تاپیک پرسش وپاسخ و آموزش ترفندها. برای مدلهای x230-x250-x95-x90-x97-x99 USB

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

VahidFilm

کاربر
2009-05-12
298
959
سلام. يه سوال خيلي پيش پا افتاده برام پيش اومده ولي گفتم بپرسم بهتره. ميخواستم بپرسم كه آيا اگه من كانال هايي كه از X95 USB بك آپ گرفتم يعني همون فايل SDX رو ميتونم به x97 USB انتقال بدم. خلاصه منظورم اينه كه كانال هاي بك آپ گرفته شده از X95 USB اگر به x97 USB انتقال داده بشه مشكلي پيش نمياد؟ ممنون.

TiestoSat

کنترل سايت
2009-07-05
2,742
14,917
سلام. يه سوال خيلي پيش پا افتاده برام پيش اومده ولي گفتم بپرسم بهتره. ميخواستم بپرسم كه آيا اگه من كانال هايي كه از X95 USB بك آپ گرفتم يعني همون فايل SDX رو ميتونم به x97 USB انتقال بدم. خلاصه منظورم اينه كه كانال هاي بك آپ گرفته شده از X95 USB اگر به x97 USB انتقال داده بشه مشكلي پيش نمياد؟ ممنون.

سلام

خير مشکلي پيش نمياد حتي ميتوانيد سافتکم بکاپ گرفته شده از اين دو مدل هم به يکديگر تزريق کنيد. اخيرا نرم افزار هردو مدل هم يکي شده! :eek:k:

gi gi

کاربر
2009-05-29
19
22
سلام...
ببخشید یکی میتونه نحوه ی استفاده از فیوری در دستگاه x95رو به طور کامل توضیح بده؟
من شبکه ها رو داخل فیوری زخیره میکنم اما نمیدونم چطوری مستقیم به روی شبکه های زخیره شده برم...
ممنون میشم جواب بدین...

TiestoSat

کنترل سايت
2009-07-05
2,742
14,917
سلام...
ببخشید یکی میتونه نحوه ی استفاده از فیوری در دستگاه x95رو به طور کامل توضیح بده؟
من شبکه ها رو داخل فیوری زخیره میکنم اما نمیدونم چطوری مستقیم به روی شبکه های زخیره شده برم...
ممنون میشم جواب بدین...

دوست عزيز بعد از اينکه در قسمت CHANNEL PROPERTIES کانالهاي مورد علاقه را انتخاب نموديد از منو خارج شويد . دکمه FAV روي کنترل فشار دهيد.سپس با فشار دادن دکمه ولوم صدا, ميتوانيد ليست کانال انتخابي خود را ببينيد.:eek:ky:

ALI.INTERNET

کاربر
2009-04-07
18
36
34
سلام چجوری میشه شیرینگ اینترنتی روی ایکس 95 راه انداخت ایا کسی راه اندانخته چه جورییه؟؟؟؟؟

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: boory

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
سلام چجوری میشه شیرینگ اینترنتی روی ایکس 95 راه انداخت ایا کسی راه اندانخته چه جورییه؟؟؟؟؟
با درود
:busted_red:دوست گرامی چرا بخش را درست بررسی نمی کنید در همین صفحه اول تاپیک مهم برای استفاده از شیرینگ اینترنتی cccam موجودهست:
http://1.irantks.biz/showthread.php?t=32154

mehdi_6723

کاربر
2007-05-03
94
621
با سلام به اساتید بخش یه مشکل برا دستگام پیش اومده صفحه تلویزیون وقتی دستگاه روشنه سیاهه و هیچی نشون نمیده لطف کنید یه توضیح بدید دستگاه ایکس 95 مشکل هم از اینجا پیش اومد اومدم با یو اس بی برنامه بدم وقتی سوال کرد ایا میخواهید انتقال دهید خیر رو اوکی کردم اول تصویر داشت شطرنجی شد و بعد هم هیچی نشون نمیده با تشکر از همه بچه های سایت

• Like

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
با سلام به اساتید بخش یه مشکل برا دستگام پیش اومده صفحه تلویزیون وقتی دستگاه روشنه سیاهه و هیچی نشون نمیده لطف کنید یه توضیح بدید دستگاه ایکس 95 مشکل هم از اینجا پیش اومد اومدم با یو اس بی برنامه بدم وقتی سوال کرد ایا میخواهید انتقال دهید خیر رو اوکی کردم اول تصویر داشت شطرنجی شد و بعد هم هیچی نشون نمیده با تشکر از همه بچه های سایت
با درود
نرم افزارکارخانه ای دستگاه خودتان رااز تاپیک مربوطه در بخش دانلود کرده وبا کابل ورایانه اقدام به اپگرید کنید:eek:k:

amir174

کاربر
2008-01-17
42
37
درخواست نرم افزار x90 برای باز گشایی پکیچ بیس

سلام دوستان کسی میتونه لطف کنه برنامه x90 بزاره!!!!!!!!!!!!

