تاپیک سوالات و مشکلات استارست های فول اچ دیStarsat full HD

adel2009

مدیریت کل سایت
2009-06-15
10,502
47,857
با سلام خدمت دوستان.دستگاه فول2000 دارم که اصلا" پروگرام نمیگیره.نه از طریق usb و نه از طریق کابل و همش fail میزنه:051::051:

چه جالب آقا حیدر همین امشب برایم دستگاه 2000 فول اچدی برای آپدیت آوردن که همین مشکل شما را داشت یعنی هیچ نرم افزاری چه از طریق usb واز طریق کابل r232 آپدیت نمی شود و ارور 601 میدهد
درکل بگم این سری جدید استارست 2000 همگی آنها مشکل دارند یا مشکل سیگنال دارن یا مشکل آپدیت

aminsat2000

کاربر
2009-05-15
159
499
44
سلام سکی از دوستان بهم گفت برنامه ای دارم که با 1.27 به دستگاه 2000 بزنی کانالهای 18+ رو کامل باز می کنه من که فقط با نوشتن آی پی ها اینکارو کردم بنظر دوستان این حرف صحت داره یا نه اگه داره لطفا فایل مورد نظرو بذارید ممنون می شم

toghrol2002

کنترل سایت
2007-06-25
4,297
20,917
سلام دوستان گل در مدلهای فول اچدی یا اچدی استار ست..

بعد از ریست فکتوری به قول بچه ها بود و نبود فعال میشه

بعد از ریختن اخرین پچ کافیه یکبار ریسیت فکتور کنید پچ و اکانت فعال میشه...

toghrol2002

کنترل سایت
2007-06-25
4,297
20,917
سلام سکی از دوستان بهم گفت برنامه ای دارم که با 1.27 به دستگاه 2000 بزنی کانالهای 18+ رو کامل باز می کنه من که فقط با نوشتن آی پی ها اینکارو کردم بنظر دوستان این حرف صحت داره یا نه اگه داره لطفا فایل مورد نظرو بذارید ممنون می شم

سلام دوست عزیز..
توجه داشته باشید شرینگ رایگان این ریسیور جدا نیست و همراه ریسیور وجود دارد

شما کافیه اخرین برنامه رو نصب کنید و اینترنت را به ریسیور برسونید بعد از یکبار ریسیت فکتور شرینگ رایگان فعال میشود

toghrol2002

کنترل سایت
2007-06-25
4,297
20,917
سلام دوستانی که از طریق usb یک برنامه اشتباه روی دستگاه ریختن و دستگاه دیگه بالا نمیاد و با کامیوتر هم برنامه نمیگیره ...

با لودرهای دیگه هم امتحان کنید.

اگر جواب نداد باید دستگاه رو فلش کنی یعنی به تعمیرکار مراجعه میکنی ic فلش رو جدا میکنه( شما فایل بوت رو بهش میدی )ایشون با پروگرمر به ic فلش تزریق میکنه و ic رو دوباره سر جاش میزاره و مشکل حل میشه.(حدود 10 تا 15 هزار تومان هزینش میشه.)
خودتان سعی نکنید ic رو جدا کنی چون حتما باید با هویه سشواری جدا بشه.

موفق باشی.

negin89

کاربر افتخاری
2007-10-08
1,156
3,175
با سلام خدمت دوستان.به دوستان گلم و بخصوص فروشنده ها توصیه میکنم برای مدل استارست2000 از ورژن1.10 استفاده کنند چون محشره و بعد از آبدیت یک ریست فکتوری و تمام.حتی کانالهای ...(11727) روی ماهواره اروپا به راحتی و به صورت اتوماتیک باز میشه و نیازی به وارد کردن کد جهت فعال کردن سرور نمی باشد.(موفق باشید)

2009-05-15
0
28,977
باسلام به همه عزیزانم...
این همه ازرسیور2000آک من تعریف کردم اینبارانتقاد...
دوستان اگه پولتون زیادی کرده بیایدرسیور2000آک بخریدالبته برابعضیهاخوبه .رسیورتون روبوت رفت یعنی خلاص.5درصداحتمال درست شدن وجودداره.شرکت گلوبال استارچین رودست شرکت بی کلاس ازلحاظ بی کیفیتی زده.آره من خیلی تعریفش میکردم ولی بعدازمدت زمانی کارکردمتوجه خرابیشون خواهیدشد.رسیورهای2000هیچکاری برادرست شدنشون نتونستم انجام بدم.باانواع فایل فلش آی سی روپروگرام کردم وسایرکارها.باانواع لودروفایل بوت وپچ که بیشترین خرابیشون به سی پی یوبرمیگرده..

باتشکر

negin89

کاربر افتخاری
2007-10-08
1,156
3,175
بابا تو این وضع بی در و پیکر بازار همه ما مجبوریم بین بد وبدتر اولی را انتخاب کنیم.باز صد رحمت به روح مرحوم یوروستار3 چراغه که مثل تراکتور کار میکرد آخ هم نمی گفت

2009-05-15
0
28,977
بابا تو این وضع بی در و پیکر بازار همه ما مجبوریم بین بد وبدتر اولی را انتخاب کنیم.باز صد رحمت به روح مرحوم یوروستار3 چراغه که مثل تراکتور کار میکرد آخ هم نمی گفت
باسلام...
نظرشمادوست من محترمه...
1نکته که بایدعرض کنم برای دوستان سری جدیدرسیور2000آک که تولیدشده همه پچ 1.27زده شده واگه بخواهیدبه پچ 1.10که بهترین گزینه ست برگردیدرسیورشماباگزینه اخطارs/wروبروخواهیدشدومجبوریدبه پچ1.27 یاجدیدبازگردید

2009-05-15
0
28,977
با سلام خدمت دوستان
میخواستم ببینم ریسیوری هست که بدون اینترنت شبکه ماهواره رو باز کنه؟

درود.
رسیوراستارست8800واستارمکس100آلفاویاآی استار50000غیرازشیرینگ اینترنتی >شیرینگ هوایی هم دارن ومیتونی بانصب حالا یاهلال ست یایوتلست بدون اینترنت استفاده کنی.البته اگرزیرتعهدشون نزنن وشیرینگشون پایداروثابت بمونه که عمرا...

hossein13

کاربر افتخاری
2010-04-21
550
2,153
سلام به همه دوستان عزیز.مدتها نبودم دلم واسه همتون تنگ شده.
محسن جان سلام.تورو خدا زیر دلمون رو خالی نکن این استارست2000 ace رو به دوستم معرفی کردم یکی خرید و کارش رو دیدم خیلی عالیه شرینگش هم که حرف اول رو میزنه به نظرم.حالا واسه یکی از فامیلا میخوام بخرم.حالا خواستم بدونم تقلبیش تو بازار اومده یا نه؟؟؟میترسم یه بار برنامه نخوره.به نظرت شرط پروگرام بخرم یا اک بخرم خودم پروگرام کنم؟؟
یه نکته دیگه هم اینه که از دو نفر دو قیمت خیلی متغیر دریافت کردم که شک برانگیزه.یکی میگه 245 و یکی دیگه 295 به نظرت ارزونه تقلبی هست؟؟دارن که شرینگ مجانی هم نداشته باشه؟؟؟
خیلی ازت ممنونم.دمت گرم

2009-05-15
0
28,977
سلام به همه دوستان عزیز.مدتها نبودم دلم واسه همتون تنگ شده.
محسن جان سلام.تورو خدا زیر دلمون رو خالی نکن این استارست2000 ace رو به دوستم معرفی کردم یکی خرید و کارش رو دیدم خیلی عالیه شرینگش هم که حرف اول رو میزنه به نظرم.حالا واسه یکی از فامیلا میخوام بخرم.حالا خواستم بدونم تقلبیش تو بازار اومده یا نه؟؟؟میترسم یه بار برنامه نخوره.به نظرت شرط پروگرام بخرم یا اک بخرم خودم پروگرام کنم؟؟
یه نکته دیگه هم اینه که از دو نفر دو قیمت خیلی متغیر دریافت کردم که شک برانگیزه.یکی میگه 245 و یکی دیگه 295 به نظرت ارزونه تقلبی هست؟؟دارن که شرینگ مجانی هم نداشته باشه؟؟؟
خیلی ازت ممنونم.دمت گرم

