تاپیک اعلام وضعیت cccam سایت ( ena servers )

mani_aaa

کاربر افتخاری
2009-11-10
581
1,309
35
دوست عزیز سرورها مشکلی ندارند کاربران زیادی مشترک هستند اگر این طور که شما اعلام می کنید باید خیلی ها شاکی می شدن مواردی مانند پینگ تایم بالا استفاده هم زمان از یک اکانت توسط دو رسیور نوع رسیور هم تاثیر دارد اگر واقعا این چنین اطلاع دهید تا اکانت دیگری ارسال شود این دلیل نمی شود شما برای سایت دیگری تبلیغ کنید
سلام علي آقا
اين بنده خدام حق داره من دوتا اكانت از شما گرفتم هر دوشون مشابه گفته هاي دوستمون هست ولي با شدت كمتر,شمام قول دادين كه پلاگين تست خودتون رو بفرستين كه هنوز خبري نشده,يه خورده به ما هم حق بدين كم كم بايد قبول كنيم اين سايت توانش يه كم پايين اومده و مثل قبل نيست
ممنوون

yousefpilo

کاربر
2011-08-31
138
377
با سلام به استاد بزرگوارم، اگر به نوع رسیور بستگی داره و یا حتی پینگ تایم و یا نوع پلاگین، من مطمئن هستم که تو هیچکدومشون مشکل ندارم، چون با یک اکانت دیگه مشکلم حل شد. در ضمن من برای سایت دیگه ای تبلیغ نکردم چون اسمی ازش نبردم، و همچنی از اکانتم برای دو رسیور استفاده نکردم، اگه میشه اکانت من رو دوباره تست کنید، ena501، با تشکر، در ضمن من هیچوقت قصد توهین به شخصی ی حتی سایتی رو ندارم

ArenaSat

کاربر
2007-07-01
119
650
دوستان عزیز در چند روز اخیر اتک هایی به سرور شده که مانند آن نیز در سرور یوروکم نیز بوده و حتی سایتشان هم ساعاتی از دسترس خارج شده بود متاسفانه خوب اکانتی که 22 هزارتومن قیمتش است را وقتی پایین تر بفروشیم عده ایی نیز ناراحتی خود را اینگونه ابراز می کنند ! ممکن است در بعضی از پکیج ها توجه فرمایید در بعضی از پکیج ها گاهی اوقات فریز داشته باشبد که تا 3 روز آینده نهایتا به اتمام خواهد رسید و کیفیت اکانت ها به همان سابق برخواهد گشت . سپاس از شما عزیزان

mani_aaa

کاربر افتخاری
2009-11-10
581
1,309
35
وضعيت شرينگ زياد جالب نيست همچنان سرور ايران ديسكانكت هست و كانالهاي nds قطع

mani_aaa

کاربر افتخاری
2009-11-10
581
1,309
35
وضعيت شرينگ به شدت افتضاحه و فقط سرور sw كانكت ميشه و سرور ايران و فرانسه ديسكانكتن دوستان اگه امكانش هست اعلام وضعيت كنن ممنوون

ArenaSat

کاربر
2007-07-01
119
650
وضعيت شرينگ به شدت افتضاحه و فقط سرور sw كانكت ميشه و سرور ايران و فرانسه ديسكانكتن دوستان اگه امكانش هست اعلام وضعيت كنن ممنوون

دوست عزیز اتک ها تمام شده و سرور مثل سابق عالی کانکت می باشد لازم به ذکر می باشد شبکه sky3d نیز با کیفیتی عالی ران شده است .

mani_aaa

کاربر افتخاری
2009-11-10
581
1,309
35
دوست عزیز اتک ها تمام شده و سرور مثل سابق عالی کانکت می باشد لازم به ذکر می باشد شبکه sky3d نیز با کیفیتی عالی ران شده است .
سلام دووست من
واسه من هيچ يك از كانالهاي پكيج اسكاي باز نيستن و سرور ايران تقريبا از اوايلي كه اكانت رو گرفتم ديسكانكت هست,علي آقام قرار شد يه كمك كنن و پلاگين مناسبيو بفرستن كه مثل اينكه فراموش كردن
الانم يه سيلان كانكت ميشه من قبلا از شما سيسيكم گرفتم و خيلي راضي بودم و فكر كنم اولين نفر تو اين سايت من بودم كه سيسيكم شمارو گرفتم,اگه ممكنه مشخصات سرورها رو واسم بفرستين شايد من اشتباه وارد كردم كه كانكت نميشن
ممنوون

