تاپیک پرسش وپاسخ و آموزش ترفندها. برای مدلهای x230-x250-x95-x90-x97-x99 USB

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

toghrol2002

کنترل سایت
2007-06-25
4,297
20,917
من کانال idman azerbijanرا روی ترکست نمیتوانم با x95بازکنم نه باسافتکم ونه میشود به صورت دستی کد داد موقع پخش فوتبال کانال به صورت قفل شده نیست بلکه ازاد است فرکانس را پاک کردم از نو سرچ کردم ولی مثل قبل پیغام no video را میدهد وررژن s/w هم 1.64است.

سلام عزیز یکبار با کابل ابگرید کن سپس ریست فاکتوری کن واز سافکم زیر استفاده کن مشکلت حل خواهد شد موفق باشی .

اگر نشد مدل دستگاه خودت را کامل بنویس تا نحوه کد دستی را بگم موفق باشی ..

پیوست‌ها

آخرین ویرایش:

toghrol2002

کنترل سایت
2007-06-25
4,297
20,917
دستگاه من مگا نیست x95 usb معمولیه چیکار کنم؟

سلام یکبار اخرین پچ را با کابل ابدیت کنید سپس اگر روی ماهوارهای دیگر سیگنال ضعیف ندارید از ویتامینه که پخش می کنند هست شما ساعت 2:30 بامداد یا قبل از ساعت 9 صبح تست کن خبرش را بده موفق باشی ..

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: reza 1200

jahaname

کاربر
2011-03-07
59
177
با سلام من اشتباهی یک پچ روی دستگاه x97 زدم چی کار کنم نرم افزار مال SR-X90CUUSB_V1.90-

بوده بعد یک ارور داد بعد نرم افزار SR-X97USB_V1.91 با EasyUpgrade.exe به دستگاه انتقال دادم

در ست شد بعدش می خواستم لیست کانال انتقال بدم بازم اشتباهی SR-X97USB MEGA_CXDatabaseV1.00_1.sdx
اینو زدم مال من x97 معمول هست الان وقتی از پشت روشن میکنم فقط لامپ قرمز روشن می شود و هیچ تغییری نمیکنه کمک کنید

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
با سلام من اشتباهی یک پچ روی دستگاه x97 زدم چی کار کنم نرم افزار مال sr-x90cuusb_v1.90-

بوده بعد یک ارور داد بعد نرم افزار sr-x97usb_v1.91 با easyupgrade.exe به دستگاه انتقال دادم

در ست شد بعدش می خواستم لیست کانال انتقال بدم بازم اشتباهی sr-x97usb mega_cxdatabasev1.00_1.sdx
اینو زدم مال من x97 معمول هست الان وقتی از پشت روشن میکنم فقط لامپ قرمز روشن می شود و هیچ تغییری نمیکنه کمک کنید
با درود
اول اینکه بهتره اول حواستون را جمع کنید بعد به کار با رسیور مشغول شوید چون خیلی وقتها خرابکاری قابل برگشت نیست!
امادر حال حاضر فقط میتوانید نرم افزار دستگاه رابالودر برای ارسال برسیور استارت کنید بعد دکمه پاور جلوی دستگاه را نگهدارید سپس کلید پشت را روشن کنید اگر پس از چندثانیه بوت نوشت وشروع به انتقال کرد دکمه پاور را ازاد کنید وصبرکنید تا انتقال تمام بشود.
اگر چندبار اینکار را کردید ولی قبول نکرد متاسفانه باید فقط فلش دستگاه پروگرام شود.

jahaname

کاربر
2011-03-07
59
177
من تا دکمه پوشت دستگاه رو میزنم دکمه قرمز پور روشن می شوذ بعد با چه برنامه نرم افزار انتقال بدم

jahaname

کاربر
2011-03-07
59
177
خوب الان که با همون برنامه می زنم هیچ تغییری نمیکنه تا دکمه پشت میزنم سریع لامپ قرمز روشن می شود

jahaname

کاربر
2011-03-07
59
177
با درود
اول اینکه بهتره اول حواستون را جمع کنید بعد به کار با رسیور مشغول شوید چون خیلی وقتها خرابکاری قابل برگشت نیست!
امادر حال حاضر فقط میتوانید نرم افزار دستگاه رابالودر برای ارسال برسیور استارت کنید بعد دکمه پاور جلوی دستگاه را نگهدارید سپس کلید پشت را روشن کنید اگر پس از چندثانیه بوت نوشت وشروع به انتقال کرد دکمه پاور را ازاد کنید وصبرکنید تا انتقال تمام بشود.
اگر چندبار اینکار را کردید ولی قبول نکرد متاسفانه باید فقط فلش دستگاه پروگرام شود.
هر کار کردم نشد چجوری فلش رو پروگرام کنم هیچ راهی نداره

