تاپیک اعلام وضعیت cccam سایت ( ena servers )

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150
اقا علی لطفا پیگیری کنید این اکانت که فقط بر روی هاتبرد کانال باز میکنه اونم با قطی زیاد وبر روی هیچ جهت دیگه کانال باز نمیکنه نه بر روی استارا4 وabsوترکست ویروبرد9 هیچ کانالی باز نمی کنه وباعث هنگ رسیور هم میشه رسیورمم استارمکس 5000 وبا اکانت دیگه هم تست کردم که فقلاده بود اقا علی لطفا پیگیری کنید

دوست عزیز هنگ رسیور مربوط به اکانت نیست احتمالا مشکل دیگری هست به هر حال اکانت تست شد مشکلی ندارد و پکیج های ماهواره های اعلام شده مانند نوا -اسکای دی جی ترک- یس و......باز می شوند شما هر 3 لاین ارسال شده به ترتیب در رسیور تعریف کنید ابتدا حنما لاین فرانسه fr بگذارید

s-a-e-e-d

کاربر
2009-06-01
58
79
سلام.علی اقا خسته نباشید خیلی شما رو زحمت میدیم
علی جان متاسفانه باز میکنه ولی قطعی زیاد داره قبلا عالی بود ولی الان...
نمیدونم چرا اینجوریه با تشک

ArenaSat

کاربر
2007-07-01
119
650
سرورها باز هم چک شد بدون مشکل و فریز تمام کانال ها باز می باشند ! فقط کمی فریز روی اسکای ایتالیا به خاطر اتک کماکان وجود دارد که در چند روز آینده آن نیز حل می شود .
وضعیت سرورها را دوستان خودتون پینگ بگیرید متوجه خواهید شد قطعی یا وصلی سرور را و پینگ 4.2.2.4 هم بگیرید برای نت خودتون می باشد از نت خود کاملا مطمئن باشید و سپس اعلام نظر کنید !
سرورهای امروزناء در بیش از 12 فاروم همراه با خود سایت فروخته می شود و اگر به مشکل و یا قطعی داشته باشد سریعا متوجه خواهیم شد و اطلاع رسانی می کنیم !
پس دوستان مواردی چون پلاگین و نرم افزار و ایمولیتور را حتما چک کنید !

در 3 روز قبل به خاطر تعطیلی ها در تهران پهنای باند اکثر نقاط ایران دچار مشکل بود ! این را هم مد نظر داشته باشید و پینگ اکثر شرکت های pap و اپراتورها بالا بود !

ممنون از همگی

reza 1200

کاربر افتخاری
2009-07-12
697
1,768
36
در 3 روز قبل به خاطر تعطیلی ها در تهران پهنای باند اکثر نقاط ایران دچار مشکل بود ! این را هم مد نظر داشته باشید و پینگ اکثر شرکت های pap و اپراتورها بالا بود !

ممنون از همگی

تائید میشود

azama

کاربر
2006-10-22
132
213
سلام علی آقا

نعداد سیلاین فروش سایت 4 لاین اعلام شده اما برای من 3 لاین فرستادید علت چیست با اشکر

ALI.RISIVER

2006-10-03
2,649
21,150
سلام علی آقا

نعداد سیلاین فروش سایت 4 لاین اعلام شده اما برای من 3 لاین فرستادید علت چیست با اشکر

ENA SERVERS

<<<EMROOZNA-IRSAT>>>>

با افتخار تقدیم می کند

به تمامي مشترکين 3 سرور (3 سي لاين) داده مي شود که شما همزمان از هر 3 سرور استفاده خواهيد نمود.
دوست عزیز برای همه یوزرها 3 عدد لاین ارسال می شود احتمالا اکانت شما مربوط به سرورهای امروزنا نیست

آخرین ویرایش:

amino3000

کاربر
2010-02-10
41
106
45
اقا علی وضعیت خوب است فقط پکیج بیست درهاتبرد به کل باز نمیشوند وکانالهای دیگر بروی جهت های دیگر دور باز میشوند ممنون میشم اگر پیگری کنید

ALI.RISIVER

2006-10-03
2,649
21,150
اقا علی وضعیت خوب است فقط پکیج بیست درهاتبرد به کل باز نمیشوند وکانالهای دیگر بروی جهت های دیگر دور باز میشوند ممنون میشم اگر پیگری کنید

