تعمیرات مدلهای فول اچ دی استارست

Arash44

کاربر
2009-06-29
79
351

farhadi-1

سرپرست ارشد تالار ریسیور
2014-03-28
2,048
6,412
بادرود- باحترام به نظر دیگر اساتید - ایسی فلش نو را پروگ کن بزار جواب میده.

درود
دوست من فلش عوض کردم که ان پیغام امده باید فلشی بگذارم که شماره سریال داشته باشد که این فلش هم موقع اجرای خودکارارور میدهد ولی دستی مشکلی ندارد که بازهمان پیعام میاید

farhadi-1

سرپرست ارشد تالار ریسیور
2014-03-28
2,048
6,412
سلام

آقای فرهادی شما بعد از فلش کردن آی سی و پروگرام کردنش
باید رسیور رو از طریق کابل r232 برنامه اورجینال بزنید بعد آخرین آپگرید رو

موفق باشی

درود
با یواس پی این کارو کردم با کابل ارور میدهد اگر بدانم درست میشود وقت میگذارم ممنون ازهمه دوستان بابت راهنمایی

reza388

عضو جدید
2006-10-09
95
881
با سلام خدمت اساتید
یک استارست 2100 برق زده بود که ولتاژ تیونر نداشت ای سی gec و همچنین دو ترانزیستور و یک دیود سوخته بود که عوض کردم ولی متاسفانه ای سی gec پس از چند ثانیه میسوزد بقیه المانها را هم چک کردم سالمند دوستان ممنون میشوم راهنمایی کنند.
با تشکر

farshad@gh

مدير بخش تعميرات سخت افزاري
2009-10-27
301
2,484
با سلام خدمت اساتید
یک استارست 2100 برق زده بود که ولتاژ تیونر نداشت ای سی gec و همچنین دو ترانزیستور و یک دیود سوخته بود که عوض کردم ولی متاسفانه ای سی gec پس از چند ثانیه میسوزد بقیه المانها را هم چک کردم سالمند دوستان ممنون میشوم راهنمایی کنند.
با تشکر
سلام

ترانزیستورهایی که تعویض کردین و خازن های smd کنارش و تیونر رو چک کنید .

karimkhani

کاربر
2008-08-30
89
180
باسلام استارست 2000aceاوردند که برنامه اشتباه خورده بود اخرین برنامه روریختم دسگاه بالا امد وکار میکند اما روی هرکدام از گزینه هاکه مربوط به شرینگ است میروم مینویسد نو کانک لطفا راهنماییفرمایید

2009-05-15
0
28,977
باسلام استارست 2000aceاوردند که برنامه اشتباه خورده بود اخرین برنامه روریختم دسگاه بالا امد وکار میکند اما روی هرکدام از گزینه هاکه مربوط به شرینگ است میروم مینویسد نو کانک لطفا راهنماییفرمایید
درود گرامی.
بنظرم رسیور شما1سال اکانت شیرینگ رایگانش تموم شده وبایدسیسیکم تهیه کنید..شما هم ازطریق کابل وهم لن به راحتی میتونیدبانت اتصال برقرارکنیدوaceدیگه تولیدنمیشه ومدل جدیدترهایپر اومده

karimkhani

کاربر
2008-08-30
89
180
باسلام عالیجناب بهروز ایا باوجود حتی پایان گرفتن شرینگ نباید کانک شود درضمن دردستگاه مانند خودش چراغ پشت لن تازمانیکه لن وصل نشده روشن نیست اما دراین دستگاه تادستگاهبالا میاد روشن میشود دران دستگاه کانک میشود اما دراین دستگاه کانک نمیشودبا سپاس از استاد بهروز

2009-05-15
0
28,977
باسلام عالیجناب بهروز ایا باوجود حتی پایان گرفتن شرینگ نباید کانک شود درضمن دردستگاه مانند خودش چراغ پشت لن تازمانیکه لن وصل نشده روشن نیست اما دراین دستگاه تادستگاهبالا میاد روشن میشود دران دستگاه کانک میشود اما دراین دستگاه کانک نمیشودبا سپاس از استاد بهروز

درودگرامی...
بله بایدکانکت شه به نت وآی پی وتنظیمات شبکه روبیاره وربطی به شیرینگ نداره
رسیور2000آیس یک سال شیرینگ رایگان داره وشما چه استفاده بکنی وچه استفاده نکنی خودشیرینگ 1سال بطور اتومات ازکار خواهدافتاد.موقعی که اتصال سرور برقرارمیشه تاریخ شروع وانقضا شیرینگ روبروی اتصال نمایان است.اگه مشکل شما کانکت شدنه نه بازکردن شبکه واتصال سرور.1بار رسیور خود رو تنظیم کارخونه وازپچ1.58یا1.61استفاده کن.ممکنه لن شماایرادپیداکرده باشه ازلحاظ سخت افزار.باوای فای امتحان کن

poplin

کاربر
2014-10-05
7
30
با سلام ..
دوستان استارست 2100HD خروجی ولتاژ 1.8 نداره . دوبار رگلاتور مربوطه 3502 رو تعویض کردم اما بازم خروجی آیسی که باید 1.8 ولت باشه وجود نداره.smdهای اطراف رگلاتور رو هیت گرفتم بازم هیچی. احتمال اتصال کوتاه یا شرتی خازن smd میدم . نظر دوستان چیه ؟ کسی به این مورد برخورد نکرده؟

mehdi farhoodi

کاربر
2006-10-13
58
1,672
41
با سلام ..
دوستان استارست 2100HD خروجی ولتاژ 1.8 نداره . دوبار رگلاتور مربوطه 3502 رو تعویض کردم اما بازم خروجی آیسی که باید 1.8 ولت باشه وجود نداره.smdهای اطراف رگلاتور رو هیت گرفتم بازم هیچی. احتمال اتصال کوتاه یا شرتی خازن smd میدم . نظر دوستان چیه ؟ کسی به این مورد برخورد نکرده؟

اول یه بار دیگه با تینر فوری بشور برد رو
بعد بدون پانل تست کن
پانل رو از سوکت در بیار ببین باز هم همین جوره
در اخر اگه از این ها و خازن اس ام دی نباشه به نظرم cpu ,,,فاتحه

jalal2011

عضو جدید
2011-02-01
99
291
با سلام ..

درود
دوست عزیز شما دستگاه رو از دکمه پشت خاموش کن بعد آیسی مربوطه رو از مدار خارج کن بعد اهمترو به حالت بازر بزار و بعدش یه پایه اهمتر به زمین و پایه دیگه رو به خروجی ولتاژ 1.8 بذار اگه صدای سوت اهمتر اومد اومد 70 درصد رم و 30 درصد cpu مرخصه اما اگه اهمتر راه نداد یا آیسی مشکل داره یا قطعات ریز اطرافش
شاد و پیروز و سربلند باشید

Changiez

کاربر
2013-08-28
20
64
درود خدا بر همکاران شریف:
دوستان یک رسیورsr-9000hd برای تعمیر اورده اند که تصویر خروجی فقط از hdmi دارد و از خروجی های دیگرذ تصویر ندارد
کارهای انجام شده : تزریق اخرین و قدیمی ترین پچها
پروگرام ایسی فلش
تست ولتاژهای سلف
اما مشکل هنوز پابرجاست سپاسگذار میشم اگر در اولین فرصت راهنمایی کنید. منتظر ارشادتان هستم

KHARAD

کاربر
2009-03-04
104
279
34
درود
رسیور استارست 8800 به محض اتصال به برق
چراغ دکمه پاور روشن و به رنگ آبی است
و چراغ مربوط به سیگنال آن هم روشن و به رنگ سبز است .
دستگاه هیچ گونه نصویری هم ندارد فقط با قطع برق چراغ های موجود قطع می شود.
سون سگمنت در خاموشی کامل فقط یکبار چراغ مربوط به سیگنال خاموش شد و روی سون سگمنت کلمه boot ظاهر شد که بعد از خاموش و روش کردن دیگر ظاهر نشد .
خروجی پاور 12.24 می باشد که جهت اطمینان بیشتر دو خازن خروجی 1000 و 470 میکرو هم تعویض شدند.
ولتاژ آی سی فلش در یک طرف آن 478/.
و از طرف دیگر 432/. - 455/. - 3/2 می باشد.
در سه ترانزیستور دیگر در مین برد با لوکیشن
qt02 - qt06 - - qp09
در همگی دو ولتاژ 3/300 و 5/24 موجود می باشد .
منتظر توصیه دوستان هستم.
سپاسگزارم

avazeghoo

سرپرست بخش تعمیرات و فلش رسیور
2006-10-03
6,439
5,678
درود
رسیور استارست 8800 به محض اتصال به برق
چراغ دکمه پاور روشن و به رنگ آبی است
و چراغ مربوط به سیگنال آن هم روشن و به رنگ سبز است .
دستگاه هیچ گونه نصویری هم ندارد فقط با قطع برق چراغ های موجود قطع می شود.
سون سگمنت در خاموشی کامل فقط یکبار چراغ مربوط به سیگنال خاموش شد و روی سون سگمنت کلمه boot ظاهر شد که بعد از خاموش و روش کردن دیگر ظاهر نشد .
خروجی پاور 12.24 می باشد که جهت اطمینان بیشتر دو خازن خروجی 1000 و 470 میکرو هم تعویض شدند.
ولتاژ آی سی فلش در یک طرف آن 478/.
و از طرف دیگر 432/. - 455/. - 3/2 می باشد.
در سه ترانزیستور دیگر در مین برد با لوکیشن
qt02 - qt06 - - qp09
در همگی دو ولتاژ 3/300 و 5/24 موجود می باشد .
منتظر توصیه دوستان هستم.
سپاسگزارم

درود

دوست گرامی من از توضیحات شما چیزی متوجه نشدم

ولی شما باید رگلاتورهای dcبه dc و خازنهای اس ام دی اطرافشون رو چک کنید در صورتیکه ولتاژهاشون درست بود باید با روغن فلکس مرغوب پایه های رگلاتورها و همینطور رم و سی پی یو رو حرارت بدین

همینطور آی سی فلش رو با فایل مطمئن پروگرام کنید

ان شالله مشکلتون حل میشه

m2360

کاربر
2014-01-03
9
13
سلام استارست9797فول اچدی دارم خروجی تیونر فقط18ولت نشون میده 13ولت ندارم البته روی هورزینتال و ورتیکال فقط18ولت نشون میده کدام قطعه سوخته یا سویچ نمیکنه راهنمایی کنید

بالا