• Like

_reza

کاربر
2007-09-14
9
18
مشکل در رسیور x95

با سلام

پورت rs232 رسیور x95 من کار نمی کنه یعنی با کابل نمی شه برنامه ریخت روش ولی با usb می شه

بعضی از فر کانسها رو دریافت نمی کنه و سوییچ رو هم نمی شناسه من آخرین نرم افزار رو ریختم

ولی درست نشد لطفا راهنمایی کنید که چی کار کنم . با تشکر

Supervisor

کاربر افتخاری
2007-09-21
385
1,311
دوست عزیز آیا از کیفیت و سالم بودن کابل خود اطمینان دارید؟؟ و همچنین پورت کامپیوتر خود؟
توصیه م یکنم با کامپیوتر و پورت دیگری امتحان کنید اگر باز همین مورد بود مشکل سخت افزاری پیدا کردید و باید در بخش سخت افزار مطرح کنید

hbest

کاربر
2008-02-04
1
3
با سلام
سوال من درباره سافتكم OSN Nliesat كه براي رسيورهاي X95 گذاشتيد
اين سافتكم تا چند روز دوام داره؟
ضمنا از اينكه براي اين بخش زحمت مي كشيد متشكرم

TiestoSat

کنترل سايت
2009-07-05
2,742
14,917
با سلام
سوال من درباره سافتكم osn nliesat كه براي رسيورهاي x95 گذاشتيد
اين سافتكم تا چند روز دوام داره؟
ضمنا از اينكه براي اين بخش زحمت مي كشيد متشكرم

با تشکر از شما دوست عزيز.

سافتکم براي کانالهايي مثل osn چون کدها dcw موقت هستند از چند ساعت تا نهايتا 3 روز فعال خواهد بود بستگي به زمان ثابت بودن کدها دارد . هم اکنون سافتکمي که مورد نظر شما هست براي بازگشايي OSN کارايي ندارد ولي براي ساير سيستم ها همچنان فعال هست.

TiestoSat

کنترل سايت
2009-07-05
2,742
14,917
یه چند روزی هست که دوباره ..x..x..l و do...r...cel..tv با همون 1.91 باز شده
تعجب میکنم کسی اعلام وضعیت نکرده
جهت یادآوری کافیه اسم DO...RCEL TV رو rename کنید تا باز بشه.

دوست عزيز اين خبر قبلا بلافاصله در تاپيک مربوط به اخبار اين کانالها در لينک زير اعلام کرديم ظاهرا شما دقت نکرديد!!!

http://1.irantks.biz/showthread.php?t=32865&page=3

VahidFilm

کاربر
2009-05-12
298
959
سلام. دستگاه من x95 usb و اگه بخوام جهت يوروبرد 9 رو تنظيم كنم داخل ليست ماهواره ها اين جهت نيست بايد چه كار كنم؟ ممنون.

TiestoSat

کنترل سايت
2009-07-05
2,742
14,917
سلام. دستگاه من x95 usb و اگه بخوام جهت يوروبرد 9 رو تنظيم كنم داخل ليست ماهواره ها اين جهت نيست بايد چه كار كنم؟ ممنون.

MENU --- نصب --- نصب موج گير --- در صفحه باز شده در سمت راست ليست همه ماهواره ها وجود دارد.

اگر نبود به اين طريق اضافه کنيد:

MENU --- سرويس کننده فراهم --- ليست کانالها ويرايش --- در سمت چپ روي يکي از ماهواره ها OK کنيد --- در صفحه باز شده اضافه را انتخاب کنيد --- 9 درجه شرقي و KU باند را وارد کنيد در ليست ماهواره ها با نام KU-NEWSAT 9E ذخيره ميشود بعدا ميتونيد اسمش هم عوض کنيد و فرکانس اضافه کنيد.

در ضمن نيازي هم نيست حتما اين ماهواره اضافه کنيد روي هر ماهواره ديگري که باشه کافي هست فقط فرکانس فارسي 1 را اضافه کنيد جهت يابي و بعد جستجو .:eek:ky:

Adambarfi

کاربر
2007-05-30
281
1,264
با سلام رسیور x95 جلوی پنل مرتب boot مینویسه و روشن نمیشه من پچ کارخانه ای رو هم زدم قبول کرد ولی باز هم همین کار تکرار میشه و روشن نمیشه لطفا راهنمایی کنید ممنونم

arash3400

کنترل
2009-03-26
9,700
37,570
44
سلام به همه دوستان

با سلام رسیور x95 جلوی پنل مرتب boot مینویسه و روشن نمیشه من پچ کارخانه ای رو هم زدم قبول کرد ولی باز هم همین کار تکرار میشه و روشن نمیشه لطفا راهنمایی کنید ممنونم
سلام
اكثرن ايراد در پاور دستگاه ميباشد
اول پاور را كاملن چك كنيد

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا