Arash44
کاربر
- 2009-06-29
- 79
- 351
بادرود- باحترام به نظر دیگر اساتید - ایسی فلش نو را پروگ کن بزار جواب میده.مشاهده فایلپیوست 93306درود
دوست من وقتی که فلش دستگاه خراب را میخواهم پرگرام کنم این ارور را میدهد لطفا راهنمایی کنید ممنون
بادرود- باحترام به نظر دیگر اساتید - ایسی فلش نو را پروگ کن بزار جواب میده.مشاهده فایلپیوست 93306درود
دوست من وقتی که فلش دستگاه خراب را میخواهم پرگرام کنم این ارور را میدهد لطفا راهنمایی کنید ممنون
بادرود- باحترام به نظر دیگر اساتید - ایسی فلش نو را پروگ کن بزار جواب میده.
سلام با این برنامه هم فلاش را پروگرام کن ببین خوب میشه
درودسلام
آقای فرهادی شما بعد از فلش کردن آی سی و پروگرام کردنش
باید رسیور رو از طریق کابل r232 برنامه اورجینال بزنید بعد آخرین آپگرید رو
موفق باشی
سلامبا سلام خدمت اساتید
یک استارست 2100 برق زده بود که ولتاژ تیونر نداشت ای سی gec و همچنین دو ترانزیستور و یک دیود سوخته بود که عوض کردم ولی متاسفانه ای سی gec پس از چند ثانیه میسوزد بقیه المانها را هم چک کردم سالمند دوستان ممنون میشوم راهنمایی کنند.
با تشکر
درود گرامی.باسلام استارست 2000aceاوردند که برنامه اشتباه خورده بود اخرین برنامه روریختم دسگاه بالا امد وکار میکند اما روی هرکدام از گزینه هاکه مربوط به شرینگ است میروم مینویسد نو کانک لطفا راهنماییفرمایید
باسلام عالیجناب بهروز ایا باوجود حتی پایان گرفتن شرینگ نباید کانک شود درضمن دردستگاه مانند خودش چراغ پشت لن تازمانیکه لن وصل نشده روشن نیست اما دراین دستگاه تادستگاهبالا میاد روشن میشود دران دستگاه کانک میشود اما دراین دستگاه کانک نمیشودبا سپاس از استاد بهروز
با سلام ..
دوستان استارست 2100HD خروجی ولتاژ 1.8 نداره . دوبار رگلاتور مربوطه 3502 رو تعویض کردم اما بازم خروجی آیسی که باید 1.8 ولت باشه وجود نداره.smdهای اطراف رگلاتور رو هیت گرفتم بازم هیچی. احتمال اتصال کوتاه یا شرتی خازن smd میدم . نظر دوستان چیه ؟ کسی به این مورد برخورد نکرده؟
با سلام ..
دوستان استارست 2100HD خروجی ولتاژ 1.8 نداره . دوبار رگلاتور مربوطه 3502 رو تعویض کردم اما بازم خروجی آیسی که باید 1.8 ولت باشه وجود نداره.smdهای اطراف رگلاتور رو هیت گرفتم بازم هیچی. احتمال اتصال کوتاه یا شرتی خازن smd میدم . نظر دوستان چیه ؟ کسی به این مورد برخورد نکرده؟
درود
رسیور استارست 8800 به محض اتصال به برق
چراغ دکمه پاور روشن و به رنگ آبی است
و چراغ مربوط به سیگنال آن هم روشن و به رنگ سبز است .
دستگاه هیچ گونه نصویری هم ندارد فقط با قطع برق چراغ های موجود قطع می شود.
سون سگمنت در خاموشی کامل فقط یکبار چراغ مربوط به سیگنال خاموش شد و روی سون سگمنت کلمه boot ظاهر شد که بعد از خاموش و روش کردن دیگر ظاهر نشد .
خروجی پاور 12.24 می باشد که جهت اطمینان بیشتر دو خازن خروجی 1000 و 470 میکرو هم تعویض شدند.
ولتاژ آی سی فلش در یک طرف آن 478/.
و از طرف دیگر 432/. - 455/. - 3/2 می باشد.
در سه ترانزیستور دیگر در مین برد با لوکیشن
qt02 - qt06 - - qp09
در همگی دو ولتاژ 3/300 و 5/24 موجود می باشد .
منتظر توصیه دوستان هستم.
سپاسگزارم