دوست عزیز پکیج biss مشکلی ندارد فقط پکیج نوا کمی دیر باز می شود دیگر پکیج ها تست شدن مشکلی نیست اگر رسیور ایکس کروزر یا لینوکسی بهتر است از فایل پریو معرفی شده در تاپیک مربوط به درخواست اشتراک استفاده کنید

amino3000

کاربر
2010-02-10
41
106
45
اقا علی برای من پکیج بیست باز نمیشوند رسیورمم استارمکس5000 ایا با این فایل باز میشه

shahrokh6727

کاربر
2007-04-15
19
22
باسلام خدمت علی اقا دیروز 11/10/91مبلغ 400000ریال جهت اکانت 3ماهه به حسابتان واریز نمودم لطفا پیام خصوصیتان راچک کنید ممنون

mani_aaa

کاربر افتخاری
2009-11-10
581
1,309
35
سلام دوست عزیز شر کردن شبکه های پریما فیلا خیلی سخت و هزینه بر هست اونم با د ل ا ر الان دیگه سرور دارها نمیتونند شر کنند

تا چند وقت پيش اين كانالا باز بودن خواستم بدونم كلا از شرينگ حذف شدن يا مورد فني پيش اومده
ممنوون

mani_aaa

کاربر افتخاری
2009-11-10
581
1,309
35
سلام دوستان
سرور ايران واسه من چند وقتيه كه كانكت نميشه و فقط سرور fr و sw كانكت ميشن. كلن اوضاع زياد جالب نيست
اگه ممكنه دوستان اعلام وضعيت كنن. ممنوون

yousefpilo

کاربر
2011-08-31
138
377
سلام دوستان
سرور ايران واسه من چند وقتيه كه كانكت نميشه و فقط سرور fr و sw كانكت ميشن. كلن اوضاع زياد جالب نيست
اگه ممكنه دوستان اعلام وضعيت كنن. ممنوون
با سلام به دوست خوبم. الان یکه هفته است که یک اکانت سه ماهه گرفتم. ولی وضعیت افتضاح بود انواع نرم افزار ها و پلاگین ها رو امتحان کردم، اما هیچ فایده ای نداشت. یک اکانت یک ماهه از یک سایت دیگه گرفتم، در عین ناباوری کانال ها با چنان سرعت وکیفیت والبته ثباتی باز شدند که تعجب کردم. با تمامی پلاگین ها هم عالی بود و کار میکرد. سرور های امروزنا دیگه مثله قبل نیستن فقط نمیدونم چرا که خود مسئولین این موضوع رو قبول ندارن. من حتی کانال های الجزیره اسپورت رو هم نتونستم با اکانت امروزنا باز کنم( منظورم طوریه که بشه یه بازی فوتبال دید) اما با اکانتی که از یک سایت دیگه گرفتم حتی پکیج sky و primfila hd رو هم باز کردم. وحتی در زمان تهیه اکانت من سه روز معطل شدم در صورتی که اون اکانت یک ماهه رو آنلاین گرفتم و دقیقا بعد از پرداخت وجه به آدرس ایمیلم ارسال شد. الان اون اکانت سه ماهه فقط داره تارخ میندازه و هیچ مصرفی نداره. در ضمن قیمت اکانت های بالای یک ماه اون سایت از این قیمت ها خیلی ارزون تره.

ALI.RISIVER

2006-10-03
2,649
21,150
با سلام به دوست خوبم. الان یکه هفته است که یک اکانت سه ماهه گرفتم. ولی وضعیت افتضاح بود انواع نرم افزار ها و پلاگین ها رو امتحان کردم، اما هیچ فایده ای نداشت. یک اکانت یک ماهه از یک سایت دیگه گرفتم، در عین ناباوری کانال ها با چنان سرعت وکیفیت والبته ثباتی باز شدند که تعجب کردم. با تمامی پلاگین ها هم عالی بود و کار میکرد. سرور های امروزنا دیگه مثله قبل نیستن فقط نمیدونم چرا که خود مسئولین این موضوع رو قبول ندارن. من حتی کانال های الجزیره اسپورت رو هم نتونستم با اکانت امروزنا باز کنم( منظورم طوریه که بشه یه بازی فوتبال دید) اما با اکانتی که از یک سایت دیگه گرفتم حتی پکیج sky و primfila hd رو هم باز کردم. وحتی در زمان تهیه اکانت من سه روز معطل شدم در صورتی که اون اکانت یک ماهه رو آنلاین گرفتم و دقیقا بعد از پرداخت وجه به آدرس ایمیلم ارسال شد. الان اون اکانت سه ماهه فقط داره تارخ میندازه و هیچ مصرفی نداره. در ضمن قیمت اکانت های بالای یک ماه اون سایت از این قیمت ها خیلی ارزون تره.

دوست عزیز سرورها مشکلی ندارند کاربران زیادی مشترک هستند اگر این طور که شما اعلام می کنید باید خیلی ها شاکی می شدن مواردی مانند پینگ تایم بالا استفاده هم زمان از یک اکانت توسط دو رسیور نوع رسیور هم تاثیر دارد اگر واقعا این چنین اطلاع دهید تا اکانت دیگری ارسال شود این دلیل نمی شود شما برای سایت دیگری تبلیغ کنید

بالا