yousefpilo

کاربر
2011-08-31
138
377
سلام دووست من
واسه من هيچ يك از كانالهاي پكيج اسكاي باز نيستن و سرور ايران تقريبا از اوايلي كه اكانت رو گرفتم ديسكانكت هست,علي آقام قرار شد يه كمك كنن و پلاگين مناسبيو بفرستن كه مثل اينكه فراموش كردن
الانم يه سيلان كانكت ميشه من قبلا از شما سيسيكم گرفتم و خيلي راضي بودم و فكر كنم اولين نفر تو اين سايت من بودم كه سيسيكم شمارو گرفتم,اگه ممكنه مشخصات سرورها رو واسم بفرستين شايد من اشتباه وارد كردم كه كانكت نميشن
ممنوون

با سلام به دوست خوبم. من همین الان امتحان کردم هیچ تغیری در وضعیت به وجود نیامده. سورو ایران داعما دیسکانکت و اون دوتای دیگه هم هر چند ثانیه یه بار. من کلا قید این اکانت رو زدم با اینکه سه ماهه هست و تازه 10روز ازش گذشته.

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150

دوست عزیز اکانت شما هیچ مشکلی ندارد چند بارتست شده احتمالا مربوط به پلاگین ایمیل خود را چک کنید جهت دریافت پلاگین

ALI.RISIVER

2006-10-03
2,649
21,150
با سلام به دوست خوبم. من همین الان امتحان کردم هیچ تغیری در وضعیت به وجود نیامده. سورو ایران داعما دیسکانکت و اون دوتای دیگه هم هر چند ثانیه یه بار. من کلا قید این اکانت رو زدم با اینکه سه ماهه هست و تازه 10روز ازش گذشته.

دوست عزیز اکانت شما هم تست می شود در صورتی که مشکلی باشد نگران نباشید اکانت دیگری ارسال خواهد شد در حال حاضر از طرف سرورها مشکلی نیست و هر 3 کانکت هستند

mani_aaa

کاربر افتخاری
2009-11-10
581
1,309
35
دوست عزیز اکانت شما هیچ مشکلی ندارد چند بارتست شده احتمالا مربوط به پلاگین ایمیل خود را چک کنید جهت دریافت پلاگین

سلام علي آقا اگه امكانش هست ايميل رو مجددا ارسال كنيد بصورت كامل بهم نرسيده
ممنوون

mani_aaa

کاربر افتخاری
2009-11-10
581
1,309
35

سلام علی آقا
پلاگینی که ارسال کردین حجمش بیشتر از فضای اختصاصی پلاگین رسیور هست من چند تا امولاتور رو حذف کردم جز MGcam ولی پلاگین بعد اینکه نصب شد و ریست در منوی پلاگین چیزی نبود !
خواستم اگه امکانش هست کمکم کنین
ممنوون

reza 1200

کاربر افتخاری
2009-07-12
697
1,768
36
سلام علی آقا
پلاگینی که ارسال کردین حجمش بیشتر از فضای اختصاصی پلاگین رسیور هست من چند تا امولاتور رو حذف کردم جز MGcam ولی پلاگین بعد اینکه نصب شد و ریست در منوی پلاگین چیزی نبود !
ممنوون

فقط از ایمولاتور xcam استفاده کن ( خصوصا اگه رسیورت 400 معمولی باشه) ایمولاتور کم حجم و بسیار قوی

فایلهای کمکی هم یادت نره

موفق باشید

ALI.RISIVER

2006-10-03
2,649
21,150
سلام علی آقا
ممنوون
دوست عزیز شما باید پلاگین قبلی باید فرمت کنید به احتمال زیاد پلاگین قبلی فرمت نکردید به هر حال پلاگین مشکلی ندارد

mani_aaa

کاربر افتخاری
2009-11-10
581
1,309
35
دوست عزیز شما باید پلاگین قبلی باید فرمت کنید به احتمال زیاد پلاگین قبلی فرمت نکردید به هر حال پلاگین مشکلی ندارد

ممنوون علی آقا مشکل حل شد پکیج sky هم ران شد ممنوون

azama

کاربر
2006-10-22
132
213
سلام علی آ قا

من چند سال میشه شما را میشناسم و خیلی از کمکهای شما استفاده کردم و به اعتبار نام شما برای خودم وجند نفر از دوستان اکا نت خریدم و مقداری عزیت میشود به خاطر قطع ووصل سرور ها الان که این مطلب را ارسال میکنم پورت 21000 و32000

مدتیست که قطعه لطفا چاره ای بیاندیشید تا مشگل حل شود . ممنون از همه کمکهایی که کردید
.

بالا