باسلام به داداش حسین عزیز...
داداش من خودم 2000آک توخونه استفاده میکنم برامن خوب بوده ولی براخیلی مشتریهانه.داداش قیمتش توشهرماهم زیر240تومنه.همه رسیورهاشون توسط گلوبال استارچین مونتاژمیشن.اکثرابامشکل مواجه شدن وبه غیرازخودم به2تاازبهترین تعمیرکاران نشون دادم درست نشدن.تواین قیمت شمارسیوررومجانی دریافت وفقط بابت شرینگ انگارداری پول پرداخت میکنی.
چندتامشکل دررسیورهای جدید:به هیچ وجه نمیتونی پچ1.10به رسیوربزنی وهمون 1.27بایدبمونی 2-تولیدجدیدفقط1سرورنوشته فعال میشه نه33سرور3-تصویرsdیخورده مات بنظرمیرسه
شمابهتره موقع خریدپیش فروشنده پچ بریزی روش وامتحان کنی
ولی بقول
استادعزیزمون شهرام که میگه رسیورهای گلوبال استارچین بااین کیفیت آبروی شماروپیش مشتری خواهدبرد.انشاالله که براشمامشکلی پیش نیاد.باتشکر

hossein13

کاربر افتخاری
2010-04-21
550
2,153
مرسی محسن عزیز.لطف کردی.
ولی نگفتی تقلبی دارن یا نه؟؟در ضمن اگه 1سرور فعال میشه یعنی شرینگش خیلی ضعیفتر شده نسبت به تولیدات قدیمترش؟؟؟اخه دوستم دستگاهش سری اول هست و با 1.27 و دوتا کد فکر کنم تمام 33 سرورش فعال میشه و میگه بجز دو فرکانس پورنو در هاتبرد همه کانالها به اندازه 1.10 باز میشن.
واسه خرید هم میگم خودش شرط پروگرام بهم بده.اخه میترسم دستگاهش از اون مدلها باشه که اصلا برنامه نمیگیرن.اینو اخیرا شنیدم که مدلها جدیدی اینجورین بعضیهاشون.ایا صحت داره این حرف؟؟؟
باز هم متشکرم.مرسییییییی..........
:bs_iloveyou:

2009-05-15
0
28,977
باسلام به دوستان عزیزم داش حسین ومیکروباکس
چون تازه اومده توبازارتابخوادازش کپی کنن وقت میبره براتقلبی.فرقی بین تقلبی واصلش وجودنداره تقلبی برابراصله:IRSATa30:.هرچندکه ازنظرسخت افزاری افتضاحه ودوستان من فقط ازنظرزیبایی وشیرینگ رایگان این رسیوررودرنظرگرفتن.
میکروباکس عزیزنمونه های جدیدهرپچی مثل1.23و1.24و1.18و1.11و1.10 که غیراز1.27ریخته بشه باپیغام ارورs/wروبرومیشویدکه شماروبه مجبوربه ریختن پچ جدیدمیکنه ومجبوریدسرورهاطبق آموزش دوستان برابازشدن پکیجهادستی واردکنید.درضمن هم جای فلش جلووعقب رسیورروتست کنیدکه هر2کارکنن.چندنمونه داشتم کهusbکارنمیکردن.نمونه اول خیلی بهتربودن فلش سفیدهاکه اکثراپریزبرق2شاخ بودن والان شدن اکثرا3شاخ وفلش وای سیاه بندانگشتی.2100که دیگه مزخرفه بردشون خیلی کوچک وجمع وجورشده
یه چیزی که بایداضافه کنم توی ایران دنبال چیزخوب نگردید.تاجرایرانی که دیده فروش خوبی ازاین رسیورعایدش میشه ومیتونه به ماقالب کنه اومده به شرکت سازنده گفته یه چیزارزان قیمت تربسازه که به مابندازه درسری دومش وسری دومش بسیاربی کیفیت تره ویه چیزهایی هم هست که مخصوص کاربرانvip که نمیتونم اینجابیان کنم.مثل شرکت آشغال کلاس که برای خرابکاریش یه سری امکانات براخریدارانش قرارداده..

آخرین ویرایش:

negin89

کاربر افتخاری
2007-10-08
1,156
3,175
سلام.رسیور دیسکاوری مدل گالکسی هم با استفاده از تیونر دوم و دیش مجزا روی جهت w3 بصورت هوایی کانالها را باز میکند.البته الان حدود2 ساله که داره کار میکنه

بالا