alireza3583
مدیر بازنشسته
- 2006-12-02
- 458
- 1,679
- 38
دوست عزیز این پستو نگاه کن
http://1.irantks.biz/showthread.php?t=22454
http://1.irantks.biz/showthread.php?t=22454
سلام.آیا سیستم من برای دانلود آفلاین با کارت کیوباکس 8920 مناسبه؟
ram:512
cpu:3000 amd athlon
:motherboard:gigabyte k8nf9
graphic:256 NVIDIA GeForce 6200 TurboCache
power:350w Ac-bel
سلام به همه
من ریسیور استارست 150 معمولی دارم و می خواستم کانال کارتی را باز کنم گفتن دی وی بی بهتر !!؟؟
سوال در مورد dvb است
1.دانلود آفلاین چطوری؟؟؟
2.تمام کانال کارتی رایگان باز میشه ؟
3.ریسور کارتی بخرم خوبه یا کارت dvb ؟
4. فیمت dvb و جاهای خرید ؟
من کامپبوتر دارم ویندوز xp و لپ تاب هم ویندوز vista اسم دستگاه dell 1510 است
آیا برای هر دو هم وجود دارد؟
نمیدونم چه کارت دی وی بی بخرم کلی تحقیقم کردم ولی یه نفر جواب کامل به این سوال نداده . شما بگید چی بگیرم . راستی قیمت دبی با اینجا تفاوت داره؟
یه سواله دیگه هم دارم اونم اینه که کارتایی که سیستم s2 رو ساپورت میکنن s1 رو هم ساپورت میکنن یا نه؟
سلام بچه ها اگه ميتونيد يكيتون منو راهنمايي كنه. !من بايد هر ماه 1024گيگ يعني 1 ترا از اينترنت دانلود كنم !براي سند كردن ديتا هم از وايرلس مجاني استفاده ميكنم و ميخواهم هزينه اشتراكشم كم باشه اگه مجاني هم باشه كه عاليه حالا اگه كسي كمكم كنه و روشش رو بگه ممنونش ميشم!!
درسته منم همین مشکل رو داشتم و اتفاقی وقتی داشتم w3a رو تنظیم میکردم هاتبرد درست شد.مشکلی که هست فایندر با کارت رسیور خوب کار نمیکنه اگه میتونی اول با رسیور تنظیم کن دیش رو بعد به dvb وصل کن من که به فکر خرید فایتدر دیجیتال مانیتوردار افتادم .سلام دوستان عزیز
من دو روز پیش یک کارت dvb + دیش و lnb خریدم و همرو سوار کردم . نرم افزار ش رو هم نصب کردم ولی فقط می نویسه no signal . لطف کنید راهنمایی کنید . از تنضیمات ماهواره هم هیچی حالیم نیست!
یه بار تنظیم کردم ولی باز هم NO SIGNAL بود .با وجود اینکه STRENG SIGNAL به 64 هم رسید!
سلام دوستان عزیز
من دو روز پیش یک کارت dvb + دیش و lnb خریدم و همرو سوار کردم . نرم افزار ش رو هم نصب کردم ولی فقط می نویسه no signal . لطف کنید راهنمایی کنید . از تنضیمات ماهواره هم هیچی حالیم نیست!
یه بار تنظیم کردم ولی باز هم no signal بود .با وجود اینکه streng signal به 64 هم رسید!
سلام اگه تو تاپیک مناسب سوالم رو مطرح نمیکنم ببخشید
بین کارتهای qbox8920 و qbox6920 کدوم رو پیشنهاد میکنید