دوست عزیز شما از طریق ایمیل یا در همین تایپیک درخواست خود را از علی آقا بکنیدنحوه ابتیاع قطعه و همون ای سی میکروباکس و واریز وجه چگونه است؟
دوست عزیز شما از طریق ایمیل یا در همین تایپیک درخواست خود را از علی آقا بکنیدنحوه ابتیاع قطعه و همون ای سی میکروباکس و واریز وجه چگونه است؟
دوست عزیز علی آقا سلام
من از کاربرانی هستم که از همین سایت قطعه خریدم ، ولی تاکنون موفق به تعویض آن نشده ام . آیا اگر اکنون قطعه را عوض کنم ، اشکالی پیش نخواهد آمد و نیازی هم به هیچ نرم افزاری نیست ؟
ضمناً تاریخ اعتبار آن از کی شروع خواهد شد ؟
ممنون و منتظر جواب هستم / یا علی
دوست من نیازی به ریختن هیچ نرم افزاری ندارید خود قطعه ورژن موردنظررودارد.دوست عزیز علی آقا سلام
من از کاربرانی هستم که از همین سایت قطعه خریدم ، ولی تاکنون موفق به تعویض آن نشده ام . آیا اگر اکنون قطعه را عوض کنم ، اشکالی پیش نخواهد آمد و نیازی هم به هیچ نرم افزاری نیست ؟
ضمناً تاریخ اعتبار آن از کی شروع خواهد شد ؟
ممنون و منتظر جواب هستم / یا علی
با سلاممگر به فرمایش علی آقا رسیور زمانی که قطعه را تعویض کردیم ، توسط سیستم ota قطعه کانفیگ نمی شود ؟ در اینصورت تاریخ اعتبار مگر از همان زمان وصل به سیستم نیست ؟ دوستان یا علی آقا زحمت بکشند و در این مورد توضیحی بفرمایند .ممنوندرود دوست عزیز خیر با تعویض قطعه مشکلی پیش نمیاد و نیاز به نرم افزار 1.71 و یا 1.73 دارید که توبخش مربوطه هست دانلود کنید تاریخ اعتبار هم از چند ماه قبل شروع شده موفق باشید
سلام
دوستان عزیز ایا از برنامه 2.21 میکروباکس دو برای میکروباکس یک میشود استفاده کرد یا خیر ؟
دوست من ورژن 2.28 کارایی بهتری روی میکروباکس 1 دارد هرچند اوضاع جالبی نداره پیشنهاد میکنم حتما قطعه روتعویض کنی وخودت رو اینقدرخسته نکنیسلام
دوستان عزیز ایا از برنامه 2.21 میکروباکس دو برای میکروباکس یک میشود استفاده کرد یا خیر ؟