• Like

hamed20zaban

کاربر
2010-07-13
2
7
39
سلام
من ی x95 دارم که رو مسیر بدر شبکه های داخلی ایران- رادیو فردا و چند تا شبکه دیگرو نمیاره! البته این شبکه هارو قبلا میاورد ولی الان نمیاره!
کارها ای که کردم:
-فرکانسارو به طور دستی میدم ی شبکه های دیگه میاره!
-تنظیم کارخانه کردم!
-پچ کارخانه رو ریختم! و بعد جدیدترین پچ!
هیچ کدوم از این کارا موثر نبوده!
تو بقیه مسیرا مشکلی ندارم همه شبکه ها میاد ولی تو مسیر بدر فقط 50 تا شبکه دارم بقیشو نمیاره!
باید چه کنم؟

arash3400

کنترل
2009-03-26
9,700
37,570
44
درود

سلام
من ی x95 دارم که رو مسیر بدر شبکه های داخلی ایران- رادیو فردا و چند تا شبکه دیگرو نمیاره! البته این شبکه هارو قبلا میاورد ولی الان نمیاره!
کارها ای که کردم:
-فرکانسارو به طور دستی میدم ی شبکه های دیگه میاره!
-تنظیم کارخانه کردم!
-پچ کارخانه رو ریختم! و بعد جدیدترین پچ!
هیچ کدوم از این کارا موثر نبوده!
تو بقیه مسیرا مشکلی ندارم همه شبکه ها میاد ولی تو مسیر بدر فقط 50 تا شبکه دارم بقیشو نمیاره!
باید چه کنم؟
اول مستقیم بدون سویچ تست کنید برای تست جهت و ال ان بی...

دوست عزیز از سویچ یک به 8 استفاده کنید
سیم را مستقیم به ال ان بی بدر وصل کنید و تست کنید اگر کانالها سرچ شدند از این نوع سویچ استفاده کنید

hamed20zaban

کاربر
2010-07-13
2
7
39

سیم را مستقیم به ال ان بی بدر وصل کنید و تست کنید اگر کانالها سرچ شدند از این نوع سویچ استفاده کنید
مرسی به خاطر جوابتون
ولی من از سویچر استفاده نمیکنم از موتور استفاده میکنم که موترم از مسیر خارج کردم و سیم ال ان بی رو مستقیم به دستگاه زدم که مشکل بازم حل نشد!

arash3400

کنترل
2009-03-26
9,700
37,570
44
درود

مرسی به خاطر جوابتون
ولی من از سویچر استفاده نمیکنم از موتور استفاده میکنم که موترم از مسیر خارج کردم و سیم ال ان بی رو مستقیم به دستگاه زدم که مشکل بازم حل نشد!
احتمالن مشکل سیم یا تنظیم نبودن دیشه
اگر هاتبرد را کامل دارید و دیش تنظیمه مشکل سیم...
دستگاه را یک بار فکتوری ریست یا با یک دستگاه دیگر تست کنید

micro

کاربر
2007-01-01
38
13
با سلام خدمت اساتید محترم مشکلی دارم با رسیور 97 usb ساده موقع روشن شدن بعد از بوت یک ارور 020 یا 021 میده هرچی برنامه روش امتحان کردم مشکل بر طرف نشد دستگاه هم روشن میشه بعضی وقتها اسم ماهوارها نیست برنامه ای هست که کل ایسی رو پاک کنم تا از دست ارور راحت شم

• Like

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
با سلام خدمت اساتید محترم مشکلی دارم با رسیور 97 usb ساده موقع روشن شدن بعد از بوت یک ارور 020 یا 021 میده هرچی برنامه روش امتحان کردم مشکل بر طرف نشد دستگاه هم روشن میشه بعضی وقتها اسم ماهوارها نیست برنامه ای هست که کل ایسی رو پاک کنم تا از دست ارور راحت شم

با درود
دوست گرامی از بخش مربوطه تاپیک نرم افزارهای کارخانه ای فایل مربوط به 95usb را با کابل به دستگاه منتقل کنید بعد نرم افزار جدید رسیور خودتون را با کابل ورایانه منتقل کنید:eek:k:

Adambarfi

کاربر
2007-05-30
281
1,264
با سلام
یک رسیور استارست x97 چینی هست که دوکانال pg و pb در مسیر سایروس باز نمیشه لطفا برای این مدل چینی سافتکم ارائه دهید من در بخش چیزی برای ان نیافتم ممنونم

• Like

Adambarfi

کاربر
2007-05-30
281
1,264
با درود
دوست گرامی از بخش مربوطه تاپیک نرم افزارهای کارخانه ای فایل مربوط به 95usb را با کابل به دستگاه منتقل کنید بعد نرم افزار جدید رسیور خودتون را با کابل ورایانه منتقل کنید:eek:k:

با سلام دوست عزیز من هم با یک دستگاه استارست 97 همین مشکل رو داشتم و مشتری بعد از ابگرید به این مشکل برخورده بود و من بعد از هر بار ابگرید باز هم همین پیغام ارور میداد اخر فهمیدم رسیور چینی میباشد و در بخش فایل فلش ایسی فلش رو با فایل استارست چینی پروگرام کردم تا درست شد و به احتمال 99 درصد رسیور شما هم چینی است و از ظاهر هیچ مشخص نمیشود و تنها از روی ایسی فلش مشخص میشود

homan2

کاربر
2010-01-20
19
52
با سلام دوست عزیز من هم با یک دستگاه استارست 97 همین مشکل رو داشتم و مشتری بعد از ابگرید به این مشکل برخورده بود و من بعد از هر بار ابگرید باز هم همین پیغام ارور میداد اخر فهمیدم رسیور چینی میباشد و در بخش فایل فلش ایسی فلش رو با فایل استارست چینی پروگرام کردم تا درست شد و به احتمال 99 درصد رسیور شما هم چینی است و از ظاهر هیچ مشخص نمیشود و تنها از روی ایسی فلش مشخص میشود

البته به نظر در حال حاضر همه ریسیور های این مدل 95 و 97 چینی هستند که چینی اصل و تقلبی وجود داره و رسیور من هم x95 چینی هست و از همین فایل ها و کدها که در این سایت هست استفاده می کنم. منظور شما از فایل استار ست چینی چیست؟:eek:k:

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا