تعمیرات مدلهای فول اچ دی استارست

avazeghoo

سرپرست بخش تعمیرات و فلش رسیور
2006-10-03
6,438
5,678
سلام استارست9797فول اچدی دارم خروجی تیونر فقط18ولت نشون میده 13ولت ندارم البته روی هورزینتال و ورتیکال فقط18ولت نشون میده کدام قطعه سوخته یا سویچ نمیکنه راهنمایی کنید

درود برشما

ابتدا دستگاه رو ریست کنید و سپس با یک ورژن جدید آپگرید کنید چنانچه مشکل حل نشد برید سراغ سخت افزار

آخرین ویرایش:

pasha khan

کاربر افتخاری
2009-06-25
670
1,981
49
سلام استارست9797فول اچدی دارم خروجی تیونر فقط18ولت نشون میده 13ولت ندارم البته روی هورزینتال و ورتیکال فقط18ولت نشون میده کدام قطعه سوخته یا سویچ نمیکنه راهنمایی کنید

مشکل شما سخت افزاریه دوست گرام

شک نکن

عکس از برد ماین با کیفیت بزاری بهتر راهنمایی میشی

mahboobeh83

کاربر
2010-01-05
41
100
54
سلام به همه دوستان

دیروز یه مشتریها یه استارست 2000 ace

اورد بعد که بازش کردم دیدم خازن 10 ولتش باد کرده بود

عوضش کردم دستگاه بالا اومد ولی الان پنلش فوق العاده کم نور هست بعضی نوشته هاش اصلا پیدا نیست

با کنترل تو منو نور پنل را رو اخرین حد گذاشتم فایده نداشت

به نظر شما دوستان عیب از چی میتونه باشه

ممنون

Deragon

مدیر بازنشسته
2007-08-03
623
2,250
سلام به همه دوستان

دیروز یه مشتریها یه استارست 2000 ace

اورد بعد که بازش کردم دیدم خازن 10 ولتش باد کرده بود

عوضش کردم دستگاه بالا اومد ولی الان پنلش فوق العاده کم نور هست بعضی نوشته هاش اصلا پیدا نیست

با کنترل تو منو نور پنل را رو اخرین حد گذاشتم فایده نداشت

به نظر شما دوستان عیب از چی میتونه باشه

ممنون

ی ریست کن..نشد خازن رو مجدد تعویض کن

soren_kiana

سرپرست بخش استارست وشرینگ رایگان
2007-08-19
3,930
9,457
با درود
خازن های موجود در بازار از نوع بی کیفیت میباشد... یا از روی برد های قدیمی جایگزین کن یا 16 ولت به جای اون قرار بده.

mahboobeh83

کاربر
2010-01-05
41
100
54
ریسیت کردم ای سی را فلش کردم اتفاقا خازن را عوض کردم ولی بازم کم نوره

پنل را باز کردم قطعاتش سالمه

avazeghoo

2006-10-03
6,438
5,678
با پنل دیگه تست کن تا از سلامت پنل مطمئن بشی اگه مشکل پابرجا بود باید ایراد رو توی شاسی پیدا کنی

Deragon

مدیر بازنشسته
2007-08-03
623
2,250
سلام
رسیور8800 استارست فقط چراغ ابی میزد..هیچی در تلویزیون نبود و پنل بالا نمیاومد..
ایسی فلش رو با فایل انجمن فلش کردم رسیور بالا اومد..ولی دوتا ایراد داره الان..
ابتدا اینکه خطایs/w میزنه.. دوم روی تیونر1 کانال شطرنجی میشه و حالت تراک جزیی داره..ولی با تیونر دوم مشکلی نداره..
با usb اونو ابگرد کردم و مشکل خطا بر طرف شد و کانال یابی کردم..
منتها ب محض اینکه رسیوررو از برق بکشم مجدد روشن کنم منو و تصویر محو میشه ولی رسیور روشنه حتی کانال عوض میشه ولی وقتی منو بزنم هیچی نمیاد!!!و کلا تنظیمات نمایان نمیشه.
با کابل هم چندین پچ دادم..فرقی نکرد.
مجدد با فایلهای دیگری ایسی فلش رو فلش زدم نتیجه نداد و با برخی اصلا رسیور روشن نمیشه! دیگه فایلی نمونده که امتحان کنم!!
ایسی فلش رسیور سالم دیگه ای روی اون انداختم بالا میاد ولی خطایs/w داره اما هیچ امکان کارکردی نداره نه پچ میگیره نه ابگرد از طریق کامپیوتر یا usb..
فقط با ایسی فلش خودش بالا میاد منتها در همان ابتدای بالا اومدن خطا s/w میده که با پچ رفع میشه ولی ب محض کشیدن از برق هم تنظیمات منو نمیاد هم تصویری نیست!
تقریبا اکثر نرم افزارها رو تست زدم..
ا

heidary

معاونت انجمن
2007-05-13
1,041
5,818
با پنل دیگه تست کن تا از سلامت پنل مطمئن بشی اگه مشکل پابرجا بود باید ایراد رو توی شاسی پیدا کنی
یک سلف و یا مقاومت 0 اهمی در مسیر برق پنل وجود که سابقه سوختن داره و اگر بسوزد و ولتاژ 5 ولت پنل افت کند نور پنل کم میشود برای تست دو سر این سلف را که کنار فیش پنل است اتصال دهید ببینید نور پنل تغییر یکند یا نه

avazeghoo

2006-10-03
6,438
5,678
سلام رسیور8800 استارست فقط چراغ ابی میزد..هیچی در تلویزیون نبود و پنل بالا نمیاومد.. ایسی فلش رو با فایل انجمن فلش کردم رسیور بالا اومد..ولی دوتا ایراد داره الان.. ابتدا اینکه خطایs/w میزنه.. دوم روی تیونر1 کانال شطرنجی میشه و حالت تراک جزیی داره..ولی با تیونر دوم مشکلی نداره.. با usb اونو ابگرد کردم و مشکل خطا بر طرف شد و کانال یابی کردم.. منتها ب محض اینکه رسیوررو از برق بکشم مجدد روشن کنم منو و تصویر محو میشه ولی رسیور روشنه حتی کانال عوض میشه ولی وقتی منو بزنم هیچی نمیاد!!!و کلا تنظیمات نمایان نمیشه. با کابل هم چندین پچ دادم..فرقی نکرد. مجدد با فایلهای دیگری ایسی فلش رو فلش زدم نتیجه نداد و با برخی اصلا رسیور روشن نمیشه! دیگه فایلی نمونده که امتحان کنم!! ایسی فلش رسیور سالم دیگه ای روی اون انداختم بالا میاد ولی خطایs/w داره اما هیچ امکان کارکردی نداره نه پچ میگیره نه ابگرد از طریق کامپیوتر یا usb.. فقط با ایسی فلش خودش بالا میاد منتها در همان ابتدای بالا اومدن خطا s/w میده که با پچ رفع میشه ولی ب محض کشیدن از برق هم تنظیمات منو نمیاد هم تصویری نیست! تقریبا اکثر نرم افزارها رو تست زدم.. ا
درود

آی سی 8 پایه کنار سوکت پورت 232 رو پایه هاشو قلع کشی کن مقاومتهای کنارش رو هم تست کن و اگه موجود داری تعویض کن اگه حل نشد ممکنه مشکل از آی سی فلش باشه سی پی یو رو هم هیتر بگیر

در مورد سیگنال چیپ 3501 مربوط به تیونر 1 رو ریبال کن اگه حل نشد احتمالا تیونر خرابه

آخرین ویرایش:

Deragon

مدیر بازنشسته
2007-08-03
623
2,250
درود

آی سی 8 پایه کنار سوکت پورت 232 رو پایه هاشو قلع کشی کن مقاومتهای کنارش رو هم تست کن و اگه موجود داری تعویض کن اگه حل نشد ممکنه مشکل از آی سی فلش باشه سی پی یو رو هم هیتر بگیر

در مورد سیگنال چیپ 3501 مربوط به تیونر 1 رو ریبال کن اگه حل نشد احتمالا تیونر خرابه

سلام
جناب اوازه..
چیپ تیونر رو هیت گرفتم..کلا سیگنالش قطعه..بعی وقتا میاد بعضی وقت نمیاد.
ایسی8پایه رو هیت گرفتم..مقاومتها سالمند..تست شد با نمونه سالم..
سی پی یو هم با فلکسی هیت دادم.. فرقی نکرد..
خود من ب ایسی مشکوکم خراب باشه..ولی چرا راحت اریز میشه و پر میشه با پروگرامر! وریفای هم میشه!

avazeghoo

2006-10-03
6,438
5,678
سلام
جناب اوازه..
چیپ تیونر رو هیت گرفتم..کلا سیگنالش قطعه..بعی وقتا میاد بعضی وقت نمیاد.
ایسی8پایه رو هیت گرفتم..مقاومتها سالمند..تست شد با نمونه سالم..
سی پی یو هم با فلکسی هیت دادم.. فرقی نکرد..
خود من ب ایسی مشکوکم خراب باشه..ولی چرا راحت اریز میشه و پر میشه با پروگرامر! وریفای هم میشه!

روی آی سی کنار سوکت سریال پورت کارخونه چسب نریخته؟

avazeghoo

2006-10-03
6,438
5,678
اگه از خرابی آی سی مطمئن شدی یه دونه آی سی سالم برای 8800 دارم بگو برات بفرستم

Deragon

مدیر بازنشسته
2007-08-03
623
2,250

ممنون بزرگوار.. خبرتون میکنم..
الان ی فایل فلش زدم رسیور بدون ارور بالا میاد ولی باز منو و تصویر نیست..! هرپچی هم دادم باز اینجوره!

Deragon

مدیر بازنشسته
2007-08-03
623
2,250

سلام
متاسفانه رسیور راه نیفتاد..چیزی جز تعویض ایسی اورجینال باقی نمیمونه..
جناب اوازه نحوه دریافت و ارسال ایسی چجوره؟
ممنون

2009-05-15
0
28,977
باسلام...

رسیور2000aceهم کیفیت وهم قدرت هردو صفرمیباشند.برا اطمینان تیونر نو جایگزین شد.ولی بازهم همینطور بود.درخروجی تیونر ولتاژ13و18موجودونرم افزار هم تزریق شد.ولی فایده نداشت.حتا پاور نو هم جایگزین کردم.لطفا راهنمایی بفرمایید اساتیدگرامی

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150
باسلام...

رسیور2000aceهم کیفیت وهم قدرت هردو صفرمیباشند.برا اطمینان تیونر نو جایگزین شد.ولی بازهم همینطور بود.درخروجی تیونر ولتاژ13و18موجودونرم افزار هم تزریق شد.ولی فایده نداشت.حتا پاور نو هم جایگزین کردم.لطفا راهنمایی بفرمایید اساتیدگرامی

درود

ای سی مجاور تیونر به شماره 3501 ابتدا قلع کشی کنید جواب نداد باید تعویض شود لحیم سردی و خرابی سی پی یو هم این عیب ایجاد می کند

آخرین ویرایش:
2009-05-15
0
28,977
درود

ای سی مجاور تیونر به شماره 3501 ابتدا قلع کشی کنید جواب نداد باید تعویض شود لحیم سردی و خرابی سی پی یو هم این عیب ایجاد می کند
بادرود...
مرسی ازآقاعلی.تست ونتیجه رواعلام میکنم.رسیور حین تماشا خودبخود اینطورشده وحتا1بارهم به مدت10دقیقه سیگنال اومدوبازرفت..نمیدونم چراهمش2000به پست من میخوره.تواین2سال این فکرکنم70مینش باشه.

آخرین ویرایش توسط مدیر:
بالا