تاپیک پرسش وپاسخ ومشکلات غیرتعمیراتی استارست 190,x60,x5,x3,x50,220,3300 در این تاپیک مطرح شود

Ehsan_gmc

کاربر
2009-06-15
473
1,559
44
باسلام
این دومین بارست که سوالم رو می پریسم ، برای وارد کدهای dcw به کی دت چه کارباید کنم
باتشکر از شما

shihan

مدیر بازنشسته
2007-07-20
635
3,596
49
باسلام
این دومین بارست که سوالم رو می پریسم ، برای وارد کدهای dcw به کی دت چه کارباید کنم
باتشکر از شما
1-روش دستي:برای وارد کردن کد DCW ابتدا بر روی کانال مورد نظر رفته سپس دکمه Menu بر روی ریموت کنترل و بعد دکمه آبی را بزنید درصفحه كد 32 رقمی خواهد بود که شما 32 رقم را صحيح وارد کنید و در آخر گزینه Done را بزنید.
2- كي دات:
اخرين كي دات را با استفاده از لودر به رسيور انتقال بدهيد.فقط در لودر بجاي گزينه program only گزينه key dat را انتخاب كنيد

daniyel_abasi

کاربر
2009-07-07
2
0
امکان داره روش ریختن لیست کانال ها به Starsat X50cu usb از طریق USB بگویید و پسوند فایل کانال های چیده شده باید چی باشه .
مرسیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی

shihan

مدیر بازنشسته
2007-07-20
635
3,596
49
امکان داره روش ریختن لیست کانال ها به starsat x50cu usb از طریق usb بگویید و پسوند فایل کانال های چیده شده باید چی باشه .
مرسیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی
از طریق فلش مموری می توانید لیست کانالهای آماده را نیز همانند انتقال پچ به رسیور انتقال دهید کافی است فایل مربوط را از حالت فشرده خارج كنيد و در مموری کپی کنید البته با اين تفاوت كه پوشه و فایل دیگری درون مموري و مجاورت فایل قرار ندهید زیرا رسیور فایل مورد نظر را شناسایی نمی کند

daniyel_abasi

کاربر
2009-07-07
2
0
از طریق فلش مموری می توانید لیست کانالهای آماده را نیز همانند انتقال پچ به رسیور انتقال دهید کافی است فایل مربوط را از حالت فشرده خارج كنيد و در مموری کپی کنید البته با اين تفاوت كه پوشه و فایل دیگری درون مموري و مجاورت فایل قرار ندهید زیرا رسیور فایل مورد نظر را شناسایی نمی کند

مهندس من این کار و کردم ولی error میده . میشه مراحل کار و برام بگی ( از طریق منو ) و اینکه پسوند فایلی ک برای لیست کانال ها میریزم dat هستش

shihan

مدیر بازنشسته
2007-07-20
635
3,596
49
مهندس من این کار و کردم ولی error میده . میشه مراحل کار و برام بگی ( از طریق منو ) و اینکه پسوند فایلی ک برای لیست کانال ها میریزم dat هستش
دوست عزيز داخل مموري فقط بايد همين يك فايل كه با پسوندdat است وجود داشته باشد.
جهت دريافت توضيحات كامل به ادرس زير برو:
http://1.irantks.biz/showthread.php?t=12332

kaamraan

کاربر
2009-08-06
1
0
42
سلام
من یه رسیور استارست مدل sr x 230 usbدارم که لودر اون رو ارتقا دادم چراق های پنل جولوش روشن نمیشه چه باید کرد اصلا تو ساید پچ جدید این مدل هست؟؟
راستی s/wچیست؟؟؟

shihan

مدیر بازنشسته
2007-07-20
635
3,596
49
سلام
من یه رسیور استارست مدل sr x 230 usbدارم که لودر اون رو ارتقا دادم چراق های پنل جولوش روشن نمیشه چه باید کرد اصلا تو ساید پچ جدید این مدل هست؟؟
راستی s/wچیست؟؟؟
چون سوال شما دوبار تكرار شده بود در همان سوال قبلي پاسختون را دادم

Ehsan_gmc

کاربر
2009-06-15
473
1,559
44
1-روش دستي:برای وارد کردن کد dcw ابتدا بر روی کانال مورد نظر رفته سپس دکمه menu بر روی ریموت کنترل و بعد دکمه آبی را بزنید درصفحه كد 32 رقمی خواهد بود که شما 32 رقم را صحيح وارد کنید و در آخر گزینه done را بزنید.
2- كي دات:
اخرين كي دات را با استفاده از لودر به رسيور انتقال بدهيد.فقط در لودر بجاي گزينه program only گزينه key dat را انتخاب كنيد

دوست عزیز ضمن تشکر از شما باید عرض کنم که من با دادن کددستی به دستگاه مشکلی ندارم من فقط میخوام کدها رو به کی دت تبدیل کنم یعنی کدهای dcw را وارد فایل کی دی کنم متوجه منظورم شدید.....
منتظر جواب شما هستم

shihan

مدیر بازنشسته
2007-07-20
635
3,596
49
دوست عزیز ضمن تشکر از شما باید عرض کنم که من با دادن کددستی به دستگاه مشکلی ندارم من فقط میخوام کدها رو به کی دت تبدیل کنم یعنی کدهای dcw را وارد فایل کی دی کنم متوجه منظورم شدید.....
منتظر جواب شما هستم
از نرم افزار زير استفاده كن. اموزشش هم داخلش هست. فقط در قسمت ويرايش كدهاي جديد را به فايل خود اضافه كنيد سپس ذخيره كنيد

پیوست‌ها

samsat

مدیر بازنشسته
2009-06-07
1,212
7,857
47
دوست عزیز shihan جان. میخواستم بپرسم پچهای آپگرید گلدن اینتر استار که برای رسیورهای استارست ارایه میشه رو میشه مستقیم مثلا روی استارست X50 usb ریخت یا ابتدا باید تبدیل بشن؟ اگر امکانش هست یه مقدار توضیح بدید. قبلا از راهنماییت سپاسگزارم.

f-soltani

کاربر
2008-07-05
1
0
سلام

من هر وقت که مسیرها را در رسیور استار ست 190 تنظیم می کنم هر وقت که خاموش و روشن بشه دوباره به تنظیمات اولیه بر میگرده یعنی صفحه انتخاب زبان ها نمایش داده میشه
مشکل چیه آیا راه حلی وجود داره
ممنون

shihan

مدیر بازنشسته
2007-07-20
635
3,596
49
دوست عزیز shihan جان. میخواستم بپرسم پچهای آپگرید گلدن اینتر استار که برای رسیورهای استارست ارایه میشه رو میشه مستقیم مثلا روی استارست x50 usb ریخت یا ابتدا باید تبدیل بشن؟ اگر امکانش هست یه مقدار توضیح بدید. قبلا از راهنماییت سپاسگزارم.
دوست عزيز:
اول بايد حتما رسيور راتبديلش كرد تا بتواني پچ اينتراستار را به ان انتقال بدهي
در ضمن اگر مستقيم و بدون تبديل اين كار را بكني اولا كه رسيور پچ را قبول نميكند و دوما هم اگر قبول كند منوي ان به شكل اينتراستار تغيير ميكند اما سيگنال نخواهد داشت.

shihan

مدیر بازنشسته
2007-07-20
635
3,596
49
سلام

من هر وقت که مسیرها را در رسیور استار ست 190 تنظیم می کنم هر وقت که خاموش و روشن بشه دوباره به تنظیمات اولیه بر میگرده یعنی صفحه انتخاب زبان ها نمایش داده میشه
مشکل چیه آیا راه حلی وجود داره
ممنون
اغلب اين مشكل با انجام سه روش زير حل ميگردد در غير اينصورت مشكل سخت افزاري خواهد بود:
سيم و ال ان بي و اتصالات را كنترل كنيد تا اتصالي خفيفي نداشته باشد
رسيور را يكبار با يك پچ ديگر و با تاريخ متفاوتي نسبت با پچ قبلي اپگريد كنيد
هنگام خاموش و روشن كردن رسيور با كنترل و بر روي يك كانال غير كارتي اين كار انجام گيرد.

hadiir

کاربر
2008-04-10
3
0
سلام رسيوراستار ست 190 سوپر من فركانس ماهواره ها را نشان نمی دهد و كانالها را نمي گيرد یعنی کل فرکانسشان صفر است يا قطع و وصل مي شود در صورتی که هر رسیوری ديگري را امتحان کردم مشکلی نداشت لطفا راهنمايي فرماييد چيكا ركنم

frbmjb

کاربر
2006-10-02
36
38
سلام یه رسیور x60usbاوردن برام که فکر کنم اشتباهی برنامه بهش دادن الان روشن میشه تو ال سی دی ورژن نرم افزار و onرو می نویسه ولی بعد صفحه که میاد دیگه قفل میکنه و تو ال سی دی هم 4تا خط میاد برنامه هم قبول نمیکنه راه دیگه ای به جز فلش کردن نداره؟

shihan

مدیر بازنشسته
2007-07-20
635
3,596
49
سلام رسيوراستار ست 190 سوپر من فركانس ماهواره ها را نشان نمی دهد و كانالها را نمي گيرد یعنی کل فرکانسشان صفر است يا قطع و وصل مي شود در صورتی که هر رسیوری ديگري را امتحان کردم مشکلی نداشت لطفا راهنمايي فرماييد چيكا ركنم
فايل زير را به رسيور انتقال بده اگر درست شد كه هيچ اما اگر نشد ايراد سخت افزاري دارد:
zip.gif
SR-X190D Super-Original_By-shihan.zip (1.09 مگابایت, 70 نمایش)

shihan

مدیر بازنشسته
2007-07-20
635
3,596
49
سلام یه رسیور x60usbاوردن برام که فکر کنم اشتباهی برنامه بهش دادن الان روشن میشه تو ال سی دی ورژن نرم افزار و onرو می نویسه ولی بعد صفحه که میاد دیگه قفل میکنه و تو ال سی دی هم 4تا خط میاد برنامه هم قبول نمیکنه راه دیگه ای به جز فلش کردن نداره؟
دوست عزيز و بزرگوار:
دقيقا بنويس توي لودر چه پيغامي ميدهد تا بهتر بتوانيم راهنمائيت كنيم

aminae

کاربر
2009-08-23
1
0
سلام من ریسیور x50cu usb رو با فلاش آژدیت کردم وقتی دستگاه ریست شد ده دقیقه صبر کردم اما بالا نیومد از تو برق کشیدم و دوباره روشن کردم حالا هر کار میکنم دیگه روشن نمیشه لطفا راهنمایی کنید

shihan

مدیر بازنشسته
2007-07-20
635
3,596
49
سلام من ریسیور x50cu usb رو با فلاش آژدیت کردم وقتی دستگاه ریست شد ده دقیقه صبر کردم اما بالا نیومد از تو برق کشیدم و دوباره روشن کردم حالا هر کار میکنم دیگه روشن نمیشه لطفا راهنمایی کنید
از طريق لودر اپگريدش كن درست ميشه.

بالا