با سلام خدمت دوستان ایا تیونر رسیور x97 usb titanium با رسیورx95 usb یکی هستند یا فرق دارند کسی تست نکرده
سلام
97 تیتانیوم برنامه ورزن 200 ریختم چگونه کد دستی باید بدهم روی هر کانال ؟؟؟
سلام
97 تیتانیوم برنامه ورزن 200 ریختم چگونه کد دستی باید بدهم روی هر کانال ؟؟؟
درود سال نو شما هم مبارکبا سلام وتبریک سال نو من دستگاهx _95 usb دارم و اخرین نرم افزار رو ریختم تصویر خوبه ولی صدا زیر و بم میشه با تشکر اگه ممکنه راهنمایی کنید
باید کانالهای کارتی این فرکانس را سرچ کنید چون شبکه 3 کارتی استسلام
یه مشکل عجیب برام پیش اومده
هنگامی که برای آخرین بار ریسیور را خاموش کردم و روشن کردم شبکه 3 از لیست کانال ها پا ک شده است!!
و سرچ هم که میکنم شبکه 3 ظاهر نمیشود ریست فکتوری+جستجوی شبکه+.. انجام دادم وفایده نداشت!
آیا راهی غیر از پروگرام وجود داره؟
البته فكر كنم مشكل ايشون مشكل كنترل ال سي دي سامسونگ با اين دستگاه باشه ..... چون من دقيقا همين مشكل رو دارم يعني براي كم يا زياد كردن صداي تلويزيون كانال رسيور جابجا مي شود ..
با آپگريت نرم افزار ( همين ورژن 1.52 كه بالا گذاشتيد ) فكر مي كنيد مشكل حل بشه ؟
با سلام به دوستان مشکل بنده این است استارست x95تیتانیم دارم مدتی است که کانال های h یا همان افقی در هاتبرد سیکنال ندارد اما در عرب ست سیگنال دارد ونشان می ده د راهنمایی بفرمایید متشکرم تشکر فراموش نمی شود نرم افزار استفاده شده 2 است تنظیم کارخان زدم نشد
با سلام به دوستان مشکل بنده این است استارست x95تیتانیم دارم مدتی است که کانال های h یا همان افقی در هاتبرد سیکنال ندارد اما در عرب ست سیگنال دارد ونشان می ده د راهنمایی بفرمایید متشکرم تشکر فراموش نمی شود نرم افزار استفاده شده 2 است تنظیم کارخان زدم نشد