تاپیک ویژه پرسش وپاسخ رسیورهای sky

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

20006

کاربر
2006-10-18
3
1
سلام
اول سیگنال میداد سرچ نمیکرد
اپگرد که کردم تعطیل شد الان سیگنال هم نمیده
اینم بگم نرم افزارو اشتباه زدم
حالا من چیکار کنم دوباره درست بشه

کمک کنئد اساتید محترم

کسی اینجا نیست همه رفتن تعطیلات

جواب نمیدین

آخرین ویرایش توسط مدیر:

bobak

کاربر
2007-11-07
13
15
دوستان من يه skyx دارم كه دو روز پيش وقتي با كنترل كانال عوض مي كردم اصلا عمل نكرد ولي كنترل رو رو دستگاه ديگه تست كردم كنترل كاملا سالمه و مشكل از دستگاه هست كه اصلا از كنترل دستور نميگيره بنظر شما مشكل از كجاست

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
سلام
اول سیگنال میداد سرچ نمیکرد
اپگرد که کردم تعطیل شد الان سیگنال هم نمیده
اینم بگم نرم افزارو اشتباه زدم
حالا من چیکار کنم دوباره درست بشه

کمک کنئد اساتید محترم

کسی اینجا نیست همه رفتن تعطیلات

جواب نمیدین
با درود
دوست گرامی
مشکل دستگاه شما با جیتگ رفع میشود فایل فلش موجوده جیتگ پردازنده STI در بخش جیتگ مراجعه کنید

دوستان من يه skyx دارم كه دو روز پيش وقتي با كنترل كانال عوض مي كردم اصلا عمل نكرد ولي كنترل رو رو دستگاه ديگه تست كردم كنترل كاملا سالمه و مشكل از دستگاه هست كه اصلا از كنترل دستور نميگيره بنظر شما مشكل از كجاست
با درود
دوست گرامی مشکل دستگاه شما سخت افزاری هست به بخش تعمیرات مراجعه کنید:eek:k:

bobak

کاربر
2007-11-07
13
15

دوست عزيز نتونستم پيدا كنم

makan2563

کاربر
2010-05-31
3
1
49
آيا هنوزم با اكانت سي سي كم ميشه در ريسيور اسكاي ايكس كانال هارو باز كرد

khooo

کاربر
2009-09-12
4
2
سلام به مدیر محترم من رسیور اسکایکس 2دارم نرم افزاری میخواهم که کانال روی سایروس که pg هست را باز کنم ممنون میشم نرم افزار ان را به من بد هید با تشکر

farzad.

کاربر
2007-06-29
57
152
با سلام
دستگاه sky x دارم که برای نصب ازش استفاده میکنم چند و قت پیش سر کار پریز برق شل بود چندین با در حین کار قطع و و صل شد و گاهی اینقدر سریع بود که تصویر نمیرفت فقط تصویر ثابت میشد به تازگی متوجه شدم که دستگاه روی سوییچ مشکل داره و خیلی از فرکانسها رو نمیگیره و بدون سوییچ مشکل نداره البته نمیدونم که مشکل از همون قطع و وصل برق هست یا نه .ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

با درود دوست گرامی
اینمورد میتواند از ضعف پاور یا تیونر یا سوییچton دستگاه باشد

با سلام وتشکر
مطمعنااز پاور نیست!چون با یه پاور سالم عوض کردم جواب نداد!لطفادرموردسوییچtonبیشتر توضیح فرمایید.چون بنده این قطعه را نمیشناسم!
با تشکر

farzad.

کاربر
2007-06-29
57
152
با درود دوست گرامی
اینمورد میتواند از ضعف پاور یا تیونر یا سوییچton دستگاه باشد

با سلام وتشکر
مطمعنااز پاور نیست!چون با یه پاور سالم عوض کردم جواب نداد!لطفادرموردسوییچtonبیشتر توضیح فرمایید.چون بنده این قطعه را نمیشناسم!
با تشکر

:sadwalk::sadwalk::sadwalk::051::051::051:

alinajafi

کاربر
2010-10-23
1
1
سلام

من ریسیور اسکای ایکس دارم چند روزه که وقتی خاموشش میکنم روشن نمیشه یا اگه بشه 4 خط میشه باید از پشت دستگاه چندین بار روشن خاموشش کنم تا روشن شه ضمنا فایل بوت رو که میخوام بریزم پسوندش rar هستش لودر نمیشناسه لطفا راهنمایی کنید

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
من ریسیور اسکای ایکس دارم چند روزه که وقتی خاموشش میکنم روشن نمیشه یا اگه بشه 4 خط میشه باید از پشت دستگاه چندین بار روشن خاموشش کنم تا روشن شه ضمنا فایل بوت رو که میخوام بریزم پسوندش rar هستش لودر نمیشناسه لطفا راهنمایی کنید
با درود
دوست گرامی مورد دستگاه شما سخت افزاری ومربوط به پاور هست به تعمیرکار کراجعه کنید:eek:k:

sepehr_s

کاربر
2010-11-26
1
0
کانال 3

با سلام میشه بگید کانال 3 رو چجوری میشه روی اسکای وان ای باز کرد ؟

nsahzabi

کاربر
2010-01-08
58
159
باسلام خدمت همه بزرگواران
من یک دستگاه sky x بدستم رسیده دستگاه کار میکنه فقظ ریموت کنترل نداره .لطفا یه عکس از ریموتش بزارید که بتونم تهیه اش کنم .

iron man

کاربر
2009-01-04
2
2
33
با سلام به شما عزيزان من يه اسكاي x دارم جديدا مشكلي برخوردم كه خيلي به كمك شما اساتيد احتياج دارم من دستگاه را تبدیل به 4640 کردم که از این سایت گرفتم حالا میخواهم به اسكاي x برگردانم هرچی فایل بوت را 140اسكاي x را میدم قبول نمیکنه ممنون میشم کمکم کنید

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
باسلام خدمت همه بزرگواران
من یک دستگاه sky x بدستم رسیده دستگاه کار میکنه فقظ ریموت کنترل نداره .لطفا یه عکس از ریموتش بزارید که بتونم تهیه اش کنم .
ریموت استرانگ تهیه کنید هم خانواده هستند
با سلام به شما عزيزان من يه اسكاي x دارم جديدا مشكلي برخوردم كه خيلي به كمك شما اساتيد احتياج دارم من دستگاه را تبدیل به 4640 کردم که از این سایت گرفتم حالا میخواهم به اسكاي x برگردانم هرچی فایل بوت را 140اسكاي x را میدم قبول نمیکنه ممنون میشم کمکم کنید
اگر فایل بوت بهش نمی خوره باید جیتگ شود وفایل فلش خود اسکای بهش بزنید.
درضمن فعلا که هیچ کانالی باز نمیشود فرقی نداره استرانگ اسکای؟
نیازی به فونت درشت هم نیست مدیران به اندازه کافی توجه دارند.

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا