تاپیک دریافت اشتراک سی سی کم از سرورهای پرقدرت ena servers (سرور شماره 1)

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

hahh

کاربر افتخاری
2009-10-22
540
967
42
من یک رسیور استارست x98-usb دارم می خواهم از اکانت سی سی کم بخصوص برای کانالهای المپیک 2012 استفاده کنم می دانم برای این نوع رسیورها باید از نرم افزار استفاده کرد اما نمی دانم برای این مدل رسیور کدام نرم افزار قوی تر و بهتر است فاستو یا hdvb ؟؟ لطفا راهنمایی کنید و مشخصات اشتراک را برایم بفرستید... (اکانت یک ماهه) چرا هیچ کس جواب مرا نمی دهد؟؟؟

samsat

مدیر بازنشسته
2009-06-07
1,212
7,857
47
من اکانت خریدم ولی هنوز نتونستم ازش بهره مند بشم.رسیور من سامسونگ 9500 هست .امولاتور 8.4 دارم که قابلیت کد دهی دستی هم داره.
من برنامه dsr cardsharing studio را هم از سایت شما دانلود کردم و برنامه هادو را نیز دانلود کردم. در پوشه هادو اکانت خودم را نیز به جای syntax , sampel جایگزین کردم.
ولی روی گزینه :plugins در برنامه dsr cardsharing studio که کلیک می کنم هیچ پنجره و یا ستونی باز نمی شه.همچنین آیکن hadu در این برنامه افزوده شده که ستونی را هنگام کلیک در برنامه باز می کنه ولی پس از انجام کانکت در پورت com1 هیچ تغییری ایجاد نمی شه و هیچ کدی از اینترنت دریافت نمی شه.نمی دونم بر روی manual caid یا GBOX کلیک کنم ؟
در پنجره های cw1 , cw2 نیز هیچ چیزی نشان داده نمی شه.
کابل rss هم از کامپیوترم به رسیور وصل هست.
اگر راهنماییم کنید سپاسگذار می شم.
راستش الان 2 روز از خرید اکانتم گذشته و نتونستم هنوز ازش استفاده کنم.

با درود.
دوست عزیز بهتره سوالتون در بخش رسیورهای سامسونگ مطرح میکردید .
هم آموزش موجوده و هم استاد عزیز اقا مهدی راهنماییتون میکردن.

samsat

مدیر بازنشسته
2009-06-07
1,212
7,857
47
من یک رسیور استارست x98-usb دارم می خواهم از اکانت سی سی کم بخصوص برای کانالهای المپیک 2012 استفاده کنم می دانم برای این نوع رسیورها باید از نرم افزار استفاده کرد اما نمی دانم برای این مدل رسیور کدام نرم افزار قوی تر و بهتر است فاستو یا hdvb ؟؟ لطفا راهنمایی کنید و مشخصات اشتراک را برایم بفرستید... (اکانت یک ماهه) چرا هیچ کس جواب مرا نمی دهد؟؟؟

از نرم افزار فاوستو استفاده کنید . در بخش استارست , نرم افزار و نحوه استفاده اموزش داده شده.
شماره حسابها هم در صفحه اول و پست شماره 4 ذکر شده.
پس از واریز وجه استاد عزیز علی اقا اکانت رو براتون ارسال خواهند کرد.

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
من اکانت خریدم ولی هنوز نتونستم ازش بهره مند بشم.رسیور من سامسونگ 9500 هست .امولاتور 8.4 دارم که قابلیت کد دهی دستی هم داره.
من برنامه dsr cardsharing studio را هم از سایت شما دانلود کردم و برنامه هادو را نیز دانلود کردم. در پوشه هادو اکانت خودم را نیز به جای syntax , sampel جایگزین کردم.
ولی روی گزینه :plugins در برنامه dsr cardsharing studio که کلیک می کنم هیچ پنجره و یا ستونی باز نمی شه.همچنین آیکن hadu در این برنامه افزوده شده که ستونی را هنگام کلیک در برنامه باز می کنه ولی پس از انجام کانکت در پورت com1 هیچ تغییری ایجاد نمی شه و هیچ کدی از اینترنت دریافت نمی شه.نمی دونم بر روی manual caid یا GBOX کلیک کنم ؟
در پنجره های cw1 , cw2 نیز هیچ چیزی نشان داده نمی شه.
کابل rss هم از کامپیوترم به رسیور وصل هست.
اگر راهنماییم کنید سپاسگذار می شم.
راستش الان 2 روز از خرید اکانتم گذشته و نتونستم هنوز ازش استفاده کنم.
درود
قابل توجه شما که باید داخل منوی مخفی سامسونگ گزینه ها را درست لحاظ کنید 0+منو
همچنین کابل سریال سامسونگ سیم بندی
2=>2
3=>3
5=>5
میباشد

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150
لطفا از ایجاد پست در این تاپیک در رابطه با نحوه راه اندازی شرینگ برای رسیور خود خودداری کنید این تاپیک صرفا جهت در خواست اکانت ایجاد شده بهتر است قبل از تهیه اکانت به بخش رسیور مورد نظر مراجعه کنید و آموزش های مربوط به راه اندازی سی سی کم دریافت و سپس اکانت در خواست دهید

ALI.RISIVER

2006-10-03
2,649
21,150
جناب علی رسیور : مبلغ برای یک ماه را واریز کردم لطفا پیغام خصوصی تان را ملاحظه کنید و مشخصات اشتراک را ارسال نمایید.

یک ماهه ارسال شد جهت راه اندازی اکانت برای رسیور مورد نظر به بخش مربوطه مراجعه کنیدبا توجه به اینکه اکانت قابلیت بازگشایی کانالهای اچ دی را دارد پیشنهاد می شود حتما یک رسیور تهیه کنید که مستقیم سی سی کم ساپورت کند و اچ دی باشد استارست 98 به هیچ وجه مناسب سی سی کم نیست حداقل استارست 95 بهتر

majid.ghafori

کاربر
2009-05-01
21
79
52
علی آقا سلام مبلغ 150000ریال جهت خرید اکانت یکماهه در مورخه 1391/04/31ساعت 12:59ظهر از طریق بانک سینا به حساب کارت شما واریزکرده ام ولی هنوز آدرس سرور ها برایم ارسال نشده لطفا پیگیری نمایید

ALI.RISIVER

2006-10-03
2,649
21,150
علی آقا سلام مبلغ 150000ریال جهت خرید اکانت یکماهه در مورخه 1391/04/31ساعت 12:59ظهر از طریق بانک سینا به حساب کارت شما واریزکرده ام ولی هنوز آدرس سرور ها برایم ارسال نشده لطفا پیگیری نمایید

سلام ارسال شد ایمیل خود را چک کنید

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا