1-روش دستي:برای وارد کردن کد DCW ابتدا بر روی کانال مورد نظر رفته سپس دکمه Menu بر روی ریموت کنترل و بعد دکمه آبی را بزنید درصفحه كد 32 رقمی خواهد بود که شما 32 رقم را صحيح وارد کنید و در آخر گزینه Done را بزنید.باسلام
این دومین بارست که سوالم رو می پریسم ، برای وارد کدهای dcw به کی دت چه کارباید کنم
باتشکر از شما
از طریق فلش مموری می توانید لیست کانالهای آماده را نیز همانند انتقال پچ به رسیور انتقال دهید کافی است فایل مربوط را از حالت فشرده خارج كنيد و در مموری کپی کنید البته با اين تفاوت كه پوشه و فایل دیگری درون مموري و مجاورت فایل قرار ندهید زیرا رسیور فایل مورد نظر را شناسایی نمی کندامکان داره روش ریختن لیست کانال ها به starsat x50cu usb از طریق usb بگویید و پسوند فایل کانال های چیده شده باید چی باشه .
مرسیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی
از طریق فلش مموری می توانید لیست کانالهای آماده را نیز همانند انتقال پچ به رسیور انتقال دهید کافی است فایل مربوط را از حالت فشرده خارج كنيد و در مموری کپی کنید البته با اين تفاوت كه پوشه و فایل دیگری درون مموري و مجاورت فایل قرار ندهید زیرا رسیور فایل مورد نظر را شناسایی نمی کند
دوست عزيز داخل مموري فقط بايد همين يك فايل كه با پسوندdat است وجود داشته باشد.مهندس من این کار و کردم ولی error میده . میشه مراحل کار و برام بگی ( از طریق منو ) و اینکه پسوند فایلی ک برای لیست کانال ها میریزم dat هستش
چون سوال شما دوبار تكرار شده بود در همان سوال قبلي پاسختون را دادمسلام
من یه رسیور استارست مدل sr x 230 usbدارم که لودر اون رو ارتقا دادم چراق های پنل جولوش روشن نمیشه چه باید کرد اصلا تو ساید پچ جدید این مدل هست؟؟
راستی s/wچیست؟؟؟
1-روش دستي:برای وارد کردن کد dcw ابتدا بر روی کانال مورد نظر رفته سپس دکمه menu بر روی ریموت کنترل و بعد دکمه آبی را بزنید درصفحه كد 32 رقمی خواهد بود که شما 32 رقم را صحيح وارد کنید و در آخر گزینه done را بزنید.
2- كي دات:
اخرين كي دات را با استفاده از لودر به رسيور انتقال بدهيد.فقط در لودر بجاي گزينه program only گزينه key dat را انتخاب كنيد
از نرم افزار زير استفاده كن. اموزشش هم داخلش هست. فقط در قسمت ويرايش كدهاي جديد را به فايل خود اضافه كنيد سپس ذخيره كنيددوست عزیز ضمن تشکر از شما باید عرض کنم که من با دادن کددستی به دستگاه مشکلی ندارم من فقط میخوام کدها رو به کی دت تبدیل کنم یعنی کدهای dcw را وارد فایل کی دی کنم متوجه منظورم شدید.....
منتظر جواب شما هستم
دوست عزيز:دوست عزیز shihan جان. میخواستم بپرسم پچهای آپگرید گلدن اینتر استار که برای رسیورهای استارست ارایه میشه رو میشه مستقیم مثلا روی استارست x50 usb ریخت یا ابتدا باید تبدیل بشن؟ اگر امکانش هست یه مقدار توضیح بدید. قبلا از راهنماییت سپاسگزارم.
اغلب اين مشكل با انجام سه روش زير حل ميگردد در غير اينصورت مشكل سخت افزاري خواهد بود:سلام
من هر وقت که مسیرها را در رسیور استار ست 190 تنظیم می کنم هر وقت که خاموش و روشن بشه دوباره به تنظیمات اولیه بر میگرده یعنی صفحه انتخاب زبان ها نمایش داده میشه
مشکل چیه آیا راه حلی وجود داره
ممنون
فايل زير را به رسيور انتقال بده اگر درست شد كه هيچ اما اگر نشد ايراد سخت افزاري دارد:سلام رسيوراستار ست 190 سوپر من فركانس ماهواره ها را نشان نمی دهد و كانالها را نمي گيرد یعنی کل فرکانسشان صفر است يا قطع و وصل مي شود در صورتی که هر رسیوری ديگري را امتحان کردم مشکلی نداشت لطفا راهنمايي فرماييد چيكا ركنم
دوست عزيز و بزرگوار:سلام یه رسیور x60usbاوردن برام که فکر کنم اشتباهی برنامه بهش دادن الان روشن میشه تو ال سی دی ورژن نرم افزار و onرو می نویسه ولی بعد صفحه که میاد دیگه قفل میکنه و تو ال سی دی هم 4تا خط میاد برنامه هم قبول نمیکنه راه دیگه ای به جز فلش کردن نداره؟
از طريق لودر اپگريدش كن درست ميشه.سلام من ریسیور x50cu usb رو با فلاش آژدیت کردم وقتی دستگاه ریست شد ده دقیقه صبر کردم اما بالا نیومد از تو برق کشیدم و دوباره روشن کردم حالا هر کار میکنم دیگه روشن نمیشه لطفا راهنمایی کنید