تمام سوالات ومشكلات خودرادرموردرسيوراستارست 4000 و 4200 دراين تاپيك مطرح كنيد

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

مری66

کاربر
2010-09-23
23
34
37
درود.وقتی سیم النبی رو به4000معمولی وصل میکنم ریسیور پشت سرهم ریست میشود؟بدون سیم مشکلی نداره!همون سیم رو به هایویون9696وصل میکنم هیچ مشکلی نداره؟مرسی از همه.

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
درود.وقتی سیم النبی رو به4000معمولی وصل میکنم ریسیور پشت سرهم ریست میشود؟بدون سیم مشکلی نداره!همون سیم رو به هایویون9696وصل میکنم هیچ مشکلی نداره؟مرسی از همه.
با درود
اشكال دستگاه شما سخت افزاري هست به تعميركار مراجعه كنيد اينجا مباحث تعميراتي مطرح نخواهد شد:eek:k:

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: vahid_hz

vahid_hz

کاربر
2008-02-26
54
56
سلام 4000 سوپر دارم از امروز یه مشکل عجیب رو به رو شدم کارهای که من می کنم یه بار با کنترل انجام می دم دستگاه پشت سر هم تکرار می کنه مثلا اگه من دکمه Ok رو می زنم که لیست کانالها بیاد دستگاه پشت هم همین رو تکرار می کنه یا اگه دکمه بالا رو می زنه پشت هم کانالها رو به سمت بالا تعویض مکنه و دیگه کار قبلی رو تکرار نمی کنه یا دکمه خاموش رو می زنم پشت هم خاموش روشن می کنه یعنی کار من رو تکرار می کنه اما وقتی از پشت خاموش روشن می کنم و کانال بالا میاد وو من تا زمانی که کاری با کنترل انجام ندم خیلی راحت کانال رو نشون میده مشکل چیه کمک کنید تنضیمات کارخانه هم کردم نشد؟

govasolkan

کاربر
2010-10-04
4
1
28
من چهار دستگاه استار ست 4000سوبر دارم تمامی آنها با مشکل on مواجعند در تمام سایتهای دنیا گشتم نرم افزار کارخانه فلش اون بوت فلش و .....غیره را امتحان کردم نشد حالا ماندم چکارشان کنم ایا راهی هست اگر هست با ذکر مدرک راهنمایی کنید اگر میخواهی ایسی بروگرام کنم اموزش آن را و اگر میخواهی بگی جی تک آموزش کل جی تک را بهم بگی چون دیگر از این ذستگاههای لخنتی ناامید شده ام لطفا راهنمایی کنید

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
من چهار دستگاه استار ست 4000سوبر دارم تمامی آنها با مشکل on مواجعند در تمام سایتهای دنیا گشتم نرم افزار کارخانه فلش اون بوت فلش و .....غیره را امتحان کردم نشد حالا ماندم چکارشان کنم ایا راهی هست اگر هست با ذکر مدرک راهنمایی کنید اگر میخواهی ایسی بروگرام کنم اموزش آن را و اگر میخواهی بگی جی تک آموزش کل جی تک را بهم بگی چون دیگر از این ذستگاههای لخنتی ناامید شده ام لطفا راهنمایی کنید
با درود
اگر مشکل دستگاه با نرم افزار رفع نشده ایراد سخت افزاری هست ودر بخش تعمیرات استارست در این باره توضیح دادیم استفاده از بخش تخصصی برای کاربران ویژه امکان دارد توضیح در امضاء من موجود هست برای کاربر ویژه شدن.

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
سلام 4000 سوپر دارم از امروز یه مشکل عجیب رو به رو شدم کارهای که من می کنم یه بار با کنترل انجام می دم دستگاه پشت سر هم تکرار می کنه مثلا اگه من دکمه Ok رو می زنم که لیست کانالها بیاد دستگاه پشت هم همین رو تکرار می کنه یا اگه دکمه بالا رو می زنه پشت هم کانالها رو به سمت بالا تعویض مکنه و دیگه کار قبلی رو تکرار نمی کنه یا دکمه خاموش رو می زنم پشت هم خاموش روشن می کنه یعنی کار من رو تکرار می کنه اما وقتی از پشت خاموش روشن می کنم و کانال بالا میاد وو من تا زمانی که کاری با کنترل انجام ندم خیلی راحت کانال رو نشون میده مشکل چیه کمک کنید تنضیمات کارخانه هم کردم نشد؟
بادرود احتمال اینکه کنترل دستگاه شما کثیف شده وزیر دکمه هایش چیزی اتصال میکنه زیاده وباید کنترل را سرویس کنید یا با یک کنترل دیگه تست کنید:eek:k:

izeh

کاربر افتخاری
2006-10-09
345
1,514
سلام 4000 سوپر دارم از امروز یه مشکل عجیب رو به رو شدم کارهای که من می کنم یه بار با کنترل انجام می دم دستگاه پشت سر هم تکرار می کنه مثلا اگه من دکمه ok رو می زنم که لیست کانالها بیاد دستگاه پشت هم همین رو تکرار می کنه یا اگه دکمه بالا رو می زنه پشت هم کانالها رو به سمت بالا تعویض مکنه و دیگه کار قبلی رو تکرار نمی کنه یا دکمه خاموش رو می زنم پشت هم خاموش روشن می کنه یعنی کار من رو تکرار می کنه اما وقتی از پشت خاموش روشن می کنم و کانال بالا میاد وو من تا زمانی که کاری با کنترل انجام ندم خیلی راحت کانال رو نشون میده مشکل چیه کمک کنید تنضیمات کارخانه هم کردم نشد؟

دوست عزیز فکر کنم ایراد از کنترل شما باشد ولی قبل از اینکه کاری انجام بدی اول از همه باطری کنترل رو عوض کن شاید باطری ضعیف شده

avinekurdistan

کاربر
2009-07-05
11
13
41
اساتید محترم اگه راهنمایی کنند ممنون میشم من یک x4000d دارم وقتی دانگل میکرو باکس بهش وصل میکنم میری روی کانالهای کارتی که باز بشه هنگ میکنه با چند تا پچ هم اپدیت کردم تنظیمات هم کامل درسته و روی توین قرار داره اگه راهنمایی کنید ممنون میشم

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: T-11

sabar

کاربر
2010-03-03
67
101
39
دوستان من یه ریسیور 4200استارست دارم لطفا راهنماییم کنید چگونه میتونم نیکمد وسی سی کم روروش راه بندازم

• Like

golbehi

کاربر
2009-09-11
9
11
سلام دوستان
من یه رسیور 4200Dدارم که وقتی اونو به برق میزنم روی صفحه اش on میاد و هنگ میکنه
آپگرید هم کردم،درست شد اما دوباره به حالت قبل برگشت

• Like

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
سلام دوستان
من یه رسیور 4200Dدارم که وقتی اونو به برق میزنم روی صفحه اش on میاد و هنگ میکنه
آپگرید هم کردم،درست شد اما دوباره به حالت قبل برگشت

با درود
اگر نرم افزار قبول کرده وباز به همان حال برگشته احتمال زیاد داره که مشکل سخت افزاری داشته باشه به تعمیرکار مراجعه کنید

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا