دوباره تا سال 2049 !!!!!!!! اعتبار داشت .
ببینید من منظورم از همه این حرفها یه چیزه : این قدر ما را سرکار نگذارند . با اعصاب ما هم بازی نکنند .
اگر قراره پولی بدیم زودتر بگن تا همه راه به کارشون ببرن .
در پایان بازهم تأکید می کنم طرف صحبت های من آقای علی رسیور یا هر فرد دست اندرکار این سایت نیست. طرف صحبت من شرکت میکروباکسه و نیز خواستم درددلی کرده باشم و عقده قطع بودن دائمی شیرینگ را یه جوری خالی کرده باشم.
با تشکر

hadi kabi

کاربر افتخاری
2009-07-05
632
2,134
25
با سلام به همه دوستان و استادان
یه چند کلمه ای را می نویسم حوصله داشتید بخونید و شما هم نظراتتون را بگین .
دوستان من که دیگه خسته شدم .خداوکیلی هر روز یه بهانه ای برای قطع شدن شیرینگ دارند . البته طرف این صحبت های من علی رسیور و سایر بروبچه های این سایت نیست ، لطفاً کسی ناراحت نشه . چون اینا هم دارن کار خودشون را انجام میدن .طرف صحبت من شرکت میکروباکسه.
البته یه موضوعی هست که نباید فراموش بشه . هر موقع که کسی اعتراضی برای وضعیت بسیار بد شیرینگ داشته ، بلافاصله دوستان ما در سایت جبهه گرفته اند که با این پولی که دادین بیشتر از این هم نباید انتظار داشته باشین ، و این پول برقراری اکانت سی سی کم برای دو هفته است و از این جور حرفها .
من باید به عرض این دوستان برسونم ببینید اصلاً موضوع پول نیست . موضوع سرکار بودن ماست . بابا بگن تا فلان روز شیرینگ قطعه . بی دردسر . بعد از اون هم باید فلان مقدار دیگه بدین تا دوباره وصل بشه .
نه اینکه هر دفعه یه برنامه ای چیزی بوده ( مثلاً فوتبال ) ، میری خونه میبینی شیرینگ قطعه . اینجوری اعصاب آدم به هم می ریزه . اگر دقت کنید دقیقاً روزهایی که فوتبال های حساسی داره شیرینگ لطف می کنن و قطع میشن .
این خیلی بده . گفتند اگر قطعه عوض کنید شیرینگ برقرار میشه .عوض کردیم نشد .
گفتند اگر قطعه عوض کنید ، تاریخ اعتبار یکسال تمدید میشه . اگر دقت کنید می بینید تاریخ اعتبار هر روز یه قری میاد . همین دیشب دوباره تا سال 2049 !!!!!!!! اعتبار داشت .
ببینید من منظورم از همه این حرفها یه چیزه : این قدر ما را سرکار نگذارند . با اعصاب ما هم بازی نکنند .
اگر قراره پولی بدیم زودتر بگن تا همه راه به کارشون ببرن .
در پایان بازهم تأکید می کنم طرف صحبت های من آقای علی رسیور یا هر فرد دست اندرکار این سایت نیست. طرف صحبت من شرکت میکروباکسه و نیز خواستم درددلی کرده باشم و عقده قطع بودن دائمی شیرینگ را یه جوری خالی کرده باشم.
با تشکر
دوست عزیز حق با شماست

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150
بهتر فعلا جهت دیدن بازی ها فقط از سرویس هلاست و نرم افزار 1.76 استفاده کنید ماهواره هلاست براحتی با دیش جداگانه یا قیچی قابل دریافت 24 ساعت نهایت یک ساعت قطعی دارد

sia865

کاربر
2009-05-07
33
83
46
علی آقا خسته نباشید من هر چی گشتم نتونستم طریقه گرفتن هلاست با قیچی یا تک دیش رو پیدا کنم لطف میکنید منو راهنمایی کنید فکر میکنید هلاست حالا حالاها کار کنه و ارزش داره دیش جداگانه بذارم

kaki

کاربر
2007-05-15
44
93
بهتر فعلا جهت دیدن بازی ها فقط از سرویس هلاست و نرم افزار 1.76 استفاده کنید ماهواره هلاست براحتی با دیش جداگانه یا قیچی قابل دریافت 24 ساعت نهایت یک ساعت قطعی دارد
سرویس هلاست کانالای کمتری نسبت به بقیه جهتا باز میکنه

microbox2010

کاربر
2006-10-17
355
1,096
با رصد شدن سیگنالهای کانالهای کارتی در مسیر دبلیو دو 16 درجه جای داره تا این کانالها هم به مجموعه شرینگ دانگلها اضافه بشن با قدرت زیاد. هر چند که تعداد ناچیزی هم روی میکرو یک بازند.

Criss Angel

کاربر
2009-05-03
451
1,526

علی جان آیا مثل w3 تعداد کانال های زیاد تری رو باز میکنه؟

Criss Angel

کاربر
2009-05-03
451
1,526
جهت شرینگ : INTEL 1002 همراه با تعویض قطعه 20:04 PM
نرم افزار :1.76
سرور : AM
ریسیور :star sat sr-x230 usb
شرینگ: فـــعـــــــال همراه با فریز کم

دوستان دیگه لطفا اعلام وضعیت کنند

Criss Angel

کاربر
2009-05-03
451
1,526
با رصد شدن سیگنالهای کانالهای کارتی در مسیر دبلیو دو 16 درجه جای داره تا این کانالها هم به مجموعه شرینگ دانگلها اضافه بشن با قدرت زیاد. هر چند که تعداد ناچیزی هم روی میکرو یک بازند.

آیا در شیراز هم قابل دریافته؟کسی تست کرده؟

masoud1354

کاربر افتخاری
2010-02-28
1,480
5,010
49
سلام به همه دوستان

اعلام وضعیت شیرینگ :

زمان : پنجشنبه / ساعت 07:30 ( 90/08/19 )

وضعیت : قطع کامل ( طبق معمول این روزها )

parsin

کاربر افتخاری
2009-08-30
1,615
3,366
34
ساعت 21:45دقيقه
شرينگ ميكروباكس
قطعه تعويضي درجهت دابليو3 ورژن1.76 باكيفيت بسيارعالي برقرارشد
دوستان عزيز يك ساعتي ميشه كه دوباره فريزها وقطعي هاي مكررش شروع شد چرانميتونن ثابت نگهش دارن

parsin

کاربر افتخاری
2009-08-30
1,615
3,366
34
سلام به همه دوستان

اعلام وضعیت شیرینگ :

زمان : پنجشنبه / ساعت 07:30 ( 90/08/19 )

وضعیت : قطع کامل ( طبق معمول این روزها )
دوست عزيز ازديشب تاالان وصله كمي مكث كن باز ميشه ولي چند ثانيه اي قطع ووصل ميشه

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا