REZA-HD
عضو فعال
- 2009-10-21
- 448
- 1,516
- 34
بله درسته علی اقا همان طوری که قول داد برای من هم قطعه رایگان ارسال کردعلی آقا این دوستمون که قطعه رایگان دریافت کردند لطفا به مشکل من هم اهمیت بدید.ممنون.
بله درسته علی اقا همان طوری که قول داد برای من هم قطعه رایگان ارسال کردعلی آقا این دوستمون که قطعه رایگان دریافت کردند لطفا به مشکل من هم اهمیت بدید.ممنون.
علی آقا سلام
من برای قطعه دوم طبق فرمایش شما پول واریز کردم و مشخصات رو ایمیل کردم منتظر جواب شما هستم.
با سلام به همه دوستان
من برای دریافت قطعه دوم مبلغ 4000 تومان به حساب واریز کردم .
علی اقا قطعه را برای من ارسال کردید ؟
دوست عزیز لطفا مشخصات فیش بانکی ایمیل کنید در ضمن قطعه شما دو هفته قبل ارسال شده و تا الان باید رسیده باشد
علی آقا با ایمیل nak2002@gmail.com برای شما ایمیل زدم و دیروز شنبه جواب دادید که فردا یعنی یکشنبه قطعه رو می فرستید خواستم اگر امکانش هست بارکد پستی رو برام ایمیل کنید با تشکر.دوست عزیز چک شد ایمیلی از طرف شما ارسال نشده لطفا بررسی کنید
علی آقا ما همچنان منتظریم!علی آقا با ایمیل nak2002@gmail.com برای شما ایمیل زدم و دیروز شنبه جواب دادید که فردا یعنی یکشنبه قطعه رو می فرستید خواستم اگر امکانش هست بارکد پستی رو برام ایمیل کنید با تشکر.
سلام علی آقا . من یک همفته پیش به شما ایمیل زدم تا امروز منتظر جواب شما بودم وای جوابی دریافت نکردم .ممنون میشم اگه میل منو چک کنید
hossein_bestevil@yahoo.com
علی آقا من ایمیل هم زدم اما شما جواب ندادید.علی آقا گفتید روز یکشنبه قطعه رو ارسال می کنید اما امروز سه شنبه است و نه قطعه ارسال شده نه شما جواب من رو می دید ، چرا جواب دوستان دیگه رو دادید اما جواب من رو ندادید؟
علی آقا من ایمیل هم زدم اما شما جواب